Jump to content

Tan28

Medlemmer
 • Content Count

  1159
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tan28 last won the day on April 17 2017

Tan28 had the most liked content!

Community Reputation

1484 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20474 profile views
 1. Av personlig erfaring er overvektige i de fleste tilfeller selv skyld i at de tar stor plass, ja. Selvfølgelig finnes det unntak som bekrefter regelen, men ikke påstå at vedvarende overvekt i voksen alder i de aller fleste tilfeller ikke er selvforskyldt. Å mene noe annet er å sykeliggjøre en allerede svak gruppe enda mer.
 2. Tan28

  MP - Musikkpraksis?

  Sist utgitt juli 2020, nettsider fra nitten-pil-og-bue. Tror jeg hadde vurdert noe annet.
 3. Jeg har Tibber (altså spotpris) og har helt bevisst benyttet meg av timer/perioder med lav pris for å utnytte strømstøtten de gangene jeg har mulighet til det.
 4. Selvfølgelig er de positive til fastpris. «Forutsigbare utgifter» oversettes i historisk sammenheng med blodpris (siste års kaos unntatt).
 5. Hvordan skal den gjennomsnittlige nordmann kunne kutte forbruket med 100% ( i teorien)? Selvfølgelig med forbehold om at man opprettholder en viss grad av livskvalitet og en levestandard som reflekterer at man skriver 2022. (Selv har vi i husstanden hittil i år brukt 12% mindre enn på tilsvarende tid i fjor, og med en liten innsats kan vi nok kutte 5-10% mer, uten at det merkes nevneverdig. Dog usikker på om de drøyt 800kWh vi har kuttet til nå umiddelbart har innvirkning på noe som helst annet enn egen lommebok.)
 6. 12% lavere forbruk og 2000% dyrere strøm. Omtrent samme her. Fett.
 7. @Gjest Baardsen Det var da voldsomt pretensiøst…
 8. In before «1000km rekkevidde med 3 tonn henger i 50 minus eller ingenting!»
 9. 629,- for 1250/50, kollektiv avtale. Telia(Get) Betaler 329,- for 750/25 i dag, mer enn nok for to voksne uten særlige behov utover TV/hjemmekontor nå og da, en dramatisk tenåring og en stadig mer krevende seksåring.
 10. Tan28

  1000 lapper

  Fordi en forsvinnende liten andel av kunder betaler med kontanter, for ikke å snakke om med tusenlapper? Og fordi de fleste butikker og varehus deponerer disse i safer eller lukkede automater fortløpende om de skulle måtte ta de i mot. Angående banker antar jeg at de har større behov for å veksle eller utbetale i utenlandsk valuta enn i norsk, all den tid sistnevnte er av en utdøende variant og således ikke er veldig relevant eller lønnsomt å ha i beholdning Forresten, av ren nysgjerrighet - Hvorfor har du behov for tusenlapper? Lite poeng å både betale med eller oppbevare kontanter i 2021. Likeså mtp gaver eller privat handel, Vipps eller lignende er langt på vei å foretrekke.
 11. Min erfaring (basert på egen observasjon og høyst uvitenskapelige tall fra Netatmo) tilsier at luftkvaliteten har blitt betydelig bedre etter installasjon av varmepumpe, kontra sjokklufting ved oppvarming med panelovner slik en holdt på tidligere. Men det er dog et sidesprang fra den egentlige debatten i tråden.
×
×
 • Create New...