Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

18 hours ago, frohmage said:

Jeg har hørt flere hevde det samme, og det har jeg selvfølgelig en viss forståelse for. Likevel har aldri jeg hatt slike problemer, selv om jeg har vært lista i "alle år". Tror jeg blir oppringt av spørreundersøkelser kanskje to ganger i året, og det kan jeg leve med.

Jeg svarer alltid på spørreundersøkelser. Jeg har etter endt undersøkelse fått tilbud om å være med på prøvesmaking av øl 2 ganger, og energidrikke ene gangen. Gratis øl + gavekort på 500. Ikke verst. Ene gangen styrta jeg all ølen som ble like over 3 liter øl, så var det rett på vors etterpå.

Nå virker det som de har gått over til at man får tilbud om å bli med i et panel der man kan samle opp poeng. Dette er ikke like lukrativt... Men håper alltid på en liten premie likevel.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spørreundersøkelser kan også komme på e-post, i brev eller ved pop ups på nettsider. Fikk en tykk, statlig undersøkelse i postkassen flere ganger som inneholdt spm om mitt sosiale liv og følelsesliv. Vurderte å svare på den, men det var en tykk undersøkelse med nærgående spm. Så jeg nektet å svare. De sendte den vel 4 ganger totalt sett. Og så er det skjemaer og undersøkelser fra SS (statistisk sentralbyrå), blant dem arbeidslivsundersøkelsen der de ringer flere ganger i året over flere år. Og hører om du har jobb, om du ønsker en jobb, eller om du har søkt jobb siden sist. 

Elever og studenter er nødt til å gjennomføre spørreundersøkelser og intervjuer for å kunne fullføre sine oppgaver. Som student kan du ikke nekte... det er noe jeg ser stadig mer negativt på, at elever og studenter har det slik. 

 

Lenke til kommentar
Budeia skrev (22 minutter siden):

Elever og studenter er nødt til å gjennomføre spørreundersøkelser og intervjuer for å kunne fullføre sine oppgaver. Som student kan du ikke nekte... det er noe jeg ser stadig mer negativt på, at elever og studenter har det slik. 

Da er det bare å svare svada - som blir gjort mye av, da tvang gir lite ærlige svar uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
frohmage skrev (4 timer siden):

Hva som helst fra Get.

Har ikke hatt problemer med Get på mange år. Eneste nettsidene deres er et rot.
*Redigert

Irriterer meg at jeg skubbet borti en full eske med Gomp som havnet i gulvet , bare 3 skarve bombommer lå igjen oppi, resten strødd utover.
 


 

Endret av Delvis
Lenke til kommentar
Delvis skrev (26 minutter siden):

Har ikke hatt problemer med Get på mange år.

Her greide de aldri å levere båndbredden jeg betalte for. Nå er altså også TV-opplegget deres bare rør, men utrolig trege bokser og dårlig kanalutvalg. Greier ikke komme på noe som helst som er positivt med Get, men godt å høre at noen ikke opplever problemer. Selv om det virker som dere er veldig få..

Lenke til kommentar

Jeg har ikke hatt internett fra Get på sikkert ti år, men da greide de aldri (i løpet av døgnet) å levere de 6 Mbps jeg betalte for, men kanskje 3 til 4,5.

Nå har jeg TV derfra (GetBox 2), og den er treigere enn alle løsninger jeg har testa hos andre. Her jeg bor er det dessverre bare Get som leverer TV, om man ikke vil ha en ren nettbasert TV-ordning.

Glad for å høre at ikke alle har problemer, da...  Selv om de har mista TVN osv.

Lenke til kommentar
Kjøleskap skrev (6 minutter siden):

Lyskryss hvor jeg får rødt selv om det ikke finnes andre biler i nærheten. Hvorfor i helvete er dette en greie?

Bilister som blir forbanna fordi syklister kjører igjennom likevel. Jeg tør ikke kjøre på rødt med bil sjøl, men gjerne i sånne tilfeller på sykkel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...