Jump to content

Nitrius

Medlemmer
 • Content Count

  9130
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

145 :)

About Nitrius

 • Birthday 07/10/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

19309 profile views
 1. Hmm, kanskje på tide å handle spillet.. Er det mye som går tapt om man ikke har spilt 1 og 2 først?
 2. Virker som disse korta blir tørste på strøm om man skal gå etter infoen som har blitt lekket her, er det fare for at disse produserer mer varme enn generasjonen før de også?
 3. Dette er jo nostalgi på sitt beste, merker det klør litt etter å handle, og ting ser jo lovende ut så langt med anmeldelser på Steam hvertfall.
 4. Ble til at jeg handlet meg Asus PG279QZ fra Elkjøp og meget fornøyd så langt Må si det var litt av en oppgradering fra Dell U2412m, utrolig hvor klart og "smooth" ting føles nå, har noe backlight bleed og ips glow, men tror jeg fint skal greie å leve med det, forsåvidt litt utrolig at mine Dell skjermer som nå er 9 år gamle har null backlight bleed og lite om ingen ips glow. Hva er det egentlig nå i senere tid som har gjort dette "problemet" mer fremtredende? Paneler med høyere Hz? Forsåvidt noen valg jeg funderer på: 1. Kan rydde litt og få plass til alle 3 skjermene, Asusen i midten. 2. Fortsette som før med to skjermer, Asus+1 Dell. Problemet med disse skjermene nå er farge forskjellen, Dell skjermen ser nå veldig rosa/blå/kalde ut, mens Asus'en virker mer varm/gul. 3. Handle en Asus skjerm til, dyrt men det frister stort for øyeblikket, hehe.
 5. Titta på XG279Q som du nevner der også, men leste noe om at sRGB modus på den skjermen sliter.. Det er forøvrig litt av problemet her, jo mer research man gjør på skjermer, jo mer innser man at det er et eller annet tull med alle skjermer, men en variant av PG279Q ser ut til å være det nærmeste jeg kommer en skjerm som er "perfekt" i mine øyne. Du har ikke noen innvendinger på Viewsonic XG270QG og LG sin 27GL850? Takk igjen for gode poster Emile
 6. Takker for godt og utfyllende info @Emile the rat Med tanke på Asus PG279Q, har jo kommet flere varianter, type Asus PG279QE og Asus PG279QZ som jeg forstår er "refresh" utgaver av Asus PG279Q, og de er vist så og si identiske(?) utifra info jeg greier å finne, har du noe innvending der?
 7. Er på jakt etter en alt mulig skjerm, og burde ikke koste mer enn 10k, jo mer jeg får for pengene jo bedre. Sitter for tiden med to Dell U2412M skjermer som er en plass mellom 8-10 år gamle, men veldig fornøyd med disse. Tenker å bytte ut en av de, eller muligens kjører 3 skjerm oppsett, men usikkert om det blir plass. Usikker på om jeg skal gå for 1920x1080 eller 2560x1440, har lenge siklet på en variant av Asus PG279Q, men pågrunn av bakgrunns belysnings problematikken jeg leste noe om får noen år tilbake så ble det aldri noe av. Samt at jeg er noe redd for at en for stor oppgradering i oppløsningen vil utløse en oppgradering av resten av PCen, da den ikke greier å holde følge i spill. Krav: 144HZ IPS G-Sync(Ikke nødvendigvis et krav, men ønsker å teste ut). Maskinen jeg bruker for tiden er i hovedsak 4-5 år gammel, sett bort fra SSD og skjermkort(Nvidia 2070).
 8. Dette var trist lesing. Absolutt et navn jeg har lagt merke til på forumet opp igjennom årene her Merko. Vet ikke helt hva jeg skal si.. og har heller ikke svar på spørsmålet ditt. Dette må derimot være vanskelig å få høre, er på sett å vis en redsel jeg selv har, men håper jeg aldri får oppleve. Er veldig nysgjerrig derimot, med tanke på at du nevner at du har hatt kreft tidligere, hvordan er det mulig at du får denne diagnosen sånn helt uten videre? Gå fra en 10 års sjekk rundt nyttårs skifte til 4 måneder senere få høre at man har uhelbredelig kreft? Ikke noe du trenger å svare på såklart, vil uansett bare ønske deg godt, og håper tiden blir fylt med gode ting
 9. Så Uncut Gems i går selv, og merket at det var støy igjennom hele filmen, syns starten var veldig rotete og preget av alt for mye mas, samt at ikke noe ga meg stort med mening, men syns den tok seg opp etterhvert og slutten var meget god. Rett og slett en mann med alt for mye uflaks og et gambling problem på høyt nivå.
 10. Hatt Sennheiser HD700 i 5-6 år nå og vært veldig fornøyd, liker åpenheten i lyden og komforten. Sitter å vurdere nye hodetelefoner, i samme prisklasse, rundt 5000kr. Tanken er å gå for et par closed-back hodetelefoner denne gangen, så jeg får stengt lyd ute, og kjent på noe mer bass, er mest for å høre på musikk og noe gaming. Hva anbefaler folk her? Skal sies at jeg hadde Beyerdynamic DT770 for mange år siden, samt at jeg har et par Denon AH-D2000 liggende, men disse er noe triste å høre på etter at jeg har hørt på HD700 syns jeg. Sett litt på Beyerdynamics DT1770, ikke testet, men om disse er noe ala DT770 men bedre så er de interessante.
 11. Skal mye til for å rote seg bort i Sword/Shield, dette er vel det spillet som holder deg mest i hånden igjennom serien, og viser stadig hvor du skal gå hen på kartet.
 12. Sett bilder av folk med spillet i hånda etter at de har vært på butikker rundt om i verden, så tror enkelte butikk har vært litt tidlig ute med å selge spillet også.
 13. Utseende ser jo flott ut, men er det noe som kan gjøres med all luften på sidene? Uten sidebar så er det jo enda mer tomrom mellom innleggene i midten og det blanke på hver sin side.. Kommer det dynamiske temaet tilbake?
 14. Kjipt, men har aldri greid å samle alle pokemonene i et av spillene uansett. Noen av favorittene mine er borte fra dette spillet, som Alakazam og Houndoom, men funnet andre interessante som Grimmsnarl og Boltund, skulle derimot ønske at jeg ikke hadde en så stor trang etter å lese meg opp på alt om lekkasjene som går rundt nå, har nesten spoilet alt bortsett fra storyen, som sikkert er ganske lik som tidligere, men med et nytt ansikt. Det som gleder meg mest her er muligheten til å spille det på stor skjermen, og så lenge at gameplayet er på plass så blir det nok en del timer med kos uansett.
 15. Om det er Sirfetch'd det siktes til her så er vel den "eksklusiv" til Sword utgaven. Ellers er det jo ulv med sverd i munnen vs ulv med skjold som krage, akkurat her lener jeg mot ulv med skjold som krage.
×
×
 • Create New...