Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikser ikke lydbøker. Samme med når folk skal lese høyt for meg fra en avis eller noe. Får ikke med meg en dritt. Ender alltid med at jeg ber om å få lese saken selv isteden.

 

Derimot har jeg ingenting imot å lese bøker (eller aviser) på PC-skjerm. Har en kollega som printer ut alt jobbrelatert på papir fordi han ikke liker å lese på skjermer. :)

Lenke til kommentar

Lekker sang. Tenk hvor mye arbeid som har blitt lagt inn i serien, inkludert soundtracks.

Disse har surret og godt lenge på telefonen nå, men er vel på tide å faktisk ta steget og få de INN I CD-samlingen, helt vanvittig bra arbeid fra Djawadi dette her!

Lenke til kommentar

 

- Arya begynner å bli en skikkelig badass. Klarer riktignok ikke å se for meg at hun dreper The Hound til slutt. De virker å like hverandre mer for hver episode.

 

Jeg ser for meg at det blir lagt opp til at vi skal tro Arya er i ferd med å drepe The Hound, men så kommer han henne i forkjøpet og dreper henne først. Liten mindfuck.

Lenke til kommentar

Holy fuck.

 

"What I do for love" v2

 

Var helt sikker på at Sansa skulle dø helt til Littlefinger kom inn, da tenkte jeg at det var Lisa som skulle få seg en luftetur. Godt å få hun bort, gal dame. Hvem er lord of The Eyrie nå? Lille drittungen eller Littlefinger?

 

Som avslørt via trailer, episodenavn og twitterglippen til GameOfThrones ble det Oberyn og The Mountain. Veldig usikker på hvem som vinner her. Oberyn føler jeg bør vinne både for at Tyrion skal kunne leve og for at han selv skal begynne på sin hevnetokt, men vet aldri. Tyrion sine scener var som veldig gode i dag også. Jaime var førstevalget, Bronn forstålig nok ønsket ikke og tilslutt sa Oberyn ja. Det lille hulket til Tyrion var flott.

 

Jon møter mye motstand på The Wall, skal bli spennende å se om det blir noe av det valget av Commander før sesongen er over. Tror Jon kan vinne det selv om han har mye motstand.

 

Dany holder på med sine ting, men tror vi ikke får se noe større fremgang der resten av sesongen. Sender kanskje ut noen menn for å overta kontrollen igjen i den siste byen, men ikke så mye mer enn det.

 

Etter forrige(?) episodes krangel mellom Arya og The Hound kommer de litt nærmere igjen. Føler at de kommer til å samarbeide mer i fremtiden, men det er kanskje Stark-naiviteten som kommer fram.

 

Denne episoden ga vel også det klareste hintet på at Winter is coming. 3-4 sesonger til nå...

Endret av Teipball
Lenke til kommentar

Her er det bare å heve alle tomler man eier og har på kroppen.

 

- Jeg tenkte meg på forhånd at Cersei kom til å bestikke Bronn. Dialogen mellom Oberyn og Tyrion var fantastisk. En av de bedre hittil i sesongen.

 

- The Night's Watch graver sin egen død. Lord Commander Alliser Thorne er skyldig, og det bare for stoltheten sin. Vi får vel muligens se Wildlings angripe neste episode?

 

- Herlig at Lysa Arryn fikk seg en flygetur. Tar Petyr Baelish over The Eyrie nå, eller er det Robin? De må vel kvitte seg med Robin også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...