Jump to content

RaptorStrike

Nye medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måten vedkommende skriver det på får det til å fremstå som om det skjer hele tiden.
 2. Er vel ikke overraskende av Woodward på noen som helst måte. Det fremstår som om han tror han er Gud, og at alle klubber bøyer seg i støvet for ManU.
 3. Finnes jo ikke tvil om dette. Arsenal har ikke råd til å ikke gi Aubameyang ny kontrakt, og Willian får en 3+1 års kontrakt og fyller straks 32.
 4. Tonny Askevold - 1990 Eugene Obiora - 2006 Jepp, politiet dreper folk både på jobb og fritid hele tiden 👏
 5. Jeg var 12 netter på Vakarufahli for noen år siden, som er en 5 stjerners resort. Betalte vel totalt ca 60K for fly og opphold. OTW bungalow på 60kvm som vi kunne gå rett ned i vannet fra, all-inclusive frokost, lunsj, 5 o'clock tea og middag. Eneste som kostet ekstra var utflukter, spa osv. Liten øy det tok 10-15 min å gå rundt. Jeg synes absolutt det var verdt prisen.
 6. Dette er grunnen til at jeg havnet tilbake hos Sony etter å ha vært innom Microsoft noen år pga latterlig godt tilbud på Xbox 360 Arcade i sin tid. 999kr for den oppdaterte maskina med HDMI-utgang (som kun Pro hadde fra begynnelsen) og 512MB minnekort. Fikk en refurbished 20GB HDD fra MS for ca en 100-lapp gjennom en ordning de hadde. Holdt meg da til 360 frem til PS4 kom, for vennene mine var på 360, men vant en PS3 Slim da den kom ut og ble veldig glad i Naughty Dog, så gjengen bestemte seg for å kjøpe PS4 alle mann.
 7. Er det offisielle headsetet bare en rimeligere versjon av Sonys 1000XM4?
 8. Teoretisk sett er det en forskjell. I praksis er det ingen forskjell. Det spørs akkurat hva man prioriterer. Jeg hadde ingen spesiell jobb heller, jeg hadde bare smarte jobber å ha ved siden av studier. Poenget var uansett ikke hva jeg tjente. Poenget var å kunne sette opp et realistisk budsjett, og at man vet at man vil kunne holde seg innenfor. Banker gir jo lån på bakgrunn av 1-års vikariater til og med. De gir jo også lån selv om du er innenfor prøvetid. Man kan kalle det å lure banken, men banken gjør alt for å lure deg, så jeg sover godt om natten. Det er jeg som mister huset om jeg ikke evner å betale renter og avdrag, ikke banken som går konkurs. Staten redder banken uansett, ingen redder meg.
 9. Jage lønn frem til du er fornøyd med lønnsnivået ditt mener nå jeg. Jeg trenger ikke uendelig med penger, jeg trenger bare nok til å dekke de utgiftene jeg vet at ønsket "komfortnivå" i livet er på. Da all min familie bor i et forholdsvis dyrt område skal jeg ha bolig der, og det har sin pris.
 10. Du vet at det er lovlig å jobbe samtidig som du studerer i Norge? Jeg tjente 500K i året mens jeg studerte fulltid. Problemet var bare at det var en deltidsstilling, og jeg tidligere hadde fulltidsstilling, så jeg turte ikke å risikere refinansieringen etter jeg hadde byttet stilling.
 11. Nåja. Har oppholdt meg i Nordland noen måneder. Her kjører de fleste under fartsgrensa og de forstår ikke hvor de skal ligge i rundkjøringer. For en stakkars Osloenser får man mark i rævva av mindre.
 12. Kan ikke forstå hvordan dette ikke er avlyst mtp at de fortsatt ikke tillater mer enn 200 på fotballstadioner rundt om i Norge og at breddeidretten fortsatt ikke er i gang.
×
×
 • Create New...