Jump to content

Xposure

Medlemmer
 • Content Count

  230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)

About Xposure

 • Birthday December 17

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg hadde et problem, men det ordnet seg.
 2. Jeg fikk det i dag, så det er nok gode muligheter for at du også har fått det.
 3. Hvor tror dere det er lurest å forhåndsbestille, hvis man ville ha spillet tidligst mulig?
 4. Pusser du nye sko? De er vell pusset før de forlater leverandør? Nei, det er de stort sett ikke. Man burde pusse nye sko før man bruker dem.
 5. Kjøpte New 3DS XL i dag, og har spilt Ocarina of Time i et par timer. Merker at det ikke tar lang tid før jeg får vondt i hendene av å spille. Er det noen som har kjøpt noe slags grep til den? Jeg har sett litt på Ebay, men fins mange forskjellige, hadde vært flott om noen kunne anbefale en spesifikk modell.
 6. EJN, har du blitt inspirert av An Acute Style sin pose?
 7. Du kan eventuelt satse på Ashby, den skal være litt smalere i fasongen enn Bedale.
 8. Chinos. H&M har noen som er helt greie, til en rimelig penge.
 9. Jeg likte faktisk de ganske godt. Er vel ikke helt ulike mine Clarks når man får en bukse over de, om man ser bort fra fargen da. Hvor kjøpte du de? Men er de tette? Og da særlig i sømmen mellom såle og skinn? Og er ikke de et helvete i slaps/nysnø? Har aldri før hørt at semsket er bra i dårlig vær. Så langt har jeg ikke en gang turt å gå med mine Clarks annet enn på kalde dager med klart opplett. Bruker mine grove Caterpillars på drittdagene som jeg helst vil erstatte nå. De er rett og slett ikke pene nok. Du kan bare kjøpe dem fra nettsiden jeg linket til. Skal ærlig talt innrømme at jeg ikke har brukt dem i drittvær enda, så kan ikke verifisere at de er fullstendig vanntette. Et annet alternativ er et par i kalveskinn, f.eks. disse, men tviler på at de tåler noe mer vann. Hvis de blir utsatt for mye fuktighet, er det langt vanskeligere å fikse dem, sammenlignet med de semskede. Hvis du vil ha sko som utvilsomt tåler all slags vær, bør du satse på duck boots. Når jeg tenker meg om, kan kanskje disse være midt i blinken.
 10. Ikke? Jeg synes de så pene ut. Har du noen bedre forslag? Problemet med mine Clarks er sømmen mellom skinn og såle. Har impregnert de godt og tror de er forholdsvis vannavvisende, men sålen er lav og sømmen virker nesten helt åpen, så blir veldig raskt våte. Snakker ikke om å kjøpe vanntette støvler her. Bare noe som fungerer som en slags vintersko/høstsko som beskytter nok mot regn til å tåle byvandring på normale regnversdager. Jeg bruker disse som vinter-/høstsko, og de fungerer temmelig bra. Er helst semskede sko som fungerer best når det blir litt dårlig vær, fordi man altså kan impregnere dem, i tillegg til at de er ganske enkle å rengjøre hvis de skulle få hard medfart.
 11. De skoene du linker til er rett og slett ikke pene, og jeg tror ikke de er særlig mer vannavstøtende enn dine Clarks heller. Hvis du har impregnert dem godt nok, burde de tåle en regnskur eller to.
 12. Har du handlet derfra før? I så fall, husker du om de skrev ned verdien på pakken?
 13. Neida, jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe før i morgen, tenkte det bare var greit å finne ut hvilken jeg skulle gå for nå, slik at jeg slapp å gruble på det i morgen.
 14. Skal kjøpe pocket square til navy dress, lys blå skjorte, og burgunder slips. Hvilken av de nedenfor burde jeg gå for? http://bergbergstore.com/accessories/pocket-squares/double-sided-silk-pocket-square-brown-burgundy.html http://bergbergstore.com/accessories/pocket-squares/double-sided-silk-pocket-square-burgundy-blue-orange.html http://bergbergstore.com/accessories/pocket-squares/paisley-silk-pocket-square-green-burgundy-brown.html http://bergbergstore.com/accessories/pocket-squares/paisley-silk-pocket-square-burgundy-green-rust.html Er det eventuelt noen andre fra den siden jeg burde vurdere?
×
×
 • Create New...