Jump to content

tangenfoto

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Recent Profile Visitors

3431 profile views
 1. Det reklameres med at alle disse kan bruke Vipps. Har ingen erfaring med noen av dem. https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/bedrift/ta-betalt-i-butikk/ta-betalt-med-vipps/alternativer-til-vippsgo/
 2. Hvorfor skal folk kjøpe varen dyrt fra din butikk når de kan kjøpe den samme varen billig fra eBay eller Amazon? Spesielt innbyggere i USA, hvis det der du regner med (hvorfor regner du med det?) å få mest salg fra, er jo veldig godt kjent med Amazon og slik jeg har forstått det får de fleste varene på døra innen en dag eller to.
 3. Heisann. Før pleide jeg å følge med på videoene til en familie fra England, men nå er de søkk borte og jeg husker ikke hva kanalen heter. Familien bestod av to voksne, ganske unge, og tre barn. To jenter i ca ungdomsskole- og barneskolealder og en baby. Familien virket å ha en del penger, typisk townhouse med tre etasjer og en feit Range Rover-suv. Det siste jeg kan huske å ha sett er at de "gjemte" seg i en innendørs lekehall over natta, men de kjente selvfølgelig eieren. Noen som skjønner hvem jeg snakker om?
 4. Kanskje du kan få takst andre steder enn på merkeverkstedet?
 5. Du er prinsippfast, det skal du ha. Hvis du derimot ser litt på det som faktisk skjedde der ute på øya så var det lite eller ingen tvil om at politiet tok rett mann. Man må kunne skille på saker der skyldspørsmålet er uklart og ikke. Her var det ikke det. Utover det håper jeg også du får den støtten du trenger, for her er det tydeligvis noe som er riv ruskende galt.
 6. tangenfoto

  Leie bil?

  Et tips er å beregne ekstra god tid, siden du nevner selv at du er ganske fersk. Det er bedre å ta 3 ekstra pauser enn å bli sliten, ukonsentrert og stressa fordi du har dårlig tid. Det er jo veldig ålreit å kjøre over viddene. Når du nærmer deg Bergen ville jeg funnet en bensinstasjon på utsiden av sentrum, tatt en pause og sjekket veien til hotellet eller hvor du skal ende opp på Google maps. Så vet du på forhånd hvor du skal kjøre og slipper stress God tur!
 7. Det er vel ofte takstmannen som kommer med en vurdering av prisen ift. tilstand på bolig? Jeg ville vært mer opptatt av å lage en god avtale som sikrer både kjøper og selger ved senere tvist osv. Kanskje en advokat er billigere enn en eiendomsmegler akkurat der.
 8. Smålig leietaker.
 9. Jeg liker hvordan han skryter av at bilen fikk sperrebånd rundt seg i en bilbutikk for at folk ikke skulle røre den, men samtidig lar Gatebil-damene vaske bilen hans. Ja, de damene som mister svampen i grusen men fortsetter å vaske...
 10. Starten på ørebetennelse? Har du vært forkjølet nylig?
 11. Ikke mulig å bestille nytt reg-nr. Du får nytt reg-nr dersom skiltene (eller det ene) blir borte. Det kan falle av langs veien, bli stjålet, etc.
 12. Ja, enig i det! Men synes også det er et poeng at vi har med to forskjellige grupper å gjøre. Ungdommer som henger seg på Tappelino / Woldelige Ole sin boikott er nok mindre "farlige" for Telia enn religiøse ungdommer som føler Telia hetser religioenen dems.
 13. Ikke helt enig her. Oppstyret rundt Mia Landsem stammer vel mest fra kretsen til Tappelino. Med all respekt å melde, så er vel dette en liten gruppe som skriker veldig høyt / sender meldinger til Telia / legger ut bilder for å få cred av hovedpersonen selv. Sjekker du Instagram og Facebooken til Telia så ser du at antall som er opprørt over hijab-filmen er mange, mange flere enn motstanderne til Landsem.
 14. Jeg ville ikke betalt 150 000 for en bil som har gått 285 000. Volvoer er kjent for å gå langt, men du vet aldri hvilke problemer som kan dukke opp i motor og girkasse når det nærmer seg 300k...
 15. Dette tror jeg ikke du kommer noe videre med. Reklamasjon er vel knyttet til ting som selgeren visste, eller burde visst var en feil med bilen. Det gjelder ikke en sensor som ryker etter 2-3 år. Dersom bilen hadde vært under garanti fra forhandler (som oftest 5 år) kunne du tatt det med dem.
×
×
 • Create New...