Jump to content

tangenfoto

Medlemmer
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

126 :)

Recent Profile Visitors

3708 profile views
 1. Heier på deg jeg også, bare det å snakke eller skrive om utfordringene dine er et stort steg på veien! Leste gjennom tråden og vil foreslå å stikke innom et fontenehus hvis du har et i nærheten av deg. Har hørt mye positivt om mitt lokale fontenehus, men har ikke inngående kjennskap til det. Stiller meg bak de andre forslagene om å få rutiner, og hvis du for eksempel hadde klart å være en halv dag på fontenehuset med sosialisering og noen arbeidsoppgaver i uka så hadde du hatt noe konkret å forholde deg til - i starten. Lykke til!
 2. Ingen grunn til å bytte før batteriet går ut. Når det skjer er det verdt å sjekke priser forskjellige steder, et lokalt verksted skulle ha 2.500 mens dekksjappa skulle ha 500.
 3. Det reklameres med at alle disse kan bruke Vipps. Har ingen erfaring med noen av dem. https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/bedrift/ta-betalt-i-butikk/ta-betalt-med-vipps/alternativer-til-vippsgo/
 4. Hvorfor skal folk kjøpe varen dyrt fra din butikk når de kan kjøpe den samme varen billig fra eBay eller Amazon? Spesielt innbyggere i USA, hvis det der du regner med (hvorfor regner du med det?) å få mest salg fra, er jo veldig godt kjent med Amazon og slik jeg har forstått det får de fleste varene på døra innen en dag eller to.
 5. Heisann. Før pleide jeg å følge med på videoene til en familie fra England, men nå er de søkk borte og jeg husker ikke hva kanalen heter. Familien bestod av to voksne, ganske unge, og tre barn. To jenter i ca ungdomsskole- og barneskolealder og en baby. Familien virket å ha en del penger, typisk townhouse med tre etasjer og en feit Range Rover-suv. Det siste jeg kan huske å ha sett er at de "gjemte" seg i en innendørs lekehall over natta, men de kjente selvfølgelig eieren. Noen som skjønner hvem jeg snakker om?
×
×
 • Create New...