Jump to content

thklinge

Medlemmer
 • Content Count

  4806
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thklinge last won the day on April 18 2016

thklinge had the most liked content!

Community Reputation

1522 :)

About thklinge

 • Birthday 09/19/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Lucid er ikke i strupen på hverken Porsche eller Tesla. Tesla lager ingen biler i luksussegmentet og Taycan er primært en sportslig bil, ikke luksus. Så Lucid Air har pr idag ingen konkurrenter. Og den eneste jeg kommer på som er i horisonten er Mercedes EQS. Altså deres ren-elektriske versjon av S-klasse. Det stemmer at det er en fordel å komme med en elektrisk stor luksus-sedan før Mercedes kommer med EQS og evt. en E-Tron utgave av A8 fra Audi. BMW derimot sier forferdelig lite om elektrisk framdrift og har til og med økset i3. Om noen av de store tyske er i trøbbel er BMW hovedkandidaten. De ser ut til å ha små ambisjoner om ren-elektrisk framdrift. I hvert fall per nå. VW går det sakte med? Hjelpes... Du burde google følgende modeller: ID.3, ID.4, ID.Buzz, E-Tron, Q4 E-Tron, E-Tron GT, Taycan, Enyaq, osv. VW skal ha minst 16 fabrikker som produserer elektriske biler innen utgangen av 2022. Det er ingenting som tyder på at Mercedes går konkurs. De har gjort det bra med EQC allerede og en V-klasse-lignende EQV er neste ut. Deretter kommer modellene som perler på en snor og EQS, det elektriske svar på S-klasse vil nok bli Lucid Airs første ordentlige konkurrent. BMW derimot snakker lite om el, og har økset i3. Foruten i4 så ser de ut til å ha kommende i-modeller av både femserie og syvserie, men da produsert samtidig med bensin og dieselmodeller og vi vet alle at et ICE-chassis med elmotorer kastet nedi fungerer dårlig. Ifølge webcasten lover deres VP of Manufacture (forøvrig en Tysker, som er bra!) at bilene skal bygges med kvalitetsmål og ikke med mål om produksjonsvolum. Det lover bra!
 2. Det hjelper