Jump to content

LithitiumS

Medlemmer
 • Content Count

  571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

483 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Får jeg ta med meg tinga jeg har for øyeblikket over til skylands? Liker ideen om skyland :3
 2. Kun siden jeg alltid returnerer til lakusland, do it now!
 3. Du vil ikke ha min penis, altså? Absolutt ikke.
 4. Tror du en forandring skjer over natten? Hvor lang tid er det antatt det tok for apene å bli til mennesker?
 5. Var et eksempel. Og istedenfor å se ned på eksempelet jeg kom med, så kan du prøve å se andre muligheter istedenfor å nekte over alt? Bare tenk, dersom apene utviklet seg til mennesket, hvorfor skal det ikke være mulig for andre dyr å utvikle seg og danne hender fks? Hender er ikke fast bestemt mennesket.
 6. Se for deg at harddiskene også vil benyttes i eksterne kabinetter, og dersom mennesker har dem ved siden av en bærbar pc vil det være svært farlig om den hadde eksplodert. Normalt sett byttes pakninger i slike atmosfærer etter behov, for gummien pakninger består av blir dårligere over tid, og store temperatursvingninger kan være med på å forsterke prosessen, slik at pakninger blir harde og dårlige, og dermed vil lekke gass. Hvor eksplosivt det blir med hydrogen i en harddisk er vanskelig å si, for jeg har ingen anelse hvordan en eksplosjon inni en harddisk ville foregått fordi utformingen har svært mye å si. Sjansene virker til å være minimale, men er alltid lurt å ha i bakhodet hvor farlig hydrogen kan bli under de rette omstendighetene. Dersom man skal tøye en tanke til ytterpunktene så kan man si at en eksplosjon i en ekstern harddisk påfyllt med hydrogen hadde fått en intern eksplosjon og det hadde dannet trykk som hadde skutt topp-platen av, som videre kunne splintret opp plastikk-kabinettet og ført til sår hos bruker. Svært usannsynelig hendelse, men som sagt dratt til ytterpunktene.
 7. Tilpasning av miljø og overlevelse ( jakt og slik) fører til videre utvikling av vesenet som over mangfoldige generasjoner endrer kroppene og oppførsel for å overleve? Fks. en hund kunne kanskje etter tusener eller millioner av år begynt å gå på to bein, og bruke det som nå er forbena til hender.
 8. vakker farge. http://www.ttforum.co.uk/forum/viewtopic.php?f=2&t=234145
 9. Ungdommen har kun råd til slitne, gamle, rustne, usikre rullende dødsvrak. Den norske avgiftspolitikken for kjøretøy har mange feil og mangler, og er ikke helt gjennomtenkt. Bilparken i Norge er gammel. Veiene er elendige. Og dette er trygt, og miljøvennlig Drar alle under en kam? Er 19 selv og kjører 2001 TT mk1 uten tegn til rust, nylig service ( 120k) og er i tipp topp stand generelt. Også mine nærmeste venner kjører bilder som er forsvarlige på veien. Er ikke påstanden din litt på villspor? Eneste jeg ser enig med er om du tar i betrakning gruppen "rånere" som bare bryr seg om lyd og faenskap, utenom kjører de aller fleste forsvarlige biler. Er ts ute etter bedre lyd anbefaler jeg milltek sporteksos. Skal man ha skikkelig god lyd går man ikke for noe til hundrelappene på biltema, som gir falsk motorlyd.
 10. Joda, ikke særlig interressert i forhold for tiden må jeg si. Holder på å flytte ut, nettopp kjøpt bil, og stress generelt så jeg orker ikke enda noe å passe på/være med akkuratt nå . heh
×
×
 • Create New...