Jump to content

aswfg

Medlemmer
 • Content Count

  1224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

640 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har vel en snøballs sjanse i hel.. om det er på vgs nivå. Er det høyere er det bare å glemme med det samme, lykke til neste år.
 2. Det vil gi en boost, men cpuen begynner å bli lang i tanna. Du taper lite på å kjøpe ny gpu, så kjøpe resten etter noen uker for å se om du er fornøyd med forskjellen eller om du trenger å oppgradere resten.
 3. Uh, 10 års erfaring med moderne krigføring hvor begge parter stiller noenlunde likt? Selv ikke USA har dette og slik kompetanse er gull verdt. Soldatene som overlever vil lære bort dette i årevis etter at krigen tar slutt.
 4. Du forstår at Statnett ikke er 'nordlendinger' som ikke vil hjelpe? Det dufter av uvitenhet om du tror det er bare bare å overføre strøm fra en region til en annen når det ikke er bygd ut kabler eller mellomstasjoner? Overføring av strøm fra nord til sør vil føre til at brorparten av effekten forsvinner uten mellomstasjoner, disse eksisterer ikke idag fordi staten ikke har bygd de. Har ingenting med nordlendinger eller søringer å gjøre, men de folkevalgte som ikke har kunnskap om hva de har holdt på med og derfor heller ikke planlagt god infrastruktur. Hvis infrastrukturen hadde eksistert ville det utgjort et par øre forbedring av prisen for de i sør. Vær heller forbanna på regjeringene fra de to siste tiårene som har tvinna tomlene på noe de burde vist kom med utenlandskablene.
 5. Det der ser ut som en qc feil fra amd, send bilde til butikken for å få den erstattet.
 6. Nå får jeg ikke lest artikkelen siden det er en pluss. Harm missiler kan skytes ut forhåndsprogrammert, alt piloten trenger å gjøre er å peke flyet i riktig retning og fyre av. NATO flyvåpen passer allerede Sovjetiske/Russiske fly fordi Sovjeterne var smarte nok til å bruke vår standard. Logikken var at i krig kom de til å ta over flyplasser hvor de uguidede våpnene som var lagret der kunne settes rett i strid via egne fly. Litt mer komplisert å få disse flyene til å bruke laser eller tv guidede bomber og missiler. Iallefall for russerne så er de så heldige at Frankrike solgte de en laserpod som fungerer med NATO våpen og deres egne, så muligheter finnes. Å si at harm er integrert på Ukrainske fly er litt misvisende, skal veldig lite til.
 7. Synes ikke det er nok endringer fra fold3 til å forsvare bytte, krysser fingrene for enda bedre kamera og bedre beskyttet hinge neste år.
 8. Tja, APM fjerner like mye uten lyd som med lyd i headsettet. XM5 har automatisk justering av NC i motsetning til XM3 og XM4, dette får folk flest til å tro at NC på XM5 er dårligere, men det er bare kjip AI som bestemmer seg for hva du skal høre fra utsiden.
 9. Summasummarum, fotografer må fortsatt ha dedikert kamera. Tidenes oppgup av en artikkel.
 10. Sånn at de kan seile pent på rekke inn gjennom en chokepoint Ukraina har forberedt? Nei du det er en dårlig idé.
 11. Nekter konsekvent å benytte meg av fiks ferdig, er bare salt i såret når 90% av de man støter på via finn ikke klarer lese salgsannonsene man legger ut.
 12. Det skal være sånn, bare å se på tegningene for bmp2.. Greit å ha en klype salt tilgjengelig før du gulper ned alt du finner på nett.
 13. Alt under 90c er innafor på 5900x, skru opp RPM på viftene til NH-D15.
 14. aswfg

  Youtube til MP3

  "Denne videoen er bare tilgjengelig for Music Premium-abonnenter"
×
×
 • Create New...