Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser ut som aske, men istappene gjør at jeg ser på det som snø.

 

Ellers synes jeg Daenerys er litt for pågående og ikke tenker konsekvenser før det kanv ære for sent, og at det er noen andre sin skyld om det går galt. Jeg forstår at hun har en agenda, men jeg føler den ikke kommer naturlig, men heller påtvunget. Litt av det Theon led av for et par episoder siden, men han har skjerpa seg :) .

 

Ellers liker jeg ikke Sansa overhodet. Enten så er det dårlig skuespill, eller veldig bra, men karakteren virker bare helt udugelig og altfor usikker i alle sammenhenger. Nesten som om hun ikke er klar over at hun har en rolle når hun filmes.

post-40352-0-41647900-1338846134_thumb.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Vi kan jo ta opp en poll, så får vi demokratiet besteme hva det ser mest ut som. (ikke et reelt forslag btw :p )

 

Fin fin avsluttning, men det gikk dårlig for flere av mine favorittkarakterer. The Onion Knight var ikke å finne(mulig død), Bronn fikk fyken, Dean Pelton on meth ble brent, The Hound var heller ikke å se. Og det er alt for lenge til April!

Endret av Danielzu
Lenke til kommentar

Vi kan jo ta opp en poll, så får vi demokratiet besteme hva det ser mest ut som. (ikke et reelt forslag btw :p )

 

Fin fin avsluttning, men det gikk dårlig for flere av mine favorittkarakterer. The Onion Knight var ikke å finne(mulig død), Bronn fikk fyken, Dean Pelton on meth ble brent, The Hound var heller ikke å se. Og det er alt for lenge til April!

Du vet jo hva som skjedde me bl.a the hound, han dro jo langt av gårde, tilbød jo sansa å bli med om du husker?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En annen ting jeg ikke klarer helt å se, er i siste scenen, når white walkern ser [han tykke jeg ikke kan navnet på] og de zoomer ut, hvor i bildet er det han skal gjemme seg/være bak en stein?

Er ingen stein som er stor nok til at han kan være bak.

Eller er det noe merkelig med kamera-vinkelen som gjør at de egentlig ikke ser hverandre?

Lenke til kommentar

Steinen er oppå en liten hump i marka, så han sitter lavere enn du tror.

 

Hvorfor må alle finne sånne bittesmå detaljer å bry seg om? Lev dere inn i serien, så sover dere bedre.

 

Og han heter Samwell Tarly

Pleier å ignorere slike detaljer, men slik jeg tolka scenen, så hadde de øyekontakat med hverandre, og derfor Samwell tok hodet ned, fordi nå var alt håp ute. Men når de så zoomer ut, så klarer jeg ikke å se hvor han sitter iforhold til mannen på hest, som gjør det vanskelig å tolke om de faktisk så hverandre. Noe som har mye å si om hans mulighet for å eventuelt overleve.
Lenke til kommentar

Er det bare meg som var sikker på at the red lady skulle presse ansiktet til Stannis ned i den flammen?

 

Jeg ventet på det samme! Heldigvis skjedde det ikke. Jeg har begynt å få sansen for Stannis, og det virker som om han angrer på at han drepte broren.

Lenke til kommentar

Jeg fikk inntrykk av at han på hesten så han jeg, men valgte å ignorere han. Mulig det var helt feil dog..

 

Slik jeg så det var Sam i likheten med fyren fra første episode en som fikk stikke unna for å advare andre om dem. Samtidig som Sam ikke var farlig for dem. Hadde Grenn og Eddison vært der hadde nok de blitt drept av dem.

Lenke til kommentar
Er det bare meg som var sikker på at the red lady skulle presse ansiktet til Stannis ned i den flammen?

 

Det hadde jeg personlig ingen forventninger om, trodde derimot at Joffrey skulle kutte Sansa med sverdet når hun bøyde seg ned for å kysse det i episode 9.

 

Jeg har begynt å få sansen for Stannis, og det virker som om han angrer på at han drepte broren.

 

Tja, angeren er betinget av det katastrofale nederlaget ved Blackwater Bay, Stannis er villig til å gjøre hva som helst for å ta jerntronen. Det er også viktig å huske at Stannis er en svært rettskaffen mann, han mener han er konge fordi han som eldste bror uten noen legitime arvinger tradisjonelt sett ville vært det, Renly's forsøk på å tilsidesette han er forræderi og forræderi må straffes med døden.

