Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Roedthaarogfregner skrev (12 timer siden):

Hvordan er spillene til Questen?

Synes dem er helt ok jeg. Sikkert litt dårligere grafikk hen om jeg skulle kjørt dem fra pc via link. Phantom har helt ok grafikk og er klart og fint og se på standalone i quest, Samme med Red Matter. Men ellers så har Quest et fint utvalg. Og man slipper disse kablene :) 

Skulle bare ønske Saint,s kom stand alone til quest snart :) 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Spiller så smått litt Crash Bandicoot remakes. Så enkle mekanikker, men likevel vanskelige spill.

Forrige spillet i serien jeg prøvde var vel Wrath of Cortex på den første Xboxen, i og for seg et enklere spill pga en tidlig level der det var lett å forme litt ekstra liv.

Trivelig spilletid, men man jo ikke helt oppslukt av gamle platformers lenger heller, så dette kommer nok til å gå i mindre økter framover over tid.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Roedthaarogfregner skrev (2 minutter siden):

Spiller så smått litt Crash Bandicoot remakes. Så enkle mekanikker, men likevel vanskelige spill.

Utrolig kjekt at de lagde en remake! Har også spilt det litt i det siste, veldig gøyt! 

Lenke til kommentar

Ble ferdig i går med Ghost of Tsushima. Herlig moro spill! Midt i blinken for meg.

Gjorde alt av quester og sånn, men ikke artifacts/bannere.

 

Før GoT, så hadde jeg et forsøk på å bli ferdig med Watch Dogs (det første). Mulig jeg går tilbake for å fullføre det (men, der kommer jeg ikke til å gjøre alt.. -var en del tullegreier der, synes jeg, som de Super Mario-myntene, og sånn, ble litt dratt ut av "verden").

Lenke til kommentar

Prøvde Onward igjen,  1.81 updaten skulle fikse en del av de horrible tingene  1.8 hadde gjort.

Spillet har ingen hud,  og når de har fucka grafikken så mye at du ikke lengre kan se hvor selector switchen står på flere våpen, så vet du ikke om du løper rundt med full auto eller semi.

De har også ødelagt semi,  så trykker du for fort på avtrekkeren kommer det ikke noen skudd. 

Og fy faen så stygge de nye death animasjonene er, ragg dollene fra 1.7 var fantastisk mye bedre.

Jeg kan virkelig ikke komme på at annet spill som har så radikalt blitt forandret til det dårligere i en patch og ryktene har det til at det er pga. Facebook betalte de for å lage et quest spill for massene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
DKC skrev (3 timer siden):

GTA 4 har blitt oppdatert på PC, mulig det er en stund siden men jeg la merke til det i går. Er allerede 10 timer inn i spillet og elsker det like mye som første gang jeg spilte det. 

De fjernet Games for windows live, derfor de har oppdatert den. Om jeg ikke husker feil så må du  også logge inn med Rockstar sin klient nå i tillegg.. Var mye problemer når dette kom til å begynne med. Man måtte resette klokken for å kunne spille GTA 4 da, men heldivis har Rockstar fikset det. 

Lenke til kommentar

Redigert: Eh... jeg har visst lagd en post om Wasteland 2 en side tilbake! Det hadde jeg glemt helt av! Ooops.

Jeg spiller Wasteland 2 i påvente av Wasteland 3. Spillet er vel mest for folk som likte de gamle Fallout-spillene, før de ble 3D. Noe av det jeg liker med spillet, er settingen. Tror det er lettere å slippe unna med litt mer kontroversielle temaer i slike mindre spill. For dette er fullt av alkohol og narkotika, prostitusjon og menneskesmugling, religion og fundamentalisme, og alt annet som andre utviklere ikke tør å ta tak i. Blant mine favorittfiender i spill er kristenfundamentalister, og i dette spillet kan man slakte de ned for fote om man vil!

Humoren er også bra. Min favorittkarakter er en rekrutt du kan få med deg som heter Ertan. Han er en steintøff satanist som elsker å drepe folk! Eller... egentlig heter han Andy og er desperat etter å fremstå som en tøffing. Han fant en pocketbok om Satan en gang, så da ble han satanist. Hvis man kommer inn i et rom med masse lettkledde damer blir Ertan nervøs og spør om han MÅ snakke med de.

 

Endret av Orwandel
Jeg har hukommelsen til en gullfisk!
Lenke til kommentar

Startet på Ys VIII: Lacrimosa of Dana. Så langt er dette en positiv overraskelse; skipet ditt strander på en øde øy og spillet dreier seg rundt å utforske øya, finne de andre skipbrudne og bygge opp en base. Et forfriskende konsept helt fritt for å redde verden. Spillet ser ganske primitivt ut grafisk, men er en fryd å spille.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Har spilt en god del Magic The Gathering: Arena med en kamerat fra USA. Han har lært meg mye om spillet og det er utrolig gøy etterhvert som jeg har forstått meg mer og mer om hva de ulike kortene gjør. Det er også et spill man kalle Pay 2 Win men på en annen side så får du mye gratis, du trenger i grunnen ikke bruke penger i spillet. Har nå fått over 20 decks gratis. Det blir uaktuelt å drive å kjøpe kort irl. 

Har også spilt mye surfing i CSGO ettersom jeg har satt opp to servere som jeg har valgt å kalle Norway Surf. De er blitt relatvit populære, noe som alltid er gøy. Det er en del arbeid med å ha servere kjørende, tro det eller ei. Å få opp et nytt map er ikke bare bare da enkelte kart enkelt kan krasje serveren.. Så det er mye å ta fatt it :)

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

World of tanks, kommer alltid tilbake til litt arkade spill. Er veldig toxic men er det eneste, eller rettere sagt et av de få spill jeg enda holder på med etter 8 år. 

Holder fortsatt på med terraria for noen bosser av mods. Like hardt som jeg husker det. 

Driver fortsatt med cities skylines etter 1500 timer men eneste spillet der jeg virkelig kan bygge store byer å utforske trafikk mareritt på ?

Beamng: Drive er like morsomt siden jeg kjøpte det i 2013, glad det fortsatt er et aktivt samfunn som lager mods.

Lenke til kommentar

Spiller meg gjennom Far Cry 5, mest fordi det er en helt ok open world shooter. Plottet, karakterene, og det at jeg stadig blir fanget for å drive plottet videre på helt tåpelige måter gir meg derimot ingenting.

Tar derfor gjerne imot tips til andre spill med litt gøy gunplay (og bra våpenfølelse), gjerne i noe tilnærmet sandkassemodus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...