Jump to content

dover606

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

864 profile views
 1. @Need44speed For Meermin og forøvrig de fleste andre kvalitetsskomerker ift Loake: Velg en halvstørrelse over (edit: hvis den du har fra Loake er heeelt perfekt). Loake sine Aldwych er store i størrelsen 😊 @Raspeball Trickers er verdt det. De er ikoniske i sitt design, det gjelder da spesielt lesten som byr på mer finesse og finere linjer, hvordan broguen er utformet på tåboksen (medaljongen) og ikke minst det at Trickers er langt mer solide enn Loake tvers gjennom i alle ledd. Via afinepairofshoes og spesielt Pediwear får du gode priser på Trickers: https://www.pediwear.co.uk/trickers.php. Enjoy 😁 @Agentspoon Hører med en gang at Ecco Roxton blir helt rett. Til funksjonen er de 100% bulletproof og det riktige kjøpet. Jeg må bare nevne goodyearwelted sko likevel: Etter 3 år med goodyear har jeg aldri blitt våt på bena, selv gjennom verste slushen. Som @Buddy Dakota nevner (+1 til deg) er trikset å smøre godt med skokrem, især langs randen (anbefaler krem fra Saphir eller Pure Polish), og gode sokker så kommer du like langt med goodyear welt som med de fra Ecco. Ja, litt mer vedlikehold er det, men desto mer sjarm, så gi goodyear en sjanse senere 👍
 2. Lønner seg dessverre ikke – høy risiko for å tove ull, noe som fortykker og forminsker ullstrukturen. Blir trangt, ubehagelig og lite pent. Menswear-dressene er enten half eller full canvas limt. Fysisk sydd canvas koster 10k+. Tilbud på ordentlig sydd canvas under 10k må være seasonal sale fra bl.a. Quy & Co. og Cavour. Som PatSharpX og Lami sier, ja, nettbutikken er legitim . De er pr. dags dato den mest seriøse nettbutikken for herreklær i Skandinavia med eminent kundeservice og vareutvalg.
 3. @Raspeball Blant de "originale" duffle coats har du Gloverall (link til norsk nettbutikk), eller så kan du prøve Luxire for en litt mer custom bestilling uten at man hopper opp noe særlig i pris. Disse to merkene ser jeg er litt over prisen du så for deg, men vel verdt det hvis du ser etter en god duffle imo
 4. Bare hyggelig! +1 for RM Williams som allerede er nevnt. Se også på Loake 1880 Chatsworth, Red Wing og Blundstone! Semsket skinn er enten genialt eller forferdelig til Vestlandet. Nøkkelen er å bruke en god nok impregneringsspray, så preller basically alt av og skoene kan brukes hele året:) Saphir Super Invulner, Tarrago Nano Protector eller Collonil Pro Carbon, alle er gode løsninger og varer 4-5 måneder om gangen.
 5. Det er den rette helgen for skokjøp i Stockholm. Lørdag 28/9 arrangeres en av få messer for kvalitetssko, Shoetrunk Stockholm, på Scandic Anglais. Gratis inngang. Der får du prøvd mange anerkjente internasjonale merker som ikke er tilgjengelig i Norge, og eventuelt få kjøpt skoene der og da til en gunstig messepris. Mer info her: shoegazing.se/2019/08/02/shoegazing-super-trunk-show-2019/ Ta en tur innom butikken "Linnégatan 2" for gensre, skjorter, og forøvrig alt til garderoben. Skobutikker som er verdt å nevne er Skoaktiebolaget og Grafford.
×
×
 • Create New...