Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heisann!

Var å kjøpte meg en dress på House of singles her om dagen av merket Digel til 4500,-.

Når jeg kom hjem oppdaget jeg at 53% er polyester, 43% ull og 4% elastan. Kan man ikke forvente 100% ull til denne prisen?

De fleste andre dressene jeg ser på hjemmesiden deres har 100% ull (også i samme prisklasse). Har også tittet litt rundt på andre norske nettbutikker som også ser ut til å selge 100% ull til denne prisen. Har jeg blitt lurt og denne burde egt kostet mye mindre, eller kan også polyester være alright?

 

Takk for hjelp! :)

Lenke til kommentar

Har jeg blitt lurt og denne burde egt kostet mye mindre, eller kan også polyester være alright?

 

Det kan være alright faktisk. Dresser i denne prisklassen med 100% ull får veldig fort nupper i sliteområder, som under armene, i setet og mellom bena. For å unngå dette vever man derfor polyester inn i stoffet, det gjør det mer slitesterkt. Til sammenligning, dresser med 100% ull som ikke nupper benytter ullstoffer fra anerkjente veverier og vil derfor koste fra 5800 kr og oppover. Så nei, du har ikke blitt lurt. Hvis du liker dressen veldig godt og den passer deg fint, så er det bare å kjøre på :)

 

 

Mens vi er på dress: Om man skal hakket over Dressmann så er House of Singles et greit sted å gå? Eventuelt andre steder i Oslo?

Trenger skjorte og slips også egentlig så om noen vet om noen pakke-deals er det flott også

 

House of Singles er absolutt greit, de har jo pakke-deal med skjorte og slips som du ser på nettsidene deres. Alternativene som ligger hakket over Dressmann er Bertoni Byporten/Oslo City, merket Oscar Jacobson hos Volt eller J.Lindeberg i Øvre Slottsgate.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvor kan man kjøpe Eton skjorter i Oslo? Bortsett fra Volt & Ferner? 

Har et lite dilemma... Er ca 39cm i nakken. Dvs, jeg bør ha størrelse 39, maks 40.

Dessverre har jeg lange armer, så må opp i 41 i super slim for å få lange nok armer (93cm sleeve).

Ideelt sett skulle jeg hatt str.39/40 Slim extra long sleeve, men jeg finner ingen fysiske butikker her jeg bor som har dette, men skal til Oslo til helgen. 

Lenke til kommentar

Du kan jo ringe og høre på forhånd om de har det i butikken. Hvis de ikke har det, har de mulighet til å bestille inn akkurat din størrelse med extra long sleeve direkte fra Eton, da vanligvis innen 12 virkedager. Det gjelder også Volt og Ferner.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...