Jump to content

TSP

Medlemmer
 • Content Count

  5692
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by TSP

 1. Hei folkens! I dag skal jeg og Teodor streame kampen mellom dere på kanalen matriselan! https://www.twitch.tv/matriselan Vi streamet forrige sesong på andre kanaler sammen med tre medsammensvorne, så nå kan vi jo faktisk si at vi har erfaring med dette 😄 Merk at på våre streams er det 100% sannsynlighet for at vi snakker mer om bilenes utseende enn å gjøre grundige analyser av kampen. Vi driver med såkalt lavterskel-kommentering, hvor god stemning og kommunikasjon med chat oftest trumfer å kommentere det som skjer i spillet. 😄 PS. Det kan være en god idé at alle spillere i ligaen, før man skal streames, rutinemessig tar en ekstra vurdering av ingame-nick samt avataren som vises i spillet, da du offisielt representerer din bedrift på streams som alle og enhver kan se på og det kan være mindreårige som ser på. Vi ser frem til å dekke Telialigaen bedrift! Lets gooo 🚗💥 PS 2: Noen fra Telia X-laget som vil stille opp til post match-interviews? Legg meg til på Discord TSP#0347 eller ta kontakt gjennom turneringens Discord-server som laget skal ha fått detaljer om.
 2. Hei folkens! I dag skal jeg og Andrea streame @Computas Carpool vs Kaare Mortensen A/S på kanalen matriselan! https://www.twitch.tv/matriselan Kan IT-folka i bildelingskollektiv vinne mot de som faktisk har greie på biler? Vi ikke-nøytrale kommentatorer håper det 😬🤞 Vi streamet forrige sesong på andre kanaler sammen med tre medsammensvorne, så nå kan vi jo faktisk si at vi har erfaring med dette 😄 Vi streamer stort sett våre venners og bekjente møter mot andre lag, denne gangen er det Computas som står oss nærest. Likevel er det ikke umulig at vi i vårt streaming-kollektiv kan få til streaming og kommentering av andre lag. Da må dere i så fall bli enig med motstander om å spille kampen for eksempel en time senere, og si ifra til oss i litt god tid i forveien! 👌 Merk at på våre streams er det 100% sannsynlighet for at vi snakker mer om bilenes utseende enn å gjøre grundige analyser av kampen. Vi driver med såkalt lavterskel-kommentering, hvor god stemning og kommunikasjon med chat oftest trumfer å kommentere det som skjer i spillet. 😄 PS. Det kan være en god idé at alle spillere i ligaen, før man skal streames, rutinemessig tar en ekstra vurdering av ingame-nick samt avataren som vises i spillet, da du offisielt representerer din bedrift på streams som alle og enhver kan se på. Vi oppfordrer til å eventuelt endre navn og eller bilde noe som gjør deg til bedre forbilde for mindreårige som titter på, og ikke minst en god representant for bedriften man spiller for (det er jo ikke helt utenkelig at øverste sjef titter innom...)! Husk også å la saltet ligge igjen i bøssa i Telialigaen bedrift 😉 Vi ser frem til å dekke Telialigaen bedrift! Lets gooo 🚗💥
 3. Vi er klare for kamp vi, etter fler walkovers enn vi fortjener 😅 Jeg kan melde inn her om rom om 10-15 min eller dere kan legge meg til på Steam eller Discord: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 4. Er dere klare? Dere er hjemmelag og setter opp spillet, sånn jeg forstår det. Bare legg meg til på Steam eller Discord hvis dere vil det Finn profilene her: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 5. Jeg la deg til på Steam, Kimmey. Kunne du kanskje akseptert, så kan jeg lage et party så slipper vi passord og sånn. Det kommer inn en som skal streame på twitch også.
 6. Da stiller vi heller til opprinnelig tidspunkt kl 19:00 med en innbytter sees i morgen kl 19!
 7. Hei, I stedet for i morgen kl 19:00, kunne vi forsøkt i dag kl 18:15 eller i morgen kl 17?
 8. Har ikke hørt noe fra dere, og i dag har vi hvert fall ikke mulighet til å vente i uvisse noe mer i dag, så har lagt inn WO-forespørsel.
 9. Vi er klare hvert fall Har ikke fått noen requests el., men vi venter til kvart over hvert fall
 10. Kan en av dere kanskje legge meg til på Steam også starter vi et felles party klokken 19? https://steamcommunity.com/id/TSPreben/
 11. Kunne en av dere kanskje bare enkelt og greit lagt meg til på Steam? https://steamcommunity.com/id/TSPreben/ Så kan jeg lage et party som alle kan inviteres til når klokken slår 18. Vi inviterer forøvrig inn en som skal streame.
