Gå til innhold

Den offisielle PS Vita tråden


Xposure

  

190 stemmer

  1. 1. Skal du anskaffe PS Vita?



Anbefalte innlegg

Men hvorfor skulle jeg ville bruke samme konto på forskjellige minnekort?

 

Poenget er jo egnetlig å kunne spille et kjøpt og betalt spill med forskjellige kontoer. På PS3 er jo ikke dette noe problem. Der har jeg og kjæresten min to forskjellige kontoer. Da logger man inn og ut og får tilgang til nedlastet matieriale. Det virker altså å være bundet til maskinen.

 

Det dere sier er at her blir spillene koblet til konto, og lastet ned til minnekort. Altså kan man ikke bruke et nedlastet spill på to forskjellige minnekort med to forskjellige PS-kontoer.. Litt dumt, da man f.eks ikke kjøper to av samme DVD/Blu-Ray for at to personer skal kunne se den. Poenget er jo at jeg ønsker å få trophyer for det jeg gjør i et spill på min konto, og kjæresten min vil ha trophyer som hun skaffer på sin konto.

 

Om jeg kjøper et fysisk spill i butikken, vil jo det jeg ønsker fungere fint - antar jeg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-NIoHlfL

PSN-spill er i utgangspunktet knyttet til kontoen. På ps3 kan likevel alle kontoer på samme maskin få tilgang til spillet. På Vita kan man ikke ha flere kontoer samtidig, da å bytte konto på en vita innebærer en factory reset (og formatering av minnerkortet). Dermed er det kun den ene kontoen som får tilgang til spillet kjøpt over PSN på Vita. Problemet er altså at Vitaen kun støtter en psn-konto om gangen, dermed er det kun innhold kjøpt på samme konto man kan få tilgang til. Sony ønsker rett og slett ikke at flere personer skal dele på samme vita.

Lenke til kommentar

Hmm, okei. Ganske dumt, egentlig. Jeg synes i hvert fall det skulle vært mulig å ha flere "saves" på ett spill. Lastet ned Crash Bandicoot(PS1-spill) fra PS Store og der har jeg mulighet til å spille på én save, mens kjæresten kan spille på en annen. Dette synes jeg er kjempegøy, og øker antall timer Vitaen blir brukt. Vi kommer aldri til å kjøpe en Vita til, så håper virkelig dette er noe de vil forandre på. :)

 

Ps: er det andre som ønsker en slik funksjon? Eller har jeg bare vært "uheldig" mtp valg av spill? Kjøpte Rayman Origins.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Realzi: jeg bestilte min samtidig som deg, og jeg fikk melding fra posten igår at den var kommet frem. Får dog ikke hentet den før imorgen.

Fikk den idag.

 

Spiller Metal Gear HD, Metal Gear 2 som jeg har spillt til døde har plutselig blitt intressant igjen.

Gleder meg til New Kings story og Metal Gear 3.

 

Maskinen er bare helt rå! deilig bilde og skjerm. gamle spill som FF 7-9 ser mye bedre ut i liten skjerm. (Men skulle ønsket de fikk flere klassikere over til vitaen når psp tar alle.

 

Angrer ikke i det hele tatt at jeg betalte mere en 3DS, prisen passer perfekt for Vitaen fordi det er en kraftig maskin. (ikke at jeg vil at den skal vere dyr :p men det er kraftige saker)

 

 

 

 

Edit: Man kan spille alle Ps 1 klassikere bare se her,(noen kan vere bugget som han sier i videon. (verdt og sjekke ut for PS1 fans)

 

Endret av Realzi
Lenke til kommentar

Jeg hentet nettopp min. Til min store frustrasjon ser jeg at jeg har glemt å bestille minnekort :( Men konsollen var meget pen og det skal bli digg med to spaker. Jeg betalte forresten godt over 2000,- for min 3DS på release :p

Kjipt, husk og kjøp 16 gb, spillene er billigst når du laster dem ned, og visst du har PS pluss så er 16 gb et must

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Fæl grafikk i Vita-versjonen, men har likevel spilt det en del som et sovne-spill de siste ukene. Kan jo ikke klage når det er gratis.

haha skulle akkurat skrive at jeg ikke har giddet og spille det enda på grunn av at det ikke fristet meg, men det koster jo 300 kr og mange folk elsker disse type spill, så jeg var mere glad for folk som liker slåsse spill ;P

High Five

Lenke til kommentar

Jeg har allerede maks space på memory card XP

 

Men jeg har tenkt og rullere på spill. overføre tilbake til Ps3 når jeg ikke bruker de.

Jeg prøvde denne funksjonen en gang. Jeg hadde akkurat blitt ferdig med LittleBigPlanet Vita, og hadde tenkt til å overføre spillet til PS3-systemet. Og for sikkerhets skyld, ville jeg prøve å overføre spillet tilbake til Vitaen. Men dette gjorde jeg etter jeg hadde slettet spillet fra Vitaen, noe som var veldig dumt. Når jeg skulle starte spillet etter å ha lastet over spillet, sto det plutselig at spillet var en prøveversjon!

 

Da innså jeg hadde jeg hadde gjort noe feil. Så jeg måtte starte på nytt. Det var sikkert bare jeg som gjorde det galt, men det er ganske risky å bruke denne metoden!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...