Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst v2.0!


Runar

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

At jeg ble utestengt fra Aftenpostns DISQUS system er ganske irriterende. Det eneste jeg skrev var omtrent noe sånn som at "Nordmenn er korttenkte og at Breivik så fremover"

 

Er ikke det sensur så er ingenting sensur. Jeg tror de hatet at jeg fikk mange "liker".....

Tror ikke ABB hadde likt at du siterer Karl Marx i signaturen din. :)

Lenke til kommentar

Engangshansker bruker jeg når jeg skal ha kyllingpastasalat. Mye enklere og greiere å rive i filler en hel grilla kylling hvis man har hansker, fremfor å snitte den pent.

 

Forøvrig brukte jeg engangshansker når jeg jobba i gatekjøkken, noe flere gatekjøkken burde vurdere. Håndtere penger, deretter mat med bare hender er direkte ekkelt.

Derfor jeg ikke har bestilt fra byens Bistro på årevis.

 

[...] ja jeg var kanskje en smule ironisk om bruksanvisningen. :mad:

Irriterer litt når folk blander ironisk og sarkastisk.

 

 

Møkkafolk som lever på trygd og aldri gjør noe fornuftigere enn å dalte i byen, kjøpe gaveartikler til rånevennene sine for MINE skattepenger og bruker ellers lite tid på å bidra med noe fornuftig til samfunnet. Avskum! Ser noe slikt menneskesøppel en gang i blant.

 

Har du noen gang spurt folk hvorfor de går på trygd?

 

Nei, men jeg kan forestille meg et svar som tilsier en eller annen uføresak i forbindelse på jobben som kun gjør dem i stand til å dra på Kafé, drikke Cola og leie film hjemme.

 

Jeg er selvfølgelig klar over at enkelte fortjener og trenger trygd. Men de aller færreste trenger det i mer enn ett år. Det er også av min mening at dersom man går på arbeidsløshetstrygd skal man gjøre ALT i sin innehavende makt for å komme seg i arbeid igjen. Penger rett i lommen for å klø seg på ballene er en fin ting man blir fort vant med. Og det provoserer. Veldig.

 

EDIT: Det skulle vært DRIIITSTRENGT å skaffe seg trygd. Kun den perioden man er sykemeldt eller en maksimal grense for antall måneder for arbeidsledige.

Legers juks i sykemeldingene burde straffes hardt.

Jeg har allerede sagt at jeg ikke har noe i mot personer som trenger trygd. Det som "irriterer meg grenseløst" er folk som bevisst og av ren og skjær latskap utnytter trygdesystemet fordi de ikke orker å komme tilbake til jobb (evt bare prøve å skaffe seg en) fordi den jevne pengestrømmen som har kommet inn de siste 9 månedene er veldig deilige.

Og det er til disse personene jeg ikke har noen empati med og mener de burde gjøre alt for å skaffe seg en jobb.

 

Det er altså disse individene jeg gjerne skulle sparket ut i arbeidslivet:

 

-Ikke egentlig er uføre (late)!

 

-Har muligheten til å skaffe seg jobb.

 

Ikke folk som:

A) Er uføre og har en gyldig sykemelding fra lege

B) Personer som absolutt IKKE klarer å skaffe seg jobb.

 

Bordplate, du ser ut til å være av det inntrykket at det er fint å leve på trygd. Så vidt jeg vet får trygdeytere ikke mer enn det som de akkurat klarer seg på i måneden. Kan ikke tenke meg at noen faktisk liker å leve sånn. Aldri ha råd til annet enn det nødvendige, det er da ikke noe liv. Tror nok ytterst få velger å gå på trygd og knapt ha råd til noe utenom mat fremfor å ha en jobb og relativt god økonomi.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar

At jeg ble utestengt fra Aftenpostns DISQUS system er ganske irriterende. Det eneste jeg skrev var omtrent noe sånn som at "Nordmenn er korttenkte og at Breivik så fremover"

 

Er ikke det sensur så er ingenting sensur. Jeg tror de hatet at jeg fikk mange "liker".....

Tror ikke ABB hadde likt at du siterer Karl Marx i signaturen din. :)

 

Han har blitt brukt politisk av så mange ulike grupper som uten kjennskap til den tiden han levde i vrir på ting. Masseinnvandring var ikke noe problem på 1860-tallet akkurat.

Lenke til kommentar

Men så er det noe med konseptet "12 måneders ferie i året hvor jeg kan sove så lenge jeg vil" kontra "stå opp kl 6, komme hjem kl 17, lage mat, ikke finne på noe fordi man skal opp kl 6 dagen etter" som har det med å friste enkelte.

Personlig foretrekker jeg å ha noe meningsfullt å gjøre på om dagen fremfor å dille hjemme fra morgen til kveld, men det er nå meg.

 

For det første har man den følelsen av å ha gjort noe. For det andre, når det gjelder middag så er det noe som heter Fjordland ferdigmiddag (som faktisk er ganske god), straks klar, eller Toro vel bekomme. Masse å velge mellom. Så har man også pastakjøkkenet, Findus, pizza, lasagne, risgrøt, what have you, som tar maks 30 minutter å lage. Så middag burde ikke akkurat være noe problem nå til dags, selv med 9-timers jobb + kjøretid. Da har man 3-4 timer på en hverdag til å finne på noe. For det tredje, så har man fremdeles helger (i de fleste tilfeller) og fridager. Og for det fjerde ser man frem til helgen, noe man ikke gjør om man har fri hele uken.

Lenke til kommentar

You make good points, men du hører jo til klubben med folk som ikke er tilbakestående, så det er vel så.

 

Personlig foretrekker jeg å lage mat selv fremfor ferdigmiddag, noe som ofte går minst like fort. Strimlet svinekjøtt med ris og grønnsaker tar ca den tiden det tar å koke ris, og er godt, sunt og minst like billig som Fjordland.

 

Men sånt som dette her er helt usaklig. 1 million kroner for FEMTEN kvadratmeter? KONTORET mitt er større enn det der.

Lenke til kommentar

At fysikkboka mi har klart å forklare alt relativt bra, bortsett fra halvlederteknologi. Dette er også det eneste emnet jeg ikke husker så mye fra når jeg hadde det i fjor.

Yay for å ta opp fag.

 

At IRC-klientmaskina mi er teit, og jeg ikke har hatt tid til å ordne det.. =C

Endret av Webmaster Esso
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...