Jump to content

Liquidkey

Medlemmer
 • Content Count

  4880
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1539 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23832 profile views
 1. Dette er tapt. Kommer utligningen så skjer den på overtid, sånn at håpet tennes og så slukkes like kjapt.
 2. Jeg er enig i at Martinelli må på.
 3. Altså vi blir totalt filleristet her. Ett lag på banen.
 4. Wow. Det var brutalt. Men slik som topp 4 kampen har utartet seg over lang tid nå, så var det vel ikke noe annet utfall som kunne skje. Spenning til siste(?) kamp. 6p mot Newcastle og Everton er et absolutt must nå.
 5. Gabriel skadet. Det er klart dette skal ende i total parodi.
 6. Den eneste potensielle trøsten er om vi fortsatt tar CL-plassen til tross for dette. Da blir denne kampen plutselig vår meme.
 7. Holding hadde aldri kontroll på Son. Det var tydelig at han tidlig ønsket å provosere frustrere ham. Etter det tidlige gule kortet var det et spørsmål om tid før det røde kom. Jeg synes han spilte amatørmessig og fortjente utvisningen. Straffesparket er soft, men greit. Som Thorstvedt sier: hadde det ikke blitt blåst ville heller ikke VAR gått inn for å endre det. Arsenal er selv skyldig i dette.
 8. Å kvalifisere oss til CL hadde vært en drøm for fremtidige overganger, selvtillit og økonomien. Har aldri skjønt argumentet «vi har ikke noe å gjøre der uansett».
 9. Cedric må forsvinne. Dårlige innlegg, usikre pasninger og klønete involveringer.
 10. Tre ulike veier til CL (med antagelsen om at Tottenham vinner sine to siste): Arsenal vinner mot Tottenham på torsdag og sikrer med det garantert CL. Med uavgjort blir poengene stående slik: Arsenal 67, Spurs 63 - Arsenal trenger da 3 poeng for å sikre CL uavhengig av hvordan Tottenham gjør det. Med tap på torsdag må begge de to siste kampene vinnes. Da spiller det ingen rolle om Tottenham gjør det samme.
 11. Ny anthem ble spilt på Emirates i går. Håper å høre mer av den fremover! Lyrics: North London forever Whatever the weather These streets are our own And my heart will leave you never My blood will forever Run through the stone
×
×
 • Create New...