 12. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med BSTV-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til et kort intervju/felles prat etter kampen om det er tid før neste kamp. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi er kjent med BSTV-laget fra før gjennom turneringen). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til! Det laget av dere som vinner følger vi gjerne videre i turneringen også, om vi får en prat i mellom!
 13. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Good Game-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
 14. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Prisguiden-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Prisguiden-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
 15. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Prisguiden-laget som slipper oss inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til/gi meg en lyd på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. Bare å tipse deres egne kolleger og venner evt.! (innser det er kort varsel) Ønsker begge lagene lykke til!
 16. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Good Game-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
 17. Dere klarer ikke stille med en tredjeperson utenfra laget heller? Er bare to som trenger være ansatt.
 18. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Prisguiden-laget som slipper oss inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. Ønsker begge lagene lykke til!
 19. Det blir forresten stream av kampen! Vi inviterer inn en ekstra bekjent til serveren, også spectater han og streamer til https://www.twitch.tv/hennihus . Han og en annen kommenterer/prater underveis. Del gjerne til deres venner, kjente og kolleger! Det er også moro om noen fra dere vil stille opp til en felles prat/"post match interview" etter kampen! Dere inviteres i så fall til en gruppechat på Discord. Det ligger VODs ute på kanalen om dere vil ha inntrykk av hvordan det er. Veldig lavterskel streaming-opplegg. Gjøres bare for gøy! Jeg har lagt til Vikingstad på Discord, også tar vi kamprom-detaljene på Discord, tenker jeg? Bekreft gjerne her i tråden.
 20. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som slipper oss inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. Ønsker begge lagene lykke til! PS: Det vil muligens kanskje være noen tendenser til noe partisk kommentering i favør Good Game.
 21. Så bra! Vi har en liten pause nå før kampstart. Kunne en av dere lagt meg til på discord? Så blir det litt lettere å kommunisere tror jeg.
 22. Håper dere er klar for kamp i kveld, vi gleder oss! Planen er at det blir stream her: https://www.twitch.tv/hennihus Den/de av dere som evt. vil stille opp på et uformelt intervju i etterkant må gjerne legge meg til på Discord, helst før kampen. Så blir det lettere å ta de praktiske kamptingene der også. Lykke til!
 23. Så bra! Søndag er et lovende alternativ akkurat nå hvert fall! Jeg vet ikke om dere tenkte kveld eller tidligere på dagen, men jeg foreslo nå i hvert fall klokken 20:30, så får vi flytta kampdatoen frem i tid allerede nå, også kan vi evt. justere litt, om mulig, når vi nærmer oss. Legg meg gjerne til på Discord, så kan vi jo evt. diskutere nærmere. Profiler: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 24. Hei Vevstua! To spørsmål: 1) Vi lurer på hva dere tenker om spill i påsken? Vi er hvert fall med på å spille da! Men akkurat onsdagen er litt vrien for laget vårt. Så jeg har foreslått torsdagen som nytt tidspunkt, men andre dager skal også gå ganske fint, både senere og tidligere i påskeuken skal gå bra, utenom onsdag. Legg meg gjerne til på Discord, så kan vi diskutere litt mer om nødvendig. Profilene mine finner dere her: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48 2) Vi håper det er greit for dere at en spectator kommer inn i kampen og streamer til Twitch! Det gjøres bare for moro av noen venner, som også kommenterer - eller hvert fall prater fritt. Det kan legges inn ekstra delay i streamen osv. om dere vil det. Vi hører ikke på kommenteringen selv hvert fall. Ikke at jeg tror det ville vært til stor hjelp uansett ;D Ekstra moro er det om en eller flere av dere har lyst til å stille opp til "post match interviews" etter kampen! ;D
×
×
 • Create New...