Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg kommenterer alt i dag.

 

Jeg ble faktisk ikke så imponert av Banner Saga. Gameplay-messig synes jeg det var helt greit, men det finnes masse spill der ute med lignende gameplay som er langt mer polert. Jeg tenker spesielt på Fire Emblem-serien, men det er mange fler.

 

Dette er kanskje en smakssak men jeg reagerte også litt på hvor tilfeldige konsekvensene av valgene dine i er i story-sekvensene. Et valg som tilsynelatende virker klokt kan fort vise seg å føre til at en av dine viktigste krigere dør. At dette skjer i kamp fordi jeg har brukt en dårlig taktikk har jeg ingen problemer med, men når du kan miste folk helt tilfeldig så føler jeg at det ikke er noen sammenheng mellom hvor godt man gjør det og om man blir straffet eller belønnet. Da mister jeg litt interessen.

Lenke til kommentar

Jeg så faktisk historien til ME1 oppsummert i en YT video(med noen kommentarer fra han som lasta opp) og det var faktisk grunnen til at jeg hoppa på ME2. Har starta ME1 flere ganger men det er alltid ett eller annet som irriterer meg litt for mye så jeg blir sur og avinstallerer. Hadde det ikke vært for den videoen hadde jeg gitt bæng i hele ME serien.

Så sånn sett tror jeg at jeg hadde likt spillet / historien / universet. Synd gameplay ødela det for meg.

Skal på fjellet nå så blir ME3 over helga. Håper ikke det er like mye knøl med det for å fikse fov, mouse smoothing osv.

 

Kjøpte forøvrig "City of Brass" før jeg dro i dag. Fikk inn et par runder der og det anbefales om man liker sjangeren (fps rouge - lite / like(?))

Tror det gjemmer seg en god del timer morro der.

 

Edit: autocorrect

Endret av ananashapå
Lenke til kommentar

Jeg kommenterer alt i dag.

 

Jeg ble faktisk ikke så imponert av Banner Saga. Gameplay-messig synes jeg det var helt greit, men det finnes masse spill der ute med lignende gameplay som er langt mer polert. Jeg tenker spesielt på Fire Emblem-serien, men det er mange fler.

 

Dette er kanskje en smakssak men jeg reagerte også litt på hvor tilfeldige konsekvensene av valgene dine i er i story-sekvensene. Et valg som tilsynelatende virker klokt kan fort vise seg å føre til at en av dine viktigste krigere dør. At dette skjer i kamp fordi jeg har brukt en dårlig taktikk har jeg ingen problemer med, men når du kan miste folk helt tilfeldig så føler jeg at det ikke er noen sammenheng mellom hvor godt man gjør det og om man blir straffet eller belønnet. Da mister jeg litt interessen.

Enig. Tror jeg nærmer meg slutten, men selv om grafikken, karakterene og settingen egentlig treffer meg veldig så syns jeg spillet mangler det lille ekstra. Får ikke den "dette er et episk eventyr" vibben liksom.

 

Håper å fullføre det i helgen, men skaffet meg Switch og har begynt på BotW så får se om jeg klarer å løsrive meg.

Lenke til kommentar

Storkoser meg med Pillars of Eternity på PS4. Kom aldri i gang med PC-versjonen, og var rimelig skeptisk til PS4-versjonen pga gamepaden. Men ærlig talt synes jeg dette funker bedre på PS4 enn PC. Eller minst like bra. Gamepaden er utrolig bra til å styre karakterene med, og alt av inventorie, spells, kamper osv går helt fint med gamepad. Resultatet er at jeg kan sitte på sofaen og virkelig nyte spillet og ta det med ro. Å sitte på en hard stol foran en PC-skjerm blir ikke helt det samme i lengden. Faktisk har jeg vurdert å vente med Pillars 2 til det kommer til konsoll. :)

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...