Gå til innhold

PS3 Slim (Vi følger prisutviklingen på Phat og Slim PS3)


Dragonlove

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Kjøpte meg en ps3 40gb, ikke slim, for 1900 helt flunk ny på QXL.

Trur dere den feite ps3en blir billigere å kjøpe brukt nå?

Mange som har den kjøper slim og selger den gamle?

 

 

gjennom yellowpages?

 

 

Til de som måtte finne på å kjøpe fra yellowpages, husk at det er dyr frakt, ca 800,- + moms om den eventuelt skulle bli stoppet i tollen.

 

ser han har solgt noen få Slim til rundt 3K, jeg må virkelig si at de ikke er særlig smarte de som kjøper til den prisen.

 

Ser også ut for at folk flest kvitter seg med 60Gb versjonen og den går billig, noe som er ganske forståelig da jeg ikke skjønner helt vitsen med å spille eldre Ps2 spill som også har dårligere grafikk, sikkert greitt nok for de som har Ps2 og ikke vil ha 2 bokser å forholde seg til.

 

Personlig så tror jeg ikke Ps2 har så lang levetid igjen.

Lenke til kommentar
Hvilken rett har du til å prate om spill, når du mener spill kan bli for "gamle" og ha "for dårlig grafikk"? Om jeg forsto deg riktig?

 

 

Poenget mitt er, at hvorfor skal man spille Singstar Ps2 når man kan spille Singstar Ps3?

 

Dette var bare ett eksempel.

 

Å hvorfor skulle jeg likksom ikke ha rett til å prate om spill? Var overhodet ikke ment som kritikk eller noe, bare min personlige mening.

Lenke til kommentar
Ooo, bummer... Da må du nesten ringe inn og spørre. De har sikkert registert deg på navn eller telefonnummer, alt etter hva du oppgav da du bestilte.

 

Ikke lurt å kjøpe ting uten å skaffe konto først.

 

Forresten, vet at dette ikke er riktig sted, men siden jeg skriver: er 350 kr for GT5P en god pris? Finnes det billigere?

 

(Min uthevelse)

 

£17.99 på Play.com, gratis frakt = <200 kroner = momsfritt inn til Norge. Så om du kan vente noen dager på å få den i postkassen, kjøp GT5P fra Play.com. Det gjorde jeg, so if you'll excuse me, Slim-en roper på meg! :D

 

 

-foudre

Lenke til kommentar
Kan ikke akkurat gi mye skryt til Posten i norge. PS3'en min ble innlevert Kristiansand postkontor i går kveld kl 8, den er enda ikke registrert i Oslo enda (den skal help opp til Nord Trøndelag :/). Har på følelsen at jeg må vente helt til neste uke.

 

Skikkelig kjipt det der. Gjort det en del ganger, trykker F5 femhundre ganger i døgnet.

Føler med deg. Venter selv på noe fra Play.com uten pakkesporing. Like skuffet hver dag etter å ha kikket i postkassa.

Lenke til kommentar
Installer Opera, åpne pakkesporingssiden, høyreklikk og velg "Reload Every" -> "10 minutes". Vips så slipper du F5 ;)

 

Dere som er så ivrige på PS3 Slim og venter på at den skal komme til Elkjøp eller via Posten, har dere en vanlig PS3 fra før av?

Blir min første PS3 (Har X360 fra før). Har allerede kjøpt Killzone2, Resistance2 og LBP fra netshop til en veldig lav pris, så snart blir det gaming.

Lenke til kommentar
Da er min Slim innkjøpt.. Eneste plassen jeg fant den i Bergen var på Sartor, takk for tipset ausura :) Det eneste sure var at de skulle ha blod pris for den, 3300,-

 

Hvem bryr seg om prisen så lenge de får solgt den? Kunne sikkert solgt den for 4000-5000 enkelte plasser til desperate folk. DET ER JO DEN NYE PS3! (som forøvrig viser akkurat det samme bildet på skjermen/TVen som den gamle bare at man ikke kan kjøre noe annet OS på den...) Vel vel, bra salgstriks av Sony i alle fall, det skal de ha :) PS4 kommer sikkert først ut i en skikkelig feit og stor utgave, så en middels stor, deretter en liten og til slutt en knøttliten.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...