Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sony encourages developers to target 90fps for VR, 60fps not enough.

 

https://twitter.com/NeoGAFNewThread/status/667672652333637632/photo/1

 

Hmm, lurer på hva kvaliteten blir på grafikken med 90 fps på PS VR. Jeg mener, er vi heldig nå får vi 60fps. Så begynner å tro at grafikken blir litt "minimal", blir spennende å se.

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

Følelsen av å jage en pilot lenge i Battlefront, en skikkelig jakt! For og så legge inn siste salve og fyren går opp i røyk omsider..

 

Fighter Squadron er konge :)

Veldig moro modus bare det at rundene er altfor korte, maks 7-8 min per runde. Altfor mye ai fly som teller med på score. Enten heve hva man trenger for å vinne eller færre ai fighters Endret av Johannes Entenmann
Lenke til kommentar

Hvordan er dette med VR da? Vil spille som er dårligere grafisk synes bedre i brillene enn på Tven? Isåfall må nesten FPS ofres imo.

 

Som en som har X antal timer med oculus rift så sier jeg, for guds skyld ofr grafikk for høyere FPS. Det skal utrolig lite til for at en blir desorientert og kvalm dersom framerate er for lav eller ustabil. Er vel i all hovedsak denne ærfaringen med Oculus Rift som gjør meg særdeles skeptisk til hele PS VR da jeg tror hardwaren blir alt for svak til at noen av de store mainstream spillstudioenne kommer til å produsere noen betydelig bra til det ettersom spillet må være så grafisk begrenset i forhold til ikke VR spill. Jeg tror og frykter da at PS VR kommer til å bli et niche produkt som kun vil være for spesielt interesserte.

Lenke til kommentar

 

Følelsen av å jage en pilot lenge i Battlefront, en skikkelig jakt! For og så legge inn siste salve og fyren går opp i røyk omsider..

 

Fighter Squadron er konge :)

Veldig moro modus bare det at rundene er altfor korte, maks 7-8 min per runde. Altfor mye ai fly som teller med på score. Enten heve hva man trenger for å vinne eller færre ai fighters

Ja det er jeg helt enig i i grunn. Fikk forøvrig Slave 1 i går...fytti faen hvor den gir fra seg! Var morro helt til jeg kolliderte med Millenium Falcon under en heftig manøver :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...