Gå til innhold

Den offisielle Gran Turismo 5 tråden


UrgeLoL

Skal du kjøpe GT5?  

465 stemmer

  1. 1. Skal du kjøpe GT5 når det kommer ut?

    • Ja, ved launch
      250
    • Ja, men ikke med en gang
      95
    • Kanskje
      40
    • Muligens når det blir billigere
      26
    • Nei
      54


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Hva tror dere skjer da hvis skademodellen kommer, og AI'en forblir uendret? Ai ser jo rett gjennom deg og bruker deg som kollisjonspute i alle situasjoner der det er trangt = du er vrak før første runde er forbi. F.eks på trange baner, som top gear banen kan dette bli ganske så kjipt

AI flytter seg når det er mulig. På smale parti og i situasjoner hvor DU ikke kan ta en annen vei opplever jeg at den flytter seg når du skal forbi, om det er plass til det. I svinger o.l. flytter den ikke på seg, og det skal den ikke gjøre heller. Har du noen gang sett et billøp hvor biler slipper hverandre forbi i svinger?. AI er ikke der for å gi deg plass, den er der for å konkurrere på lik linje, og det innebærer at den ikke rydder vei for deg til en hver tid.

Også når du står i ro i en sving, og dem kommer i 200 sier deg seg selv at det kan være problematisk å styre unna.

Endret av Dj_eLmO
Lenke til kommentar

Bilene ser bra drøye ut i photo mode, fikk litt hakeslepp da jeg tok mitt første bilde! En morsom detalj jeg oppdaget da jeg overførte bildene til PC er at bildene man tar kommer med EXIF-data.

 

Hvordan overfører en bilder til PC'n? Har tatt noen grumme bilder som burde deles med verden...

 

Elsker dette spillet, men synes nesten det er litt vanskelig. Noen som har tips til Japanese Classic serien? Kjøpte meg den gamle skylinen, men til tross for at jeg har brukt mange tusen på tuning klarer den ikke å holde følge med de andre. Noen biler jeg heller burde kjøpe for den serien?

Jeg fikk en Lancer Rally fra 1973 eller noe slikt, så jeg brukte den uten å kjenne til den. FY SATAN som den gikk! Brukte den videre på race mot moderne biler etterpå. Den grusa biler som RX-7 og RX-8 og lignende. Ble frakjørt på langsidene, men kunne nesten bare kaste den gjennom alle svinger i full fart, og den blåste gjennom (gjerne sidelengs) svingene dobbelt så fort som alle andre.

 

Husker ikke hvor jeg fikk den fra (tror jeg vant den), men den anbefales på det sterkeste! Har lagra et par replays hvor jeg gruser moderne biler med den :)

Endret av Aurvan
Lenke til kommentar

Hvordan kan man legge over bilene fra Prolouge til GT5? Sto på Gtplanet at man kunne det, men jeg finner det bare for psp

Vel jeg trodde det bare var mulig for PSP? Dog jeg har ikke testa så skal ikke si noe sikkert.

 

Antar du exporterer dem til XMB og så ut på minnepinne derfra..

Stemmer det, eller var slik jeg nettopp gjorde. Litt tungvindt egentlig men det funker.

Lenke til kommentar

UrgeLoL:

 

Det tar på ingen måte lengre tid å lage verken shadere eller texturer til en modell. Det blir litt sånn 50/50. Det å lage glass, plastikk osv osv er laget så mange ganger fra før av så jeg trur de har vært smarte nok til å bruke en shader de har laget tidligere for så å bygge opp denne enda mer for å få den slik de vil ha den. En shader tar ikke lengre tid å lage enn maks en dag. Texturer kan være litt mer plundrete hvis den skal kunne blandes til diverse skadeomfang. Men jeg håper da de har et annet system som gjør dette gjennom partikler kontra det å ha "blend" mellom texturer, ettersom det er litt "gammeldags".

 

Angående PS3 arkitekturen er jo noe jeg har lest meg opp til, at den faktisk er litt mer plundrete å lage spill til kontra f.eks en PC, eller en Xbox som jo tross alt er som en PC.

 

Kanskje mer plundrete å få maks ytelse ut av, men å tro at det er plundrete å programmere en fysikkmotor til maskinen er vel merkelig å tro. MistaPi, du som har vet på dette???

 

 

o(O)phus: Hva er det egentlig du mener om tidsbruken per bil, at de lyver? Alle bilmodellene lages jo i vanlige 3D programmer på pc, så det at det er for ps3 er vel uvesentlig.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...