Gå til innhold

HD 7000-tråden: drivere, lekkasjer, FAQ og diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kjører 12.3. Ingen CAP eller lignende. Null problemer her. Har ikke merket noe negativt i forhold til OC heller.

 

Kan du sjekke med GPU-Z hvor mye volt kortene kjører på?

Skjønner ikke hvorfor dine kort får endret volt. Spesielt når det er så mange som har problemer med disse nye drivere og MSI AB etc.

 

Har visst kommet en rask fix av Atiman

 

http://www.overclock...burner-ccc-12-2

 

EDIT: Funket flott for meg akkurat nå hvertfall!

Endret av MR2_Magne
Lenke til kommentar

For dere med CF så kan det vel noen ganger lønne seg å kun ha 1 skjermkort i maskinen når man skal fjerne og legge inn nye drivere, hvis man opplever problemer. Evt. om det var å fjerne CF modus og broen. Ikke en standard "løsning" men om man opplever problemer.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Jeg kjører 12.3. Ingen CAP eller lignende. Null problemer her. Har ikke merket noe negativt i forhold til OC heller.

 

Kan du sjekke med GPU-Z hvor mye volt kortene kjører på?

Skjønner ikke hvorfor dine kort får endret volt. Spesielt når det er så mange som har problemer med disse nye drivere og MSI AB etc.

 

GPU-Z måler at begge kortene får økt spenning.

 

Eneste problemet jeg har atm er at jeg ikke får kjørt kjortene i 3dmark over 1200MHz med mindre jeg kjører prosessoren på 4.8GHz. Alt over virker ustabilt.

 

Ellers fikk jeg slitt kortene opp til 1275/1720 her om dagen.

 

post-84679-0-33447900-1334145927_thumb.jpg

 

Kan lett kjøre minnet opp høyere men det gir knapt noen gevinst mellom 1720 og 1800.

 

Mtp at de slet seg igjenom med en million artifacts så valgte jeg å ikke presse minnet mer enn det jeg gjorde slik at jeg kunne fokusere på core :p

Endret av SWAT dude...
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tenkte jeg bare skulle dele litt erfaring...

Det var enda godt å få installert den patchen til Atiman. Får endelig overklokket skikkelig. Jeg sleit med MSI unofficialoverclocking. Fikk ikke opp rangen over 1175, men fikk justert volten.

Jeg har ikke finjustert noe særlig på overklokkingen min. Jeg banket bare på med 1.3v 1250/1750 på mitt 7970. Kjører med 12.3 og 12.3 cap1 og nå flyter BF3 jaggu godt! Myyye mer fornøyd nå enn jeg noen gang fikk til med mitt 5970 på 950/1150.

Til info har jeg vannkjøling med EK fullcover block. Men er det noen som veit hvorfor jeg ikke får lest av VRM temps noen sted? Fikk jo lest av dette og masse til på 5970...

 

Fra nå av blir det bare skikkelig overklokket singel gpu for min del hvertfall.. :p

Lenke til kommentar

skrur jeg av vsync, så blir det ikke noe bedre..

 

Jeg har spilt både med vsync av og på.

 

Har du prøvd å disable HPET (High Precision Event Timer) i hovedkortbiosen? Denne har jeg ved tidligere anledninger anbefalt folk å disable siden den kan gi jerky gaming på enkelt systemer, kjennes ut som microstutter.. Etter jeg tipset om det for en tid tilbake har mange rapportert at dette løste lignende problemer, også ved filmavspilling (slowpanorering o.l.).. Selv om jeg fremdeles holder en knapp på at du ikke takler "120hz", så er den definitivt verd å prøve..

Endret av Ourasi
Lenke til kommentar

Tenkte jeg bare skulle slenge inn et spørsmål her.

 

Noen som har hørt noe om 7990 enda? Kommer det i løpet av 2012? Har forsåvidt bestemt meg for å gå for 680 4gb, men jeg kan ikke la være å tenke på hvordan 7990 kommer til å være. Blir vel 2x7970. Med tanke på de lave temperaturene på dagens kort og at drivere blir bare bedre og bedre ser jeg for meg at dette kan bli et monster kort, men igjen så har vi 690, som igjen kommer til være helt sinnssykt...uff, merker jeg får hodepine av å tenke på alt det gode vi har i vente :p

Lenke til kommentar

Personlig antar jeg at Amd kommer til å kopiere litt fra Nvidia og muligens gjøre noen endringer som vil få neste kort til å yte litt mer.

Det går nok på ren computing ytelse , til gjengjeld vil spill ytelsen øke akkurat som på 680 kortene.

 

Jeg antar at 7990 Kortene ikke kommer med det første , Amd har muligheten til å vente litt nå og se hva Nvidia kommer med så jeg tipper vi ser først 690 og så 7990 muligens...

Lenke til kommentar

Håper virkelig de går tilbake til 300W TDP på disse kortene, så kan de heller legge på en BIOS-bryter for 1000MHz @ 450W powertune. Disse kortene undervolter jo vanvittig bra, så det bør ikke være for vanskelig å lage en 7990 med 2x Tahiti XT @ 300-320W med 850-900MHz core og 0.95-1.00V load.

 

enig.

 

det samme gjelder GTX690 - her burde de klare å gi ut 2 x 1Ghz core med samme hastighet på minne.

 

rundt 300w TDP.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...