Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

 

Jeg stiller meg forøvrig utenforstående til påstanden om "flytende kontrollere" i Smash, men det er kanskje smak og behag :p

 

 

Vet liksom ikke helt hva jeg skal kalle det xD Er litt det at når man hopper så føles det nesten som man er litt "vektløs"? Selve bevegelsen av karakterene føles bare veldig løs, noe som, for meg i hvert fall, får det til å føles som at de bare flyter rundt. Foretrekker mer de klassiske fighterne selv, særlig da DoA og VF, og forskjellen fra de blir ganske stor for min del :p

 

Heller ingen fan av 4 player kampene på brett hvor jeg rett og slett mister oversikten over hva som skjer xD For all del, kan forsåvidt skjønne hvorfor noen liker det, men for meg blir det bare en litt småfrustrerende affære som etter hvert beveger seg over til å bli kjedelig. (I tillegg så har jeg aldri vært fan av Mario, først Mario spill jeg faktisk fullførte var på Wii U, og heller ingen nostalgi til de andre figurene da jeg var en Sega kid så den biten faller også litt pladask :p)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei! Prøver å arrangere Super Smash release party på O'learys i Trondheim for folk over 20 år! Det er 20 år pga det er 20 års aldersgrense på O'learys på kveldstid og det blir alkohol servering. Så bli med hvis du bur i Trondheims området er over 20 år og har lyst til å ta ein koseleg kveld med gaming/smash entusiaster! https://www.facebook.com/events/329881600529828/?ref_dashboard_filter=upcoming påmeldingsfrist er mandag kl 18:00. Beklager om eg poster dette i ein feil tråd eller om det er upassande og om det eventuelt er for lite påmeldingstidsrom. Tenkte ikkje over å poste det her før i dag :l Klokkeslett og Dato står på eventen.

Endret av Jikla
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Helt i orden, jeg blander meg ikke bort i den "krigen" på Shoryuken-forumet om Smash vs andre fighting games xD

 

Og jeg har en Tournament Edition SF4 stikke selv hehe..men er SSB Wiiu verdt pengene hvis jeg ikke har tenkt å spille med "kompiser"? For jeg kjenner ingen som ville brydd seg.

Ja. Jeg har spilt SSB siden det kom ut til N64, og jeg har for det meste spilt alene. Smash er verdt pengene uansett om du spiller med andre eller alene, men forhåpentligvis blir online delen laggfri.

 

Smash er så langt unna button mashing som er mulig å komme i et fighting spill. Smash har ikke et veldig stort angrepsutvalg, men det er nok til at du kan lage egne comboer. Button mashing mot en som er god i smash, og du går rett ned. Du har block, og i Brawl introduserte de "perfekt blokk" eller hva det nå heter, som gjorde det mulig å grabbe/smekke til motstanderen rett etterpå. Med andre ord er en god block nøkkelen til seier, og kan definitivt være avgjørende mot button mashere.

 

Det kom faktisk som en bombe at det er folk på dette forumet som aldri har spilt smash xD

Men ja, kjøp i vei du ;)

Endret av NinjaChrister
Lenke til kommentar

Mange som meg som aldri har spilt noe Nintendo-konsoll før Wii. Jeg vokste opp med datamaskiner ikke konsoller. Jeg spilte ikke Super Mario Bros/World før i 2005 på virtual console.

Da er det ikke så rart at vi ikke har prøvd SSB-spillene. "I REMEMBER WE HELD BUDDY TOURNAMENTS IN HIGH SCHOOL SKIPPED CLASSES LOLYEAABLABLABLA"..nei.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg spilte Smash på N64 en del med en kompis, men ingen andre av de. Gleder meg til smash på Wii U! Håper noen flere her er gira på noen spillkvelder! Er det voice chat ingame forresten, eller må man bruke Skype?

Skal være voice chat ingame men mener det kun er utenfor kampene i menyene og når den loader inn en kamp.

Lenke til kommentar

Mange som meg som aldri har spilt noe Nintendo-konsoll før Wii. Jeg vokste opp med datamaskiner ikke konsoller. Jeg spilte ikke Super Mario Bros/World før i 2005 på virtual console.

Da er det ikke så rart at vi ikke har prøvd SSB-spillene. "I REMEMBER WE HELD BUDDY TOURNAMENTS IN HIGH SCHOOL SKIPPED CLASSES LOLYEAABLABLABLA"..nei.

Jeg var en del innom Nintendo på den tiden, men eide aldri en konsoll selv. I det siste har jeg begynt å samle opp mer av retrokonsoller og -spill, men det går mest i Sega nå. På 80- og 90-tallet var det nesten bare "tullinger" som eide Sega her, og alle "tøffe gutta" hadde jo så klart Nintendo. :p Ser det er mye rart jeg har gått glipp av. Alex Kidd er jo sjef, og både han og Wonder Boy trenger seriøst et comeback. Gjør heller ikke noe om vi får et nytt Panzer Dragoon etterhvert. Eneste kjipe er at Sega ikke lager konsoller nå lengre, men vi får håpe de gjør et comeback på den fronten. Hadde ikke hatt noe imot en ny Sega-konsoll med nytt Alex Kidd og Wonder Boy som launchtitler. Da ville nok Nintendo ha slitt litt. :p

Lenke til kommentar

Jeg hadde begge beina plantet i Commodore-leiren fra 1986-20xx. Gikk fra C64 til Amiga500 til Amiga 1200 og rett til PC.

Det var først for noen år siden at jeg begynte å spille "retro" spill fra NES/SNES/Sega konsoller.

 

Jeg og kompisene mine godta oss over at vi kunne kopiere spill på disketter helt gratis, mens nintendo-kidsa måtte klare seg med ett spill i året til 800,-

Ofte tok man med seg et par bokser disketter og satt en hel kveld og "piratkopierte" hos noen som hadde kontakter i utlandet og fikk nye spill hele tiden.

 

Nå er det jo lett å være retro-gamer siden alt finnes som emulatorer og ROMs på internett.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Når det er sagt er ikke emulator på pc det samme. Langt ifra!

 

Virtual console funker til en viss grad, men blir fortsatt ikke det samme som med riktig kontroller på en gammel, stygg crt tv :)

 

Edit: noen som vet hvordan jeg endrer profilen så 3ds-en min står under "devices owned"? Står bare Wii U der nå..

Endret av NiRaM
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...