Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

En som tagget seg selv og dama hans fordi de er på sykehuset, folk spør hva som har skjedd. Han svarer "skriver det ikke her" og "tar det over PM".

 

Etterhvert skriver dama hans at hun målte blodtrykket. Sånt irriterer meg.

Det irriterer meg også!

Verste jeg vet er når noen skriver A men ikke B fordi det kan de ikke si.  :hrm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Telenor sperrer nettsida jeg lager uten at jeg har sagt at det er greit. Jeg har kjøpt et sertifikat til domenet slik at det blir HTTPS, men ikke til subdomenet som jeg bruker til test- og utvikling.

Skal jeg kjøpe to stk bare fordi Telenor er noen forbanna STYGGE pingler som bryr seg om "sikkerhet"?

På tide å bruke noe annet.

Endret av Edgelord
Lenke til kommentar

Folk som klager og syter "Er ikke det greit heller nå..." straks noen blir krenka.

Jo, det er greit. Fortsett å gjør det, i enda større grad. Ikke la veganerne eller feministene de få reaksjonene de er ute etter.

Jeg trur helt ærlig hele problemstillingen er kraftig overdrevet.

 

99,9% blir ikke krenket av småtteri. Men media setter alle sine flomlys på den 0,1% som blir det, kun for å skape en diskusjon slik at de får klikk.

 

Jeg trur ikke noe på at folk blir lettere krenket nå enn før.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Tja, sytepavene blir nok lettere hørt nå som de får gå amokk i sosiale medier og avisene blåser opp slike saker, men det merkes at terskelen for å bli krenka blir lavere og lavere. Det er jo egentlig ikke et problem i seg selv, men det er dumt at folk "legger seg flate" og fjerner et produkt det er brukt tid og penger på å skape så fort én person klikker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

https://www.adressa.no/meninger/kronikker/2018/10/19/Visjonen-om-en-felles-innbyggerjournal-brast-17711333.ece

 

 

Helseplattformen setter ut utviklingen av helsesystemene til et stort amerikansk selskap som kan lite om norsk helse, velferdssamfunn og hvilke verdier det norske samfunnet er bygd på.

 

Syntax error fordi ikke nok velferd i koden? Hva har det med saken å gjøre i det hele tatt? Kravspesifikasjon er kravspesifikasjon.

Lenke til kommentar

Den norske pressens anti-outsourcing bias.

 

Hva er dumt med outsourcing? Om et firma i utlandet kan gjøre jobben for halve prisen, så er det kjempebra for det norske firmaet, som kan vokse raskere. Lønnsnivået til de ansatte er også en god pekepinn på hvor mye de trenger jobben. Er det ikke bare bra at de som trenger jobben mest, er de som får den? Har det virkelig noe å si hvor i verden de befinner seg?

 

Det var en norsk journalist som lette etter folk som jobbet i bransjer med mye outsourcing, for et intervju. Jeg kontaktet ham for å komme med mitt synspunkt, siden jeg faktisk jobber i utlandet, og er en av dem som stjeler norske arbeidsplasser. Jeg snakket positivt om outsourcing, og om hvor utrolig mye det hjelper lokalområdet der jobben outsources til. Dette var en vinkling han ikke engang hadde tenkt på. Det sjokkerte meg.

 

 

Et annet lignende eksempel er klesindustrien. De får mye pepper for å legge produksjonen til fattige land. Men det er jo fattige land som trenger disse arbeidsplassene mest av alle!

Endret av Skurupu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...