 

Slik jeg så det var Sam i likheten med fyren fra første episode en som fikk stikke unna for å advare andre om dem. Samtidig som Sam ikke var farlig for dem.

 

Seaworth ble skrevet ut av serien ved en lignende anledning så om vi ikke skulle se Sam i neste sesong vil det ikke være overraskende (synes uansett han er en kjedelig karakter). Forøvrig morsomt at white walkers lar den av crows som er i dårligst form overbringe budskapet i så fall, lite effektivt om du spør meg. :p

 

 

Synes konfrontasjonen med Pyat Pree var et dårlig antiklimaks, den store trollmannen blir enkelt brent levende ved hjelp av "kattunge"-dragene. Liker ikke Daenerys som karakter, hun går kun rundt og truer folk uten å kunne sette makt bak ordene og er langt fra noen panzerlesbe (Brienne) som er sterk nok til å utøve makt uten Mormont eller dothrakhi-krigerne.

 

Kan ikke si jeg liker Robb Stark som karakter, en mann som er så svak at han lar en omstreifende "feltsykepleier" spinne seg rundt lillefingeren for deretter å gifte seg med henne og stikke en alliert hertug i ryggen. Dette gir meg mer sympati for Theon, han brøt kanskje sin ed men det har også Robb gjort og omstendighetene i det første tilfellet var mer forstålige enn i det andre.

 

Jeg tror jeg har forstått det meste av det som skjedde i Winterfell: Theon ble omringet av bastarden og styrken hans, mennene hans slo han bevissløst (etter en flott tale) og overlot ham til bastarden for å kjøpe seg selv fri.

 

Jeg har null forståelse for hvorfor Winterfell ble lagt øde dog, hvem gjorde det og hvorfor? Var det noe bastarden gjorde på egenhånd eller var det ironborn som sto bak og hvorfor fikk i såfall ironborn lov til å overgi seg? Eller er det slik at Theon ikke ble overgitt til bastarden og at de på et eller annet vis har sneket seg ut via de hemmlige gangene? I såfall er det merkelig at de ga ham en hette over hode og det hele virker alt i alt nokså usannsynlig.

 

Jeg tror ikke Sansa er så tjukk i hode som de fleste tror, hun stoler generelt ikke på noen og var ikke villig til å gamble på at hun kunne komme seg til Winterfell med the Hound, hun stoler heller ikke på Littlefinger og ønsker derfor heller ikke hans hjelp til det samme. Littlefinger har tydeligvis et godt øye til henne, men om det er noe seksuelt over det eller om han ser på henne med mer paternalistiske øyne skal jeg ikke spekulere i.

 

Skal bli spennende å se hvordan Tyrion skal manøvrere seg fram nå når pater familias i Lannister-slekten (og min favorittkarakter) Tywin nå har tatt over styringen. Ser for meg at den sadistiske idioten Joffrey nå må roe seg litt ned, Tywin liker Cercei bedre enn Tyrion men mentalt sett vil jeg si at far og sønn er mer like (dog er Cercei langt fra noen idiot).

 

Ved Dragonstone slikker nå Stannis sine sår (Melisandre er tydeligvis ikke immun mot kveling :p), det skal bli spennende å se hvordan han eventuelt vil snu nederlag til seier i neste sesong. Stannis er nummer to på min liste over de karakterene jeg liker best, han er en stoisk og rasjonell mann som vet at han må skitne til hendene sine om han skal klare å gripe makten.

 

Ser ut som Arya fortsatt vil flakke omkring og lete etter familien sin (synes ikke karakteren er spesielt spennde så whatever).

 

Samspillet mellom Brienne og Jaime er festelig, de grove vitsene hans får meg til å trekke på smilebåndet. :grin2:

 

Jon Snow vandrer fortsatt rundt i isøde, med Halfhand død virker det som han muligens vil være i stand til å infiltrere wildlings, men spørsmålet er om han fortsatt vil være tro mot crows og i hvilken grad white walkers og deres wight-hær vil påvirke samspillet mellom crows og wildlings.

Lenke til kommentar
Hadde det vært snø så hadde det vært kaldt. SER INGEN STIVE BRYSTVORTER!

Det var heller ingen stive brystvorter når hun gikk ut av The Wall..... Og det var da ikke aske? ;)

 

Hun har sikkert magiske brystvorter.

 

Samspillet mellom Brienne og Jaime er festelig, de grove vitsene hans får meg til å trekke på smilebåndet

 

Likte godt når hun moste de stark gutta. Da ble han satt litt ut, og innsåg at Brienne er litt av en fighter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...