Jump to content

CasterAnd

Medlemmer
 • Content Count

  2432
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

993 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14792 profile views
 1. Henger meg på bølgen og fyrer opp her også igjen, nå. Har ikke plass til servere hjemme lengre (leilighet nå), men har 2x 1080ti på island som kverner og går på 3mill ppd, + 600k ppd her i stua. Fin varmeovn Blir litt påvirket av poengracet da, sitter og klikker igjennom finn og facebook etter skjermkort.. og jeg er permittert, og trenger noe å gjøre. Dette går aldri bra 🤣
 2. Vannrensingsanlegg til flere titalls tusen kroner? Check. Bruke elektriker og installere anlegget forsvarlig? Nææh, det blir for dyrt. Ta en titt på det elektriske i artikkelbildet.. )
 3. Var skeptisk før jeg trykket på artikkelen, men dette er faktisk et utrolig godt stykke arbeid. Det kommer til å bli spennende å se logoen i bruk i Oslo, tror byen kommer til å fremstå mer organisert og moderne når alle kommunale selskap får samme visuell identitet! Grafikk-generatoren som ble vist i videoen var også ganske kul. Fikk nesten lyst til å jobbe i Oslo Kommune, gitt.
 4. Halleluja! Lakusland lever enda! Har faktisk fått lyst til å spille MC igjen. Noen som kan recap'e for meg hva som har skjedd det siste året?
 5. Hei! Det er av en veldig, veldig enkel grunn: vi får ikke tak i dem. Grunnen? Fordi de ikke er tilstede i Norge offisielt. Dermed blir det vanskelig for oss å hanke inn produktene. En annen faktor: prisen ville skutt i været. Vi ønsket dessuten at laderne skulle kunne kjøpes i butikk her i landet, og det kan ingen av de du nevnte. – Torstein Aukey er til salgs hos teknikmagasinet i massevis. Finnes en svært god nødlader med QC hos kjell&co.
 6. "lader ganske fort" Dere tar i utgangspunkt i artikkelen at dere ønsker ladere som lader seg selv opp raskt, og som lader mobilene opp raskt. Likevel dropper dere heeelt å prøve noen som helst lader med Quick Charge? Ikke en gang powerbanks som lader seg selv med QC (og dermed er fulladet på en snau time)? Har dere overhodet hørt om QC før?
 7. Holder på å gå fra vettet her. Nada av USB virker i Windows 10. Funker fint i BIOS. Kan ikke bruke tastatur/mus en gang. Heeele hendelsesforløpet: Splitter nytt Asus H270i Gaming (merk: kun usb 3.0-porter) med i7 7700, 32GB RAM, ikke nytt GTX 980 og en Samsung 960Evo m.2 som var tiltenkt systemdisk, samt en 120GB corsair ssd som er fra forrige pc. Starter med å installere W10 på Samsung-SSD'en. Alt funker fint, Windows autoinnstallerer grafikkdrivere osv - men jeg installerer likevel chipsetdrivere og alt som Asus lister opp av drivere på nettsiden sin. Restarter PC. Ingen tastatur-input. Prøver å bytte port flere ganger, restarte, starte uten usb plugget i, endre usb-innstillinger i bios (legacy moduser, osv). Prøver 5-6 forskjellige tastaturer av ulike merker, alder, kvalitet, altmulig jeg klarte å finne. Etter å ha reinstallert Windows lar jeg være å installere drivere, og det fungerte fint i noen dager selv med flere omstarter underveis. Dro til en kamerat på LAN. Kommer frem, starter maskina, usb virker ikke.. Har ikke noen usbbrikke med w10 på for reinstall, så jeg booter likegreit windows fra Corsair-ssd'en som jeg brukte i den forrige pc'en min. Funker strålende over helga. Nå setter jeg opp alt på nytt etter å ha kommet hjem, og nå har USB til og med sluttet å funke på denne Windows-installasjonen også! Fantastisk. Planen nå er å boote en liten Debian-disk for å overføre noen filer fra Samsung-SSD'en før jeg prøver en ny reinstall av w10 hvor jeg også installerer TeamViewer, slik at jeg kan feilsøke pc'en uten tastatur - men har noen peiling på hva dette kan komme av? Ting jeg har prøvd: - Ulike tastaturer, ulike usbporter osv - Reinstall flere ganger - Oppdatert BIOS, hvor jeg fikk til svar at bios allerede var nyeste versjon - Smelt hodet i veggen av frustrasjon - Latt PC'en stå litt i håp om at det fikser seg selv
 8. ..og nå har de fjernet tilbudene sine på nettsiden. SC er i bunn og grunn et møkkaselskap som knapt leverer produktene sine (hører støtt og stadig om folk som venter flere måneder på å motta det de har bestilt, mens SC ikke svarer på support), truer alle som hindrer deres vei og er generelt noen drittsekker. No exceptions.
 9. aha. Fikk 1mill ppd på det ifølge klienten atm vurderer å handle noen flere, må bare rote frem et hk til
 10. Hva er representativ PPD for 980? Gikk fra 320,000 til 180,000 og opp igjen til 800,000 før den duppet ned til 300 pga jalla-WU's eller noeslikt. Mener å huske at de ligger rundt 300-400k?
 11. 'passordninja AS' - totalt ukjent firma uten noe form for nettside eller annen bevis på eksistens annet enn at det finnes i brreg?
 12. Hei! TrulsCraft, med 100+ spillere hver helg, søker utvikler i Java via Bungee/Spigot/Paper. Kort fortalt så har vi et middels høyt kompetansenivå, da vi tidligere har hatt utviklere som ikke har laget tilfredsstillende kode. Bare send meg en PM med eksempelkode, og så kan jeg se på om vi vil ha deg eller ei. Vi kan tilby hyggelig staff med ulike utfordringer, og nok av arbeid å ta tak i. Bare send PM om du ulurer på noe..
 13. Hei. Skal handle meg 10G utstyr, men er litt usikker på om dette kommer til å funke. NIC'et skal i en server sammen med en transreciever, og så skal det en transreciever i en cisco-switch (ikke helt sikker på hvilken modell som kommer). Tenkte dette NIC'et: http://www.ebay.com/itm/Intel-X520-DA1-10-GbE-Single-Ethernet-Network-Adapter-PCI-E-E10G41BTDAG1P5-/401217526767?hash=item5d6a6d9bef:g:KPYAAOSwHMJYF29E Med 2stk slike: http://www.ebay.com/itm/New-Sealed-Fujitsu-Intel-SFP-Module-MMF-10GbE-LC-S26361-F3555-L900-/322186448528?hash=item4b03cf0e90:g:jp0AAOSw-KFXgEre Og muligens en slik en: http://www.ebay.com/itm/50M-LC-LC-Duplex-9-125-Singlemode-Fiber-Optic-Patch-Cable-Cord-Jumper-Yellow-/261337320064?hash=item3cd8eb0a80:g:mjcAAOSwk1JWgbIp Tror jeg har truffet riktig da SFP+-transrecieveren og fiberkabelen har LC-tilkobling, men vil jeg få 10Gbitps med dette oppsettet eller er det noe styr med riktig type kabel og andre greier? Har ikke loket med fiber før, men dette blir litt enklere å strekke enn 10x1G.
 14. kan en søt og hyggelig vakt komme på og redde vår kjære nye spiller fra de skumle farene i gjesteverdenen ved å gi han litt hvit tekst på seg?
×
×
 • Create New...