Jump to content

LithitiumS

Medlemmer
 • Content Count

  571
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LithitiumS

 1. Får jeg ta med meg tinga jeg har for øyeblikket over til skylands? Liker ideen om skyland :3
 2. Kun siden jeg alltid returnerer til lakusland, do it now!
 3. Du vil ikke ha min penis, altså? Absolutt ikke.
 4. Tror du en forandring skjer over natten? Hvor lang tid er det antatt det tok for apene å bli til mennesker?
 5. Var et eksempel. Og istedenfor å se ned på eksempelet jeg kom med, så kan du prøve å se andre muligheter istedenfor å nekte over alt? Bare tenk, dersom apene utviklet seg til mennesket, hvorfor skal det ikke være mulig for andre dyr å utvikle seg og danne hender fks? Hender er ikke fast bestemt mennesket.
 6. Se for deg at harddiskene også vil benyttes i eksterne kabinetter, og dersom mennesker har dem ved siden av en bærbar pc vil det være svært farlig om den hadde eksplodert. Normalt sett byttes pakninger i slike atmosfærer etter behov, for gummien pakninger består av blir dårligere over tid, og store temperatursvingninger kan være med på å forsterke prosessen, slik at pakninger blir harde og dårlige, og dermed vil lekke gass. Hvor eksplosivt det blir med hydrogen i en harddisk er vanskelig å si, for jeg har ingen anelse hvordan en eksplosjon inni en harddisk ville foregått fordi utformingen har svært mye å si. Sjansene virker til å være minimale, men er alltid lurt å ha i bakhodet hvor farlig hydrogen kan bli under de rette omstendighetene. Dersom man skal tøye en tanke til ytterpunktene så kan man si at en eksplosjon i en ekstern harddisk påfyllt med hydrogen hadde fått en intern eksplosjon og det hadde dannet trykk som hadde skutt topp-platen av, som videre kunne splintret opp plastikk-kabinettet og ført til sår hos bruker. Svært usannsynelig hendelse, men som sagt dratt til ytterpunktene.
 7. Tilpasning av miljø og overlevelse ( jakt og slik) fører til videre utvikling av vesenet som over mangfoldige generasjoner endrer kroppene og oppførsel for å overleve? Fks. en hund kunne kanskje etter tusener eller millioner av år begynt å gå på to bein, og bruke det som nå er forbena til hender.
 8. vakker farge. http://www.ttforum.co.uk/forum/viewtopic.php?f=2&t=234145
 9. Ungdommen har kun råd til slitne, gamle, rustne, usikre rullende dødsvrak. Den norske avgiftspolitikken for kjøretøy har mange feil og mangler, og er ikke helt gjennomtenkt. Bilparken i Norge er gammel. Veiene er elendige. Og dette er trygt, og miljøvennlig Drar alle under en kam? Er 19 selv og kjører 2001 TT mk1 uten tegn til rust, nylig service ( 120k) og er i tipp topp stand generelt. Også mine nærmeste venner kjører bilder som er forsvarlige på veien. Er ikke påstanden din litt på villspor? Eneste jeg ser enig med er om du tar i betrakning gruppen "rånere" som bare bryr seg om lyd og faenskap, utenom kjører de aller fleste forsvarlige biler. Er ts ute etter bedre lyd anbefaler jeg milltek sporteksos. Skal man ha skikkelig god lyd går man ikke for noe til hundrelappene på biltema, som gir falsk motorlyd.
 10. Joda, ikke særlig interressert i forhold for tiden må jeg si. Holder på å flytte ut, nettopp kjøpt bil, og stress generelt så jeg orker ikke enda noe å passe på/være med akkuratt nå . heh
 11. Beklager sent svar, har vært borte fra forumet. Det har seg slik at selv om hydrogenet blir regnet som et eksplosiv selv om det ikke har tilgang på oksygen, og derfor ville kapslingen måttet være eksplosjonssikker. Nå baserer jeg meg ut ifra industrielle krav, og ikke for konsumer-markedet men kan tenke meg at det ville vært svært strenge krav. En EX-M kapsling kunne vært noe til dette bruk. I tillegg må man tenke på overflatetemperatur ved bruk av de forskjellige gassene, for det stilles svært strenge krav til lave temperaturer og siden hydrogen har en svært lav tennenergi er det tvilsomt at det hadde blitt en realitet å sett dem i harddisker. Selv om mengden er svært liten, og kapslingen tilnærmet helt tett ville det ganske sikkert dukket opp svært strenge krav pga. faren hydrogen innebærer.
 12. alkohol? Jeg drikker ikke så ekstremt.
 13. jobb, og holdt på med bil, og littegrann festing. What about you? Hiding at your room mastrubating?!
 14. Jeg vil lakkere bilen i crystal palladium grey farge.
 15. Hva du jobber som: automatiker-lærling Hvor gammel du er: 19år Hva du tjener du i timen/månedslønn: 23,6k mnd netto, uten tillegg. Hvor mye betaler du i skatt? usikker her og nå. Utdanning: Ferdig med videregående.
 16. Dersom det ville blitt benyttet hydrogen måtte harddisker garantert vært ex ia klassifiserte og godkjent for temperaturklassen ( overflatetemp. maks 40'c). Er svært tvilsom til at produsentene noensinne vil vurdere hydrogen i denne sammenheng. Helium er en annen sak, og her kommer det også problemer inn i bildet som gjør at harddiskene må være ekstra tette med pakninger, høyere produksjonskostnad som går ut over kjøpere, og det kunne gjerne dukket opp problemer som avstand fra disk til lesehodet ved bruk av helium istedet for oksygen med tanke på hvordan de forskjellige gassene vil oppføre seg.
 17. Som før Blir en rolig Lørdag på meg med musikk, forum, og en pils imens jeg ser filmer fra nurburgring. Har svært lyst å kjøre der, men er vel for sent i sesongen nå.
 18. Går bra med dere? Har vært svært travelt hos meg i det siste, og delvis glemt forumet
×
×
 • Create New...