Jump to content

TheNarsissist

Medlemmer
 • Content Count

  5438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

TheNarsissist last won the day on July 24 2012

TheNarsissist had the most liked content!

Community Reputation

3119 :)

About TheNarsissist

 • Birthday 04/07/1994

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

44994 profile views
 1. Det var det de/rørlegger som besluttet. De sa at vi måtte det slik at det skulle være nær nok toalett og vaskemaskin. Forstår ikke helt at dette hjelper når fallet er feil... Gulvet ble pigget helt opp og det ble lagt helt nytt sluk koblet til borettslaget rør.
 2. Hei, Vi har nylig rehabilitert badet i leiligheten vår. For å spare litt penger fikk firmaet til svigers ansvar for jobben. De er polske og driver et selskap som i hovedsak driver med mur/støp på store prosjekter og virker veldig flinke. De har tatt seg av pigging, støping og flislegging. Så har de leid inn rørlegger for å ta sluk, rør, montering av utstyr. De leide også inn en elektriker for alt av det elektriske som spotter og varmekabler. (alt er gjort hvit for de som måtte lure). Badet sto ferdig på fredag og jeg skulle teste dusjen for første gang. Det virker som at fallet ikke er korrekt da vannet flyter langt forbi sluker og inn under vaskemaskinen hvis man har stort trykk. I dag faren min på besøk og han tok en titt på badet. Han er ikke fagutdannet, men har gjort mye oppussing osv tidligere og er ganske praktisk anlagt. Han testet fallet ved å ta full trykk på dusjen og testet med vater. Han mener at fallet er helt feil. Rett foran på bildet er det tydeligvis ikke noe fall, og til høyre (mot vaskemaskinen) er det noe fall, men feil vei. Han mener at løsningen er enten: 1. Pigge opp dusj sonen og senke sluket + flisene. (det burde tydeligvis blitt gjort slik i utgangspunktet) 2. Legge et nytt lag med flis utenfor dusj sonen. Svigers mener at fallet er helt etter reglene med 2%, men han skal senke sluket 7 mm (jeg forstår ikke hvordan dette gjøres, eller hvordan dette skal hjelpe mot vannet som går under vaskemaskinen). Noen som kan se noe ut fra dette bildet? Hadde litt dårlig magefølelse ved å ta svigers til å ta prosjektet (pga nettopp slike ting), men gjort er gjort. Hva er eventuelt alternativene for å fikse det dersom hans løsning ikke er nok? Og for de som måtte lure: Ja, det er jævlig dårlig stemning i heimen nå. Dama er sur fordi jeg anklager faren for å ha gjort feil og for at hun må være mellommann (er noe språkbarriere).
 3. Hei, Vi skal renovere badet vårt som sikkert ikke har blitt pusset opp siden 70-tallet. Det er et forholdsvis lite bad på ca. 3,2 kvm i en brl leilighet i Oslo. Krav fra borettslaget: Krav fra brl: - Det må utarbeides en prosjektbeskrivelse som må godkjennes av styret i brl før oppstart. - Minimumskravene til TEK 17 skal følges. - 3. parts kontroll ved ferdigstillelse. - Slukk pigges fram og byttes (borettslaget vil kompensere for dette, da dette er borettslagets vedlikeholdsansvar, etter nærmere fastsatte regler). Noen som har tips til aktuelle bedrifter for dette? La nettopp ut jobben på mittanbud og har allerede blitt kontaktet av bedrifter som virker litt "shady". Hva burde jeg forresten forvente at dette vil koste?
 4. Hei, Satt på en vask på min gamle vaskemaskin i stad, skulle på do og la merke til at den var avslått og det luktet litt brent. Har dratt ut stikkontakten og tømt maskinen. Er vel ingen tvil om at jeg trenger en ny. Dette har vært vurdert en stund uansett, så nå har jeg hvertfall en god grunn. Skal på Elkjøp i morgen og aner ikke hva jeg skal se etter. Samboer har veldig lyst på denne, men jeg aner ikke om dette er en bra modell, eller om Samsung lager gode vaskemaskiner. Synes 10k er litt mye å bruke på en vaskemaskin, men de skal vel vare i noen år så kanskje greit å bruke litt penger når man først skal kjøpe?
 5. Hei, Er relativt travel om morgenen og skulle hatt muligheten til å lage en kopp kaffe med et trykk. Hvordan er disse kaffemaskinene fra Nespresso osv? Foretrekker vanlig svar kaffe eller espresso shot. Et alternativ er å kjøpe en kaffemaskin, men disse er vel relativt dyre om du skal ha noe skikkelig?
 6. Jobber du innen det som kalles Investment Banking som gjerne er de entry-level jobbene med høyest lønn, kan du regne med 80+ timer i uken når det er mye å gjøre. Når det er rolig tror jeg 50-60 timer er mer normalt. Dette er hva jeg har hørt om investeringsbankene i Oslo (ABG, Carnegie, Pareto, etc.)
 7. Lol opplevd akkurat det samme. De over oss pusset opp og la nytt gulv, etter dette har det blitt ekstremt lytt. Sendt mail til styret ang saken uten og engang få svar, så tviler på at det er mye man får gjort.
 8. Min favoritt kebab får man på Campino i Moss. Selv foretrekker jeg kebabtallerken, men også rullekebaben er fantastisk. God pizza også. I Oslo har jeg til tross for å ha bodd der i 4 år kun spist to steder og fikk rennaræv begge gangene. Når bor jeg i Bergen pga studier og har så langt spist på Mamma Mia pizzeria på Lønborg, utrolig bra rullekebab, en sterk nr 2 etter Campino i Moss. EDIT: Spist på Bislett kebab et par ganger, forstår ikke hvorfor alle synes de er så bra. Helt ok når du er hinsides beruset, men ikke noe mer.
 9. Hei, leier en hybel hvor det er en benkoppvaskmaskin av typen Senz. Problemet er at når jeg bruker den er det masse såperester igjen. Bruker jeg tabletter ligger den helt hel i bunnen, og bruker jeg puloever er noe spredt utover og noe stivnet i beholderen. Jeg har prøvd å kjøre ulike programmer, kjøre en runde uten noe i, og prøvd pulver isteden for tabletter. Noen tips?
 10. Dude, jeg forstår godt at du heller vil bruke søndagen på å spille Fortnite enn og gjøre naturfag leksene til i morgen. Men det er viktig! Hvordan du gjør det nå kommer til å avgjøre mye av fremtiden din. Alt fra hva slags livsstil du kan leve til hvilken partner du får. Gjør en innsats nå hvis ikke kommer du til å angre.
 11. Gå på Carlings og kjøp deg en beige chinos til 399 kr. Kan brukes til det meste.
 12. Jeg har selv gått på BI (riktignok ikke markedsføring), men jeg hadde heller satset på en karriere innen varhandelen, f.eks. Rema 1000/Kiwi enn å studere markedsføring. Jobbmarkedet er ræva og mange ender tydeligvis opp som glorifiserte telefonselgere, lite gøy når du har det høye studielånet fra BI.
 13. Hei, ikke at jeg driver med noe veldig shady og tviler på at de skulle være interessert, men er det mulig?
×
×
 • Create New...