Gå til innhold

Oppgradering til IPB 3.2, den 14. mars kl 22:00


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ved hver eneste oppgradering er det flere som klager på at det er blitt dårligere. Etter to-tre uker roer det seg. Så blir man glad i det. Og ved neste oppgradering klager man på at den gamle var bedre, den man klagde på sist. Typisk :)

 

Eg husker fortsatt ramaskrikene som var for den vi hadde i går. Men nå er det den folk vil tilbake til :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jeg vil anbefale alle å tømme nettleserens buffer/cache/mellomlager for å forsikre seg om at de ikke opplever noen feil som ikke allerede er fikset eller feil som skyldes at man har en cache fra før oppgraderingen.

 

 

Synes dette var grusomt stygt. Alt er sammen trykket. Emne titler tar nå 2-3 linjer å lese osv.

 

rsz_forum.jpg

Heisann, det er ikke meningen. Vi skal ha løst det problemet for "Vis nytt innhold" hvertfall. Det skal egentlig være en filter-knapp du kan trykke på der. Vi har ellers utvidet plassen for tittelen og innskrenket på plassen på visningsnavnet, sidene plassfordelingen ble helt feil.

 

 

Det står "Solve" øverst på siden i stedet for "løs".

Fant ikke noe annet sted det var logisk å ta det.

 

edit: ser det er flere ting som ikke er oversatt...

Det stemmer. Jeg har ikke hatt tiden til å få gjort det. Jeg har kodet det som "hooks" og har en tendens til å programmere med et engelsk tankesett, da blir standardstrengene som regel engelske også.

 

Blir oversatt litt straks. Er ellers flere ting som må oversettes bedre.

 

 

Noen småting her og der som må fikses, men har tro på at dere allerede er klare over det meste og har begynt fiksing/satt det på lista over ting å gjøre etter søvn :)

 

Godt jobbet!

Takk for det, selv er jeg skeptisk til om jeg får tid til søvn etter natten. Har så mange andre ting jeg må gjort idag, også utenom forum. Men håper jeg får meg en dupp.

 

Hvor finner jeg profilen min? :)

Du kan trykke på brukernavnet ditt på høyre side helt øverst i forumutseendet om du bruker Diskusjon.

 

 

Det var grusomt dårlig utnytting av design. Vet ikke om jeg må venne meg til dette, men akkurat nå så er jeg litt skuffet.

Synd at du er skuffet, men alt er ikke helt på plass ennå. Kom gjerne med tips til hvordan vi kan sørge for at vi får forbedret det vi har å jobbe utifra nå. ;)

 

 

Savner togturen allerede :(

Det gjør vi også! Tusen takk til alle som holdt liv i kanalen og motivasjonen på topp. Vi registrerer at Youtube-videoen har fått mye oppmerksomhet fra Diskusjon.no, det var synd vi ikke klarte å komme i mål før toget rakk Oslo, men det var nesten! ;)

 

Edit: Hmm..står ikke lenger fartstid under brukerne. Man må gå inn på profilen for å se det. Det var jo et lite tilbakeslag

Det kan vi nok få på plass igjen! ;)

 

Øverst til høyre n_t_n

min første bugreport: diskusjon.no dynamisk temaet ødelegger oppsettet, og tillater meg ikke å bytte tilbake,(tema menyen vil ikke funke)

Vi har ikke fått ryddet helt opp i hvilke utseender som skal vises ennå, det er noen av dem som skal gjøres utilgjengelige.

 

 

Jeg kan ikke unngå å legge merke til at jeg er på side 4 og at adressen hit peker til "...&st=60" i stedet for "...&page=4". Blir dette endret? Og hva blir i så fall antallet innlegg per side? Jeg ser det er 20 nå. Let's party like it's 1999!

Hei, det vi siterte som svar fra IPS var snakk om et kommende mål de hadde, det var ikke gitt at den slags lenker ville eksistere i 3.2.

 

 

Hvor velger man skin nå? Vil ha det dynamiske eller hva det het, det som strekker seg over hele skjermen.

Du kan søke på siden i nettleseren din etter "Change theme" eller "Endre utseende". Trykker du der vil du få opp valgene. Du finner det nesten helt nederst i forumutseendet på venstre side.

 

 

Dæven, dette så ut som dritt :)

Kom gjerne med konstruktive tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre det vi har å jobbe med nå. Det kan dessuten være en del feil her som vi allerede har fått rettet. Vil anbefale å tømme din nettlesers buffer og ta en hard refresh.

 

Ok, ser bare at det viser forskjellig på min skjerm. Vet ikke

hvorfor

 

Clipboard01.jpg

Tøm nettleserens buffer. Har du fortsatt problemer kan du forsøke lukke nettleseren helt, starte opp, tømme buffer og gå inn igjen.

 

 

Går det ikke an å filtrere siste 24t "nytt innhold" etter underforum?

 

---

edit: Fant ut av det..

Som du fant ut av kan du trykke på "Vis filter" under "Vis nytt innhold" og der finner du filtreringsalternativer, inkludert valg om hvilke kategorier du skal ha fra.

 

Huff dette nettverket blir bare værre og værre :grumpy: Tjenestene blir voldtatt en etter en, først hw.no så prisguide og nå forum. Will it never end? :wallbash:

Leit å høre at du ser slik på det. Kom gjerne med konkrete tips eller vis eksempler/bilder på det som ser dårlig ut, så kan vi jo sørge for å forbedre det.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hos meg ser Diskusjon.no Dynamisk slik ut og det er ikke det værste, når man går inn i tråder ser det ennå værre ut. Også veldig mange av linkene i dette temaet ser ikke ut til å virke. Har testet både i firefox, chrome og explorer, og alle ser like ut... :(

post-11144-0-42354300-1331798525_thumb.png

Lenke til kommentar

Mobil skin... Var så IDIOT at eg valgte IP board sin mobilskin på mobilen når eg gikk inn idag. Den suger. Får jo ikke gjort noenting der inne. Ikke trykke svar, rediger eller hurtigsvar.

 

I tillegg får eg ikke velge en annen skin, ny funksjon? Maks en skin i måneden? :p

 

MEN det verste: Driten er der på pc'en også nå!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Synest det er for liten forskjell mellom uleste og leste tråder.

så synest jeg hele forumet er bygd opp av farger som går i et med bakgrunnen.

Enig i alt.

Hvor er de oransje ikonene for uleste tråder?

 

Er også alt for mye blått på blått.

Lenke til kommentar

Mobilskinet er ikke brukendes nei, og det må mer til enn som så. Mangler jo en hel haug med funksjoner man er AVHENGIG av for å kunne bruke den.

 

Hvorfor er det slik at enhver oppgradering her inne skal kødde til absolutt alt av brukervennlighet? Er det diskusjon sin egne modder som lager trøbbel eller er bare ipboard så fantastisk ubrukelig?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...