Jump to content

Muffinrex

Medlemmer
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Muffinrex

 1. Tror det kunne blitt fryktelig monotont i lengden. Er helt for mindre skyting, men det er nødvendig for å skape variasjon i gameplayet, samt gjør det de bitene der du faktisk får pause fra action enda bedre.
 2. Spørsmålet er: hvordan i huleste skal dette spillet kunne kjøre på noen pirvat datamaskin? Det ser fantastisk fett ut. Det fikser absolutt alt jeg mislikte med Witcher 2, og ser også ut til å legge til masse nye, kule greier. Definitivt en god kandidat til årets spill neste år.
 3. Okei, jeg har fått koden til spillet. Men jeg har ikke fått noen kode til de 30 dagene med spilletid jeg forventet å få, hvilket er litt skuffende..
 4. Jeg bestilte nettopp The Elder Scrolls Online fra Coolshop.com, og forventet egentlig at det skulle fungere fint. Jeg valgte å bestille en download kode, siden jeg har gledet meg til å spille spillet og kunne tenke meg å spille det så fort som mulig. Og bestillingen gikk fint den, men så dukket diverse problemer opp... Først og fremst kom følgende e-post fra Coolshop: "Vi beklager, ett eller flere produkter på din Code Via Email-bestilling er satt på vent i påvente av videre undersøkelse. Hvorfor skjer dette? Dessverre opplever nettbutikker et stort antall svindelforsøk hver dag, så det har vært nødvendig å iverksette en rekke automatiserte sikkerhetskontroller for å skille vekk falske bestillinger. Dessverre er det uunngåelig at et lite antall bestillinger blir stoppet, selv om det ikke er svindel involvert. Vi beklager dette og gjør vårt ytterste for å manuelt godkjenne din bestilling så raskt som mulig." Jeg ble utrolig sjokka, og kunne kjenne en blanding av skuffelse og raseri bygge seg opp inni meg. Hva slags amatørmessing opplegg er egentlig dette? Jeg begynte straks på en lang klage/SOS-mail til nettsidens kundeservice, da det dukket opp en epost i inboksen min. Og der lå jaggu meg koden til PRE-ORDER DLCEN! Og jeg har ikke en gang forhåndsbestilt spillet! Verken selve spillet eller de 30 dagene med gratis spilletid som skal være meg i enhver utgave av spillet, var å finne. Heller ikke i nedlastningslisten min på Coolshop fant jeg den. Dette er feilreklamasjon, mener nå jeg. Jeg fant nemlig ikke informasjon noe som helst sted på nettsiden om at de hadde svindelproblemer på siden. De lar være å utgi viktig informasjon, kun for å ikke skremme bort kunder. De lurer dem rett i fella! Det står nemlig at man skal få bestilt kode innen 1 time, og intet annet. Jeg har ikke mottatt produktet jeg bestilte, og jeg er utrolig rasende. De sier også på nettsiden at de ikke returnerer Code via mail-bestillinger... Hva gjør jeg?
 5. Er ikke usannsynlig at det slår an, med tanke på hvor stor suksess de to tidligere spillene i serien hadde. Superheltspill er dog så mye mer spennende enn realistiske gængsterspill eller grå korridorskytere, spør du meg
 6. Detter er et problem som plutselig dukket opp nå nylig. Hvoren jeg høyreklikker, om det så er på skrivebordet eller om det er i en hvilken som helst mappe på dataen min, fryser Windows Utforsker, før den kræsjer helt. Den svarer ikke, altså. Hva i huleste granskauen? Har aldri hatt dette problemet før. Jeg har ingen virus eller liknende, og selve hardwaren min er tipp toppers. Operativsystemet, Windows 8.1, har også funka helt supert frem til nå. Det rareste er hvor plutselig dette skjedde. Jeg skulle tilfeldigvis inn og kikke på et bilde, og ved akkurat dette høyreklikket frøs hele Utforskeren, før den kræsjet.
 7. Jeg har en selvbygd datamaskin som helt til denne uka har fungert helt utmerket. I det siste har jeg nemlig begynt å få Bluescreens (faktisk 4 ganger). Alle sammen gir meg samme beskjed: multiple_irp_complete_requests. Hva er dette for noe? Hendelseslista mi lister kritiske feil, der alle kommer fra samme kilde: DriverFrameworks-UserMode. Jeg klarte å finne ut såpass som at det er en driverfeil, og jeg klarte til og med å finne ut hvilken driver som skapte problemer. Internettadopteren min gikk dunken, og rett i søpla. Ny adopter med nye drivere, og alt fungerer fint i et par dager. Så skjer det igjen! Jeg kan virkelig ikke forstå hvor problemet kommer fra, eller hvordan jeg kan løse det. Vennligst hjelp meg! Specs: http://gyazo.com/9ff2cb12b7d011e87788e3311f3b46f3
 8. The Elder Scrolls Anthology (Arena, Daggerfall, Morrowind, Oblivion, Skyrim + DLC) Gamestop, 449,-
 9. Ooooog den er bekreftet! For et spill som allerede koster så mye, kan jeg aldri i livet se for meg å kjøpe den pakka der. Den var råstilig, men alt for dyr for min luftige lommebok..
 10. ... Ser ut til at jeg er den eneste som gleder meg over dette. Beklager. Men dette gjør meg veldig glad. Jeg beklager.
 11. Har alltid vært fyren som la seg til å sove da kameratene fant frem skrekkfilmen på LAN-fester, og er generelt lite glad i å bli skremt. Da jeg spilte Amnesia, derimot, ble jeg overrasket over hvor mye jeg LIKTE det. Det skremmer vannet av meg, men det er så herlig! Personlig tror jeg det har noe med hvilken type skrekk spillet leverer: Du er forsvarsløs, men du har fortsatt mulighet til å redde skinnet ditt ved å løpe eller hjemme deg. Du vet at gruntene er der, men du vet aldri når eller hvor du vil møte en. Dessuten er Amnesia et godt eventyrspill. En god blanding mellom skrekk og adventure, altså. En herlig spillopplevelse, selv for meg og mitt nag mot skrekksjangeren.
 12. Må ærlig talt si at DayZ var en heller kjedelig affære. I den timen jeg spilte, møtte jeg kun en (fredelig) spiller, og en haug med zombier som vart alt for lette å ta livet av. Og manglelen på et skikkelig partysystem eliminerer effektivt alle planer om å spille med venner. Dere som er i tvil, vent til spillet kommer videre i utvikingen.
 13. Dette er godt gjort! Synd serverne svikter, får ikke gjort noe som helst på GOG for øyeblikket
 14. Litt på etterskudd: Assassin's Creed 4, Batman: Arkham Origins og Splinter Cell: Blacklist (3x PC), SpillExpo, alle tre for 100,- Killzone: Mercenary (PS Vita), Komplett.no (SpillExpo), 99,- Ratchet & Clank: Nexus (PS3), CDON, 279,-
 15. Tør jeg spørre hvor du får informasjonen din fra?
 16. Jeg bryr meg ikke særlig, siden det tross alt kommer til PC.
 17. Høres ut som om du har brukt Dualshock 4 mye. Fortell.
 18. Lite, men du sa det ga bedre ytelse, hvilket det ikke gjør.
 19. Det argumentet motbevises jo bare ved å se på COD: Ghosts, som vil ha dedikerte servere, men fortsatt kjører i 720p. Argument invalid.
×
×
 • Create New...