Gå til innhold

GTA V - Hva er det galeste/morsomste/kuleste du har gjort?


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg kunne hive opp en tråd vi deler hva slags bisarre, gale, morsomme og kule ting vi har opplevd/gjort i GTA V. Selv har jeg litt å dele:

 

Jeg liker ikke å skade dyr, selv i spill. En dag kjørte jeg i meget stor fart bortover en vei med en fjellside på venstresida. Plutselig sprang det en hjort-jævel over veien, jeg svingte unna brått, og endte med å kjør langt nedi gokk nedi fjellsiden i full helsikes fart. Når jeg traff bakken eksploderte hele jævelskapet. Helsikes dyr altså.

Jeg fant meg en bulldozer, og fant ut at man kunne heve/senke skuffelen! Så jeg dro til lands og kjørte på et par kuer og tok de opp i skuffla, stoppet foran en annen bil og lempet alle kuene oppå panseret på bilen :) Hehe, fikk meg en god latter.

 

Det hender at jeg meier ned folk på mopeder og motorsykler med bilen min, og da ringer jeg ambulansen. Ambulansen kommer hylende, stopper opp i 5 sekunder, slår av blålysene og kjører videre... Dafuq? Så ambulansemennene bare fastslår at personen er dau uten å gå ut ambulansedøra. Og selv om personen er dau, skal de ikke sikre stedet og ta seg av liket?

Endret av nicwillu
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Så ambulansemennene bare fastslår at personen er dau uten å gå ut ambulansedøra. Og selv om personen er dau, skal de ikke sikre stedet og ta seg av liket?

 

Vel, politiet skal vel egentlig bry seg om du moser inni en annen bil rett foran de på rødt lys også, men det må drap til for at de gjør noe ;)

 

Skal tenke litt, kommer nok på noe rart.

Lenke til kommentar

En fyr kom kjørende ned veien i en kabroilet med taket nede, og følte seg sikkert skikkelig kul. Det var før en molotov coctail landet i setet ved siden av ham. Skulle gjerne likt å visst hva som gikk gjennom hodet hans fra flasken landet, til bilen sto i full fyr. :green:

 

Trivia: Skader man noen, vil folk flest bli sure. Om noen andre skader noen, blir folk ikke sure på deg, men personen som forårsaket skade. Dette kan være litt vel morsomt å utnytte. Dyttet en tjukkas så han ramlet borti en annen fyr. Han andre ropte "I've been waiting for this!" og banket tjukkasen. Lo godt der.

Lenke til kommentar

Dame sto på golfbanen, et lite stykka unna flagget. Ballen lå til rette, været var pent, og hun prøvde å dømme avstanden til hullet, vinkelen hun måtte slå, hvilken kølle hun skulle bruke og vindretningen. Etter mange års trening, var dette dagen hun skulle klare en birdie? "Engler daler ned i skjul", synges det i en viss julesang. Dette var ikke jul, men på sommeren, skjulet var byttet ut med en golfbane, og englene var byttet ut med Trevor i en trailer, så om hun ville fått birdie får vi nok aldri vite. :p

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Landa på Atomic Blimpen med stuntfly, tok et par forsøk, og endte med å rive ned et par blimper og sprenge et par fly. Når det endelig gikk skulle jeg hoppe ned med fallskjerm, når jeg hadde landa trykt på bakken kom flyet fallende etter og landa på meg og drepte meg.

 

hadde en lignende hendelse med helikopter, der helikopteret landet ett lite stykke lengere vekk.

 

Blimpen er vist ikke så flink til å holde på vekt, den tipper litt lett mot siden om du bommer litt på midten.

Lenke til kommentar

Klarte å stikke av fra politiet på ganske bra vis. Alt jeg gjorde var å presse gassen i bånn. Å suse gjennom motgående trafikk hindret politiet litt, men kom til et lyskryss med rødt lys. Biler kjørte fra venstre til høyre (og omvent), men jeg gadd ikke senke farten. Endte med å kjøre tvers gjennom lyskrysset i toppfart med noen få milimeters klaring på begge sider - og dette var som sagt biler som kom kjørende. Jeg klarte det helt fint. Politiet... not so much. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjørte uti sandy shores og så en haiker. Snille meg stoppet fint opp og skulle være hyggelig, så drar han pistol på meg og stjeler bilen min!

 

Så der står jeg uti ørkenen, milevis fra sivilisasjon. Tar bena til fatt og går bortover veien mens jeg banner for meg selv.. Så ser jeg en hund løpe over veien. Jeg stopper opp, for jeg har ikke sett hender roame fritt rundt før.

Den stopper også opp og jeg får flashback til Collateral. Vi hr et lite moment, vi to.

Så knurrer den.

Og hopper i halsen på meg.

Og jeg dør mens jeg banner og ler om hverandre.

Lenke til kommentar

Jeg har en løsning på alle dine problemer Slai: rakettkaster. Elsker å sprenge biler med dette fantastiske våpenet. Da kan du bare hånle når tyven kjører fra deg, og sakte legge røret på skuldera og fyre av, gjerne i slow motion.

 

Et av mine beste øyeblikk var da jeg skulle vise hvor kult spillet var til min samboer. Tøffet meg litt og sprengte noen biler, og så kom det et politihelikopter. Da helikopteret fortsatt var 75-100 meter vekke, og i bevegelse, tok jeg frem granatkasteren (var tom for raketter) og fyrte av en granat i slow mo rett mot helikopteret. Traff midt i motoren, og helikopteret eksploderte og falt til bakken i et brennende inferno.

 

Deilig :D

 

Dama ble ganske imponert også.

Endret av Jakoozie
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk stjålet meg til en taxi, fikk en passasjer på, kjørte opp på et utrolig høyt fjell på øvre del av kartet, kjørte heeeeelt til topps og så bar det utfor et stup med passasjeren i... <3

 

 

Husker også den gangen jeg fikk 5 stjerner. Bombaderte 4 helikoptre :p

Endret av CasterAnd
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjørte langs motorveien her med Trevor og plutselig kommer det en liten blå-dott opp på skjermen. I min muscle-car som er oppgradert for 100k-eller-mer som var "rimelig" kjapp og fullarmor, så resulterer jo dette i at brekksvingen går til h****te og jeg sladder over denne blå-dotten og ruller over midtrabatten, fronter i en lastebil og blir kjørt ihjæl av en annen lastebil...

 

Konklusjon: brems sakte med L2 på PS3 istedenfor X når du skal stoppe....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...