Jump to content

Realzi

Medlemmer
 • Content Count

  3950
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1412 :)

About Realzi

 • Birthday 05/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Da må du holde deg unna Metal Gear skateboard game/detective game/VR game / Monkey catching game/ Zombie mode/Ninja mode Og alt var solgt for 350-500 kr av Hideo Kojima himself. Folk er så trangsynte .... Her får du faktisk et ordentlig spill og ikke den dritten Kojima lagde etter hvert spill for og tjene mer.
 2. jeg synes de verste anmeldelsene er når noen har brukt 2000 timer på et spill som vises på anmeldelsen og så gir de en thumbs down... Dette er veldig bra fordi noen ganger får spillet dårlig review for noe som skjer i media, som for eksempel visst en av utviklerne sier noe kontroversielt så blir spillet bombet av dårlige reviews og mister en score enda det har vert et 10/10 spill i over 1-3 år, noe som forvirrer folk som rett og slett leter etter bra spill.
 3. Er vel det som er meningen, de tapte sikkert noe penger på dette spillet etter all drama rundt det. Har fullført spillet når det kom ut og det er veldig bra, men ikke spill det for og teste et open world spill, da verdenen rundt deg har ingenting i seg.
 4. Kiss my ass det trenger over hode ikke 60 fps. Og visst du leser og bruker hodet så ser du at 4k versjonen gir nesten ingen forbedring så du kan spille 60 FPS uansett .. jezz iq er noe dritt Case solved
 5. Jeg kan løse problemet til alle og si at dette spillet trenger ikke 60 FPS eller 4K fordi du ser ingen forskjell. Har 4K hjemme på tv og ser nesten ingen forskjell . Dette spillet handler ikke om grafikk eller rask kamera, det er akkurat det samme som Dark Souls.
 6. Ps4 leder i markedet så det er dårlig ide og dele med andre nå. Visst dere vil finne en skyldig så snakk med Microsoft fordi det var Xbox som startet denne trenden med Xbox 360. Det Sony gjør nå er pure revenge og en deilig en. Hashtag:Blamexbox
 7. Dette er den eneste versjonen på alle konsoller og håndholdt som har bedre cut scenes, fast forward og alt annet som Steam Versjonen har. Så visst du ikke har Steam er dette den beste versjonen du kan få. Så jo det er noe spesielt.
 8. Har selv vert en del av klagekorte på RTG forumet så jeg forstår hva du mener, men syns du svartmaler det hele litt nå. Det største problemet med denne prosessen er jo at den har tatt mye mye lenger tid enn hva som ble estimert samt at kommunikasjonen ut til fansen tok ett massivt fall de siste årene i forhold til årene før og rett etter release av de første episodene hvor flere utviklere faktisk var aktivt med på forumet og diskusjonene som forgikk der, noe som har vært helt fraværende de siste par årene dessverre. Men om en ser bort fra utallige utsetelser og frister de aldri har klart å holde (som er svært vanlig for kickstarter prosjekter av små uavhengige studioer) er det vel ikke så fryktelig mange lovnader som er brutt, fikk så sent som i går en stor update hvor de bekrefter at de snart kommer til å starte å sende ut de fysiske belønningene til de som pledget over 110 dollar, med min pledge på over 500 dollar venter jeg på en ganske fet pakke selv. Slik du fremstiller det her virker jo dette nesten som en no mans sky V2 noe det ikke er, spillet er solid og gir etter min mening en svært solid og etterlengtet avslutting på den lengste reisen sagaen som funcom nektet å lage, og jeg er veldig takknemlig for at gjengen i red thread games tok en kjempesjanse å sluttet jobbene sine i Funcom for å omsider fullføre denne svært viktige helnorske spillserien. Å ønske en heksejakt som garrantert hadde kjørt utvikleren til grunne over noen managment/PR problemer rundt studioets aller første spill noensinne virker for å si det mildt som en kraftig overreaksjon. Tja, svært stor prosentdel av fanbasen er jo norsk og det er vel aldri noen spill i norge som har fått mer statsstøtte enn akkurat dette spillet med en total av 5 millioner kroner i ren statsstøtte, som ikke er noe å kimse av for et lite uavhengig norsk studio. En stor prosent del in my ass, nei her ser du helt feil, for det første så ligger Norge så langt bak i gaming industrien at de må gi alt de har til de eneste som faktisk kan lage spill i Norge. Hadde det ikke vært kjent ville de ikke fått en krone, det er jo det som er problemet i Norge de satser ikke på artistene før de har gjort noe, og da er det forseint fordi noen i England Usa eller Canada har gitt dem en bedre jobb. De samme som er imot mine kommentarer her er de samme som har bare klaget og klaget om Funcom, det jeg alltid prøver og få fram er at det finnes ikke mer klager om Funcom en fra Norske forum, hva med og støtte de eneste som har klart det umulige i stedet for og bringe den største dritt mølja fra kjeften din i et keyboard. (Ikke deg) Nå er det på tide og slutte og snakke ned om Funcom.
 9. Aldri ! Finnes ikke et mer jævlig land og lage spill, hadde jeg laget Dreamfall hadde jeg denounced Norge, som alle andre norske musikere og diverse artister gjør som har blitt stor. Finnes ikke et mer selvhatende land en Norge, Dreamfall har fått zero støtte fra Norske fans og sider.
 10. 100 dager play time ^^ Det Trippel A MMO spillet i historien som har bragt mest content innen kortest tid, tror dessverre Wow er bak dem på grunn av at det er open world og det er det de bruker mest tid på. Jeg tar gameplay over open world any day.
 11. Tror Witcher 3 vil være på tronen lenge etter Botw blir glemt (det kommer fra en som er Zelda fan) Vi kan jo trøste oss med at vi har hatt en helvetes bra gaming år, spesielt for konsoller, så mye bra.
 12. Skru ned hvor mange som er på kartet , Kampene er jo best på bakken. Og ri på hesten er bare feigt.
 13. Kan ikke akkurat si nei til dette, får se om det får meg til og kjøpe hele spillet.
×
×
 • Create New...