Jump to content

SWAT dude...

Medlemmer
 • Content Count

  2449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

345 :)

About SWAT dude...

 • Birthday 02/07/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Tok en av de jeg. Gleder meg til å spille Factorio med Ray Tracing.
 2. Er snakk om LMH1, han vet ikke hva han mener selv engang.
 3. Hatt systemet oppe å kjøre nå over helgen, gikk rett til Bios 0604 og fyrte opp 3200MHz profilen på minnet uten noen form for problemer. Prosessoren feilet AIDA64 etter 30 min på 3.9GHz 1.4v, men kjørte 12 timer knirkefritt på 3.8GHz 1.3v, så blir nok å ligge der. Har ikke testa lavere spenninger enda, blir å gjøre det utover uka men 1.3v er nå ganske puslete uansett så har ikke noe hastverk. Med tanke på hvor mye problemer folk har rapportert rundt minne, og hvor mye negativt jeg har lest om dette hovedkortet etter at jeg bestilte det så er jeg faktisk nesten skuffet over hvor lett det var å få det opp og kjøre... Tok meg knapt en time fra jeg hadde Windows oppe og kjøre til jeg satt der og testa ved 3.8 GHz
 4. Blir jo å fikse det dersom jeg ikke får bytta, men er rett og slett bare lettere å legge det på hylla dersom jeg har muligheten til det. Har en Noctua 120mm liggende fra tidligere som jeg kan smekke bracket på også.
 5. Haha nei, har kjørt samme loopen i 4 år nå, men har et Ryzen oppsett på vei med nytt kabinett osv og orker ikke de ekstra utgiftene og arbeidet med å tilpasse loopen, spesielt siden systemet drar såpass lite strøm at jeg ikke får utnyttet det uansett.
 6. Noen som har lyst til å bytte sitt 3. parts 1080 mot et 1080 FE med vannblokk og bakplate i Oslo/Akershus området? Ikke noe galt med det, bare ønsker ikke styre med vannkjøling lenger. Forøverig kanskje ikke helt stuerent å snakke om slikt her, men pytt pytt.
 7. Skjønner virkelig ikke hvorfor folk gidder vente på hybridkortene når kort som Gaming X etc er like gode og er betydelig billigere. Med mindre du ikke har plass til en god luftkjøler så tjener du virkelig ingenting på det.
 8. Måten di skriver på er tydelig martyr språk. "Ok". Dersom du ikke engang skal later som du er seriøs gidder jeg ikke bruke mer tid på deg.
 9. "Jeg har 980ti SLI, så jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke anbefaler to svakere kort over ett kraftig ett"
 10. Hørt om et program som het noe slik som Kopi Pasta eller noe i den duren. Tror det går under forkortelsen CTRL+C eller CTRL+V, men kan være jeg husker feil
 11. Hva er det da som flyter igjennom radiatoren? Syltetøy?
 12. I witcher 3 har du valget mellom en FPS limiter og V-Sync. Begge kan skrues av.
×
×
 • Create New...