Jump to content

Synchroz

Medlemmer
 • Content Count

  835
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

171 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

6072 profile views
 1. Første dose: verk i armen i 24 timer. Ingen bivirkninger utenom dette. Andre dose (fikk 22.07): verk i arm. På kvelden ble jeg slapp og fikk feber som varte i 3-4 timer. Feberen ga seg utover natten. Jeg var sliten i går, som sannsynligvis er delvis på grunn av lite og dårlig søvn. Jeg sov normalt i natt. I dag er jeg stort sett tilbake til normalen og har bare det minste verk i arm. Edit: begge dosene er Pfizer.
 2. Ja, det har du helt rett i. Jeg bor i en studentby, og så selv hvor hensynsløse studenter utenfor her var. Et kollektiv over gaten hadde sannsynligvis 50-100 personer inn og ut i løpet av hele 17.mai, utover dagen bare mer og mer fulle folk som bokstavelig talt hang på hverandre. Helgen etter var det 2-3 høylytte fester. At en person hadde 200 nærkontakter overrasker meg ikke.
 3. https://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2021/05/31/Vil-stenge-ned-store-deler-av-samfunnslivet-i-Trondheim-24044337.ece Må rette en stor takk til de som tok helt av på 17. mai!
 4. Det var mye fester her jeg bor i Trondheim på 17. mai, så det vi ser nå overrasker ikke meg. Kollektivet over gata var helt fullt, og det strømte folk til helt til midnatt den 17. mai. At de har oversikt over hvem som var der har jeg ingen tro på. Likevel, det som overrasker meg er hvor mye fester det var i natt. Jeg hørte grusom dunk-dunk musikk til 01-02 på natten, og jeg bor i en studentby der folk bør ta hensyn til stilletider ettersom lørdag er en eksamensdag for mange. Det bør være en selvfølge at studenter roer ned festingen når byen er i en smittebølge. Mye arrogante og egoistiske folk rundt om. Jeg håper politiet i Trondheim slår mer ned på smittevernbrudd. Dette har de vært veldig slappe på.
 5. Det må da gå an å be folk vente i opptil 2 timer på egne soner mens de venter på hurtigtest-svar? Det er forøvrig rart at man tillater folk fra blodrøde land å reise, opptil flere timer, med offentlig transport hjem til karantenested. Da jeg skulle teste meg i en storby i høst så fikk jeg beskjed om å ikke ta offentlig transport til teststedet, mens ved grensen så kan folk som potensielt bærer på muterte virus dra videre mens de venter på prøvesvar. Forstå det den som kan
 6. Pennsylvania sertifiserer også valgresultatet. https://apnews.com/article/election-2020-joe-biden-donald-trump-pennsylvania-elections-8a61a1609d7a0d60c1db13fa8e7c3019
 7. Sidney Powell prøver vel å tiltrekke så mye oppmerksomhet som mulig for å få mest mulig donasjoner. Det er i tråd med den styrtrike fjernsynspredikanten Kenneth Copeland (fyren som lo som en gærning når han tok opp at media har utnevnt Biden som president) som ber om donasjoner til kirken hans, mens han flyr rundt i privatfly og har en formue på flere hundre millioner dollar. Det er vel nærliggende å tro at Trump kampanjen forstår dette, og distanserer seg fra henne. Hun er tross alt en direkte "donasjonskonkurrent", sett fra Trump kampanjen. Latterlig! Her er et utdrag fra donasjonssiden hennes: "Attorney Sidney Powell needs your immediate support to halt the certification of ballots in Georgia, Michigan, Arizona, Nevada, Pennsylvania, and Wisconsin. Millions of dollars must be raised to defend the Republic as these lawsuits continue to be filed to ensure victory."
 8. Ja, jeg ser kommuneoverlege i Oslo har gitt klarsignal til at de kan dra hjem med offentlig transport. Da gir det veldig lite mening at de ble bokstavelig talt stoppet på Gardermoen på vei inn i privatleid fly. Denne bokstavtolkingen av regler er veldig merkelig. Målet bør jo være å redusere smitte. Å godkjenne at folk i smittekarantene får ta rutefly i sikkert 2-3 timer, mens de blir stoppet fra å ta privatfly er mildt sagt merkelig.
 9. "UEFA bekrefter overfor TV 2 at kampen er kansellert. NFF sier de ikke vil trosse det de kaller en reisenekt. Skuffede spillere sier de nå reiser hjem med rutefly Kan spillerne reise hjem med rutefly? Ja, hvis vi skal tro assisterende helsedirektør Espen Nakstad, som sa dette til TV 2 lørdag: – Det man kan gjøre, er å forflytte seg til eget bosted for å fullføre karantenen der. Det kan gjøres hvis kommunelegen godkjenner en trygg reise. Det kan man også gjøre til utlandet, men for å fortsette karantenen der - ikke for å gå på jobb." https://www.tv2.no/sport/11777079/ Elden protesterer: "Smittekarantene er mer alvorlig enn innreisekarantene. Den som er i smittekarantene regnes som sannsynlig smittebærer pga nærkontakt. Vil normalt ikke tillates å bruke offentlig transport med andre hjem, ei heller til andre land. Vil også kunne nektes innreise/karantene hjemme", ''Ingen kommunelege ville gitt dispensasjon til å putte en i smittekarantene på hvert sitt fly i et slikt tilfelle. Det ville vært uforsvarlig''. Jeg lurer på om disse fotballspillerne faktisk har fått dispensasjon, eller om de har misforstått regelverket?
 10. Flere alvorlige påstander uten fnugg av bevis. OANN er nede så får ikke sjekket hva slags "data analysis" de gjorde, men her er noen artikler som omtaler OANN: https://www.nytimes.com/article/oann-trump.html https://www.mediamatters.org/coronavirus-covid-19/pro-trump-oan-pushes-wild-conspiracy-theory-novel-coronavirus-was-created
 11. Det har ikke gått mer enn en dag siden kommuneoverlege i Trondheim opplyste om en privat studentfest der seks studenter ble smittet. I dag: Politiet måtte stoppe studentfest: - Ikke imponert "- Det var 15-20 studenter som hadde fest, og det var ikke tatt høyde for smittevern, sier operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved Trøndelag politidistrikt." Når du har 15-20 studenter som fester, uten å ta høyde for smittevern, så er det vel på tide å komme med reaksjoner fra politiets side for å sette presedens. Det er greit de var litt slappe på reaksjonsfronten når det var så lavt smittetrykk, men når vi er i en tid med daglige smittetopper, med et pågående studentutbrudd i Trondheim, så klarer jeg ikke å unnskylde 15-20 voksne mennesker (der sannsynligvis en stor del av de bor i kollektiv) som holder på sånn.
 12. Det er hovedbudskapet, men når du ser hvor mange som spør om dette, så er det tydeligvis 'jævlig' vanskelig. Da bør regjeringen bli mye mer klare og slutte med mange "if, elif, else" anbefalinger. Evil-Duck sine bemerkninger er helt legitime, og som jeg daglig hører fra mange, og ikke minst ser i ulike diskusjonsforum. Det er ikke heldig at folk blir forvirret, da hovedessensen med tiltakene (som du sier, begrens antall kontakter) havner i skyggen.
 13. Værnesekspressen det.. Jeg fløy tidlig oktober fra Oslo til Trondheim. I stedet for å dra til rutetid, så ble Værnesekspressen igjen og fylte bussen i 15 minutter til det ikke var ett ledig sete igjen. Heldigvis benyttet i hvert fall 70% munnbind, til tross for en slapp oppfordring fra Værnesekspressen på nettsiden deres.
×
×
 • Create New...