Jump to content

-Léon-

Medlemmer
 • Content Count

  5524
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -Léon-

 1. Ja, det er mye penger. Tenkte ikke på det med garantien som var en smart ting å nevne.
 2. Jeg har en 2011 520da nå og er jo egentlig fornøyd med den. Men når jeg kjøpte bilen så kjøpte jeg den pga jeg trodde det ville være bra med litt ekstra bagasjeplass (til å ta med store ting). Men jeg ser i ettertid at jeg fint kunne klart meg med en sedan og kjøpt en tilhenger istedenfor. Og bilen jeg har nå har ikke hengerfeste noe jeg angrer på at den ikke hadde. Hvis dere mener at prisen vil falle, så kanskje jeg bare skal se om den forsatt er til salgs i sommeren, for da har jeg egentlig "råd". Må se det litt an hvordan visse ting utspiller seg framover. - Takk for hjelpen Dere klarte nå hvertfall å få meg til å vente til den evt faller mer i pris
 3. Sitter å sikler på denne bilen. En 2011 BMW 5-serie 528i 3.0 258hk M-sport Hva synes dere om bilen, fargen, interiør, ustyr og prisen de spør etter. Ser egentlig etter en bil som jeg kan ha det litt gøy med og kjøre lange turer med uten å være helt ødelagt når jeg kommer fram. Samtidig så ville dette vært min første bil med så mye hester under panseret hehe. Jeg har egentlig ikke råd, men skulle klart å fått tak i pengene på en måte. Men, jeg håper at dere kan komme med så mye negativt at jeg får bilen utav hodet mitt =) Så kjør på.
 4. Tar det en evighet for dere å starte dette spillet? Vil si det kan gå noen minutter på det verste. Jeg har en rask nok pc så jeg føler at det ikke er noe gale på min side.
 5. Synes det ikke ble så ille. Kan da ikke se noe flekker, ikke med første øyekast ihvertfall. Her er helten som fikk det til å forsvinne
 6. Utrolig kjipt :/ Jeg skal som sagt prøve sitrus men om det ikke funker, så kommer jeg nok til å stikke innom noen av de bilkosmetikk gutta. Skal se hva jeg får gjort i helgen
 7. Takk. Skal prøve sitrus da. Føler ikke for å smøre inn resten av døren i silikon.
 8. La meg forklare hva som skjedde. Jeg hadde en sånn boks med silikon som jeg skulle smøre på dørlisten. Var så dum og lot den ligge i bilen over natten og da frøs selve "boksen". Når jeg skulle bruke den hin dagen så knep jeg litt for hardt og den sprakk og silikon kom på innsiden av døren. Har dere noe forslag til hvordan jeg kan få det vekk?
 9. Såg nettopp ferdig videoen. Utrolig bra og likte at man fikk tenke litt på ting man til vanlig ikke legger merke til. Skal uten tvil sjekke ut de andre videoene og kanskje subscribe.
 10. Fant en jævla automatrifle som hadde eksplosive runder. OP som faen, skal sjekke ut navnet nå. "Explosive Powerfull Automatic Assault Rifle * " Jeg har en minigun som har eksplosiv bullets eller noe i den duren. Blåser lat jeg møter i fillebiter
 11. Ja og når du velger perks innen hacking så slipper du å måtte vente de 10 sekundene om du tar feil 4 ganger.
 12. Han fyren her forklarer litt om det å hacke. https://youtu.be/Sa4RUpXgzT4 Men for å summere det raskt opp. Du går ut ifra Likeness. Får du opp likeness = 1 så er en av bokstavene på riktig plass i det ordet. Er ordet SWAT og du får likness = 1, så må neste ord inneholde en av de bokstavene i SWAT for at du skal i det minste får mer enn 1 likeness. Om det var forstålig.
 13. We det noe oversikt i spillet. Hvor man kan se hvor man har sendt mine companions?
 14. Gjør prestene noe spesielt eller? De fjerner vistnok heat, aldri at jeg har hatt brukt for det, AI'en her er ikke helt på høyde med R* sin når det kommer til å skulle finne meg. Takk, det må prøves ut hehe. - Gakk gakk gakkkk
 15. Gjør prestene noe spesielt eller?
 16. Noen som vet hva forskjellen eller grunnen til at noen kirker er grå og noen er blå? Mener jeg har besøkt de som er grå/blå. Finner ingen folk der.
 17. Jeg håper de patcher ut den tåpelig online drm. Fikk virkelig smake på den idag.
 18. http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_console_commands
 19. Jeg har litt delte mening om spillet. Synes at videoen TB kom med forklarer mye av det samme jeg også irriterer meg over. https://youtu.be/ghclK4Gd-sw Spillet ser fint ut, men jeg blir dårlig av å kjøre bilene og sensitiviteten når du skal "snu" på helikopteret er altfor treg. Må jo flytte musen min en km. Oppdragene du må gjøre for å få flere mods er også nokså kjedelig å lengden. Så langt har jeg bare flydd rundt og drept alle 'røde' ting jeg har funnet. Hadde det ikke vært for at jeg hadde spilt det for lenge, så hadde jeg brukt steam refound.
 20. Jeg har prøvd med companions, men jeg klarer ikke mer. De er hele tiden i veien, setter seg fast og forsvinner. Ja, utrolig frustrerende og har de med kun som en mule. Synes det er dårlig at de ikke har forbedret AI til companions.
 21. Companions er så jævla innpåsliten. Jeg peker at han skal gå bort å stå i hjørnet. Men med en gang jeg begynner å dille i workbench så kommer han løpende!!! og stiller ser rett foran kameraet. Til slutt måtte jeg bare dismiss fyren. For å få han vekk, han ga meg ikke noe personal space i det hele tatt!!
 22. Tror det står på tavlene deres i hovedkvarteret. Hah synes det var litt utrolig at jeg oppdaget det selv idag. Stod å snakket med en NPC og bak henne så såg jeg en tavle med de symbolene på =) Tøft at de la det opp slik.
×
×
 • Create New...