Jump to content

RaptorStrike

Medlemmer
 • Content Count

  1482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RaptorStrike last won the day on September 2 2020

RaptorStrike had the most liked content!

Community Reputation

1167 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er åpenbart en anekdotisk bemerkning, slik som 98% av alle påstander på dette forumet. Men for å si det slik; du legger mer merke til en knæsj grønn Skyline enn en svart M5.
 2. Det verste er jo mopedene med familie på 5 stykker pluss geit på seg...
 3. Ja, motorferdsel i utmark er som hovedregel ulovlig. At du gjør det som jobb er åpenbart et unntak. Det er også ulovlig å kjøre i 200 km/t i Norge, men politiet har likevel anledning til det. En dårlig vei er fortsatt ikke offroad (som direkte oversatt betyr "av vei"). Hvorfor er så mange så sensitive på at Model X omtales som en MPV?
 4. Merkelig å dra frem offroad-egenskaper i Norge da dette er ulovlig. Og skal man faktisk kjøre på ekstremt dårlig vei veldig ofte, så må man ha Landcruise, Patrol, Pajero eller Land Rover med skikkelige dekk. Man kjøper ikke en gate-SUV.
 5. Formfaktoren og bakdører gjør den likere en Grand Caravan enn en XC90. Er du uenig i denne påstanden?
 6. Kan jo like greit bytte navn til Bruno Fernandes FC og sette ham som spillende trener, for uten ham i form er de katastrofe.
 7. Forstår lite av at Tomori er på vei til AC Milan på lån. Ser virkelig ikke hvordan han er bak både Rudiger og Christensen på stopperplassen, så svakt disse har prestert for oss.
 8. Må si meg uenig. Model X har mer til felles med en Chrysler Grand Caravan og Dodge Town & Country enn en XC90. Jeg er helt inneforstått med hvorfor den selges som en SUV, for en MPV/minivan anses som en «soccer mom car», mens en SUV er langt mer tøft og mandig, sånn rent stereotypisk. Da så. SUV står da for «sports utility vehicle», hvilket den virkelig ikke oppfyller.
 9. Model X er per definisjon en MPV, uansett hva Tesla velger å kalle den. Essensen ligger i at MPV ikke er like sexy som SUV, slik at begrepet er blitt spist opp. Blir litt som å kalle en sedan eller en SUV/XUV for en coupe fordi den har skrånende tak tidlig. Men du har helt rett, det finnes ingen elektriske SUVer på Markedet.
 10. Dette er undervurdert om man har en litt offensiv kjørestil. Kjører man en anonym bil kan man gjerne dra på litt uten at noen merker det, og godt ligge i venstrefila over fartsgrensa. Har man for eksempel en knæsj grønn eller blå bil med stor spoiler som skriker "SE PÅ MEG" så er det lettere at flere legger merker til det, også onkel politi. Anonym bil dekker selvsagt ikke over villmannskjøring, men det er heller ikke det jeg forfekter, om noen skulle ha inntrykk av det.
 11. Håpløst at mange fortsatt har nesa utenfor munnbindet. Snakk om å ha misforstått.
 12. Bare fordi man ikke tar i bruk full motorkraft eller lastekapasitet til enhver tid betyr det ikke at det ikke er nødvendig. Motorkraft gir overskudd til trygge forbikjøringer. Behov for lasteplass er dynamisk. Noen ganger er det bare meg i bilen, andre ganger er det 5 pax, en bikkje og noen bagger.
 13. Det er ikke vanlig å kjøpe alle disse oppgraderingene. Og FYI, jeg fikk solgt min PS4 med 2 kontrollere og 4 spill fra 2014 til 2400kr i januar. Hvilket betyr at mellomlegget til PS5 kun ble 3600kr.
×
×
 • Create New...