Jump to content

Allt í lagi

Medlemmer
 • Content Count

  4743
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

852 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15170 profile views
 1. Jeg henger ikke helt med på hvorfor Halo er et diskusjonstema i denne tråden. Ikke bare er multiplayer i siste iterasjon gratis for alle(altså ikke bare Game Pass). Det mest avgjørende er at multiplayer-communitiet er stein dødt. Infinite har i skrivende stund 316 viewers på Twitch. Ifølge Steam Charts har spillet i gjennomsnitt mellom 1500 og 5000 spillere online, i forhold til konkurrenter som Apex Legends, CS:GO og PUBG som har spillertall ca 100 ganger så mye. Og dette er bare Steam, som ikke tar med Fortnite og Valorant. Jeg tipper giljotinen ruller hoder som aldri før ved Xbox HQ for alle som har hatt noe med Halo å gjøre de siste 5 årene. Dette er en flopp av gargantuiske dimensjoner, kanskje den største noensinne i spillbransjen.
 2. Det spørsmålet må du nesten stille til Sony og Microsoft. Jeg kan dessverre ikke svare på hva de kan eller ikke kan. Min påstand var simpelthen at Sony's first-party titler de siste 10-20 årene har vært på et litt annet nivå enn Microsoft, særlig mtp. kvalitet. Dette kan selvfølgelig endre seg med Microsoft's seneste oppkjøp (men det virker som både Bethesda og Blizzard sliter for øyeblikket).
 3. Når uttrykket "Ubisoft game" nærmest har blitt et skjellsord er det kanskje på tide å tenke litt nytt.
 4. Jeg ante ugler i mosen når Jeff forlot... Dette ser bare verre og verre ut.
 5. De er ikke sammenlignbare. Riktig nok hadde Xbox et toppår i 2021, hvor de ble kåret Metacritic's beste utgiver, mye takket være FS og Forza. Men tar man gjennomsnittet over de siste 5, 10, eller 20 årene vil man fort se at Playstation knuser Xbox på det feltet. Jeg digger Dualsense, men den offisielle Xbox Series kontrolleren er fantastisk bra også, langt på vei det beste Xbox har kommet med.
 6. Enig, men for å redde franchisen er det enklest å gå tilbake til kildematerialet. Det handler om å vise at man ikke kommer til å være like "woke" i fremtiden. I anførselstegn, siden jeg ikke forstår hvorfor det var woke, men mange syntes det. Jeg synes faktisk 2 var bedre enn 1 (på alle måter), men jeg elsker å være contrarian, så kanskje det spiller inn.
 7. Tipper Mr. Druckmann har streng beskjed om å ikke endre på noe som helst som har med historien å gjøre. Denne remaken er nok ment som et plaster på såret til alle forsmådde Joel-fanboys.
 8. Jeg vet at "stumme" protagonister regnes som avleggs nå for tiden, men det har sin sjarm, det også.
 9. Dette var noe av det mest spennende jeg så under Xbox-konferansen. Idéen med snakkende våpen er egentlig latterlig god, mtp. at narrativ og dialog kan inkluderes i gameplay uten å få avbrudd i form av cutscenes eller "talking segments". Gjennomførelsen vil likevel bli avgjørende her.
 10. RTS-sjangeren trenger virkelig en ny start, og dette kan være den starten. Man kan stusse litt når de mest populære spillene i sjangeren er 23(AoE 2) og 12(SC2) år gamle.
 11. Det eneste som er et dårligere mål på spillkvalitet enn Metacritic Critic Score, er Metacritic User Score.
 12. Jeg konverterer stadig frem og tilbake. Nå er jeg tilbake på konsoll etter at jeg skaffet meg PS5, og stortrives med det. Har fortsatt kraftig PC, men spiller ikke mye på den, og blir nok lenge til neste gang jeg gjør investeringer i PC-gaming. En del online-spill har rett og slett bedre brukeropplevelse på PC, mens konsoll er mer "rett-frem" og comfy til noen bruksområder.
 13. Dette har blitt et av mine favorittspill gjennom tidene. Historiemessig er dette kanskje min favoritt sci-fi. Potensialet var der med Zero Dawn, men den økte spillbarheten på PS5 øker opplevelsen betraktelig, med 60 fps og SSD. Dette er den perfekte oppfølger, på samme måte som f.eks. Ratchet & Clank 2, Uncharted 2 og Borderlands 2.
×
×
 • Create New...