Jump to content

uggy

Medlemmer
 • Content Count

  1027
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

26 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er det noen som har planer om å kjøpe 3090ti på tirsdag eller i alle fall prøve å kjøpe det?
 2. Bruker en 48 tommer LG C1 som pc-skjerm 😊
 3. Kjapt spm. hvilken AA bruker dere på 4K? msaa 2,4 eller 8x ?
 4. Noen forskjell på denne og den fra evga? jeg kjører den fra evga nå, med mitt strix vannblokk kort fast. Noen vitsi å bytte?
 5. Aha! Takk for svar. Prøvde å Google litt men fant ikke noe om problemet. Men takk for svar! Trodde en liten tur at det var på grunn av at jeg hadde installert dlss 2.2.16, men det var det da ikke 😊 Litt overrasket hvor mye akkurat den bug’en irriterer meg, tar meg overraskende mye utav innlevelsen i spillet 🤔 får håpe de får fikset det, ble ikke noe bedre av den nye 1.3 patchen i alle fall.
 6. Har en liten rar flickering på cyberpunk, se video. Dette har jeg også merket på de store skjermene i byen når jeg kjører bil. Stopper jeg bilen og ser på den samme skjermen skjer det ikke. Skjer heller ikke når jeg går. Flere som har merket dette?
 7. Jeg er sikkert over gjennomsnittet dum.. men kan du utdype litt til meg?
 8. Bruker dere med vannkjøling og 3090 kort å kjøre opp voltage på fullt?
 9. Da ble dette resultatet i AIDA64, 55.7 ns. Hva kan jeg gjøre for å få presset den ned på 49-50?
 10. Takk! Da skal jeg få sett på det i kveld. kommer sikkert en oppdatering da 🤷🏽‍♂️😂 Så da skal skal jeg ikke bry meg så mye mer om AVX2 og 3 eller? Thanks! Da ble jeg i alle fall litt klokere 😊
 11. Hjertelig! du er helt sjef @Nizzen 😊 grei overklokk på avx2 og 3, samt cache også eller ? 😊
 12. Tusen hjertelig takk! Da ser det ut som det ble, litt opp å ned er det fortsatt som du kan se. Men ikke slik det var. Da var den helt ned på 3.8. Tror du det kan være poweren som gjorde at 4.9 ‘en min ikke ville mer? hva synst du om temps? Package ligger på rundt 55-60 grader under spill.. er det litt høyt med tanke på det er vann(3 stk 480rads og deliddet) Jeg brydde meg ikke så mye om AVX overklokk når jeg klokket den, mest fordi jeg ikke forstod så mye. Men den har jeg klokket til: 3.8 både avx2 og 3. er det noe jeg trenger å bry meg mer om? cache har jeg på 3.0. Ok?
 13. Da ble det slik, satt jeg avx2 til 0 så ble det automatisk «auto» og samme med 999999999 så ble det automatisk de verdiene som vises nå. rett?
×
×
 • Create New...