Jump to content

Xaopling

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulig en omvei men, aursjøvegen. Fin tur på en trang grusvei med mange utsiktspunkt.
 2. Jobbtittel: Prosessteknikker Utdanning: vgs Erfaring: 8 år Alder: 31 Brutto årslønn uten tillegg: 560 000 Tillegg: høyest mulig Bonus: ca 85000 Lavest: Null Andre goder: Kurs, hytte med jakt rettigheter, trimrom, refusjon av medlemsavgift på treningsenter (etter antall treninger opptil 80%) Skatt: Tabell: 7101
 3. Folk som kjemper med nebb og klør for og bevare ubrukte, stygge, falleferdige bygninger. https://www.adressa.no/pluss/nyheter/2020/03/26/Nå-blir-det-bestemt-om-disse-byggene-skal-rives-21446226.ece Er adressa pluss, men har et brukbart bilde.
 4. Bra! Antar at korona-panikken ikke har tatt livet av fornuften i ditt nærmiljø!
 5. Folk som kjøper ferske matvarer i påvente av total kollaps av infrastruktur, men lar hermetikk, mel og gjær ligge igjen.
 6. Som en som er i risikogruppen for influensa, blir jeg ful over folk som hamster mat, vann og munnbind. Men skryter av at de møter på jobb med influensa.
 7. Jeg kjøper varer med en dato jeg har bruk for. Trenger jeg kremfløte i dag, har det lite å si om den går ut på dato om 2 dager. kontra da jeg sist var på butikken: Melk som går ut på dato 01.01.20 hadde jeg liten bruk for så jeg tok de som var holdbar til 05.01
 8. Folk som legger ut ting på youtube og promoterer de som "sjelden"
 9. Kjøpte en pakke bacon før jul. noen av skivene var tykkere en yo mama
×
×
 • Create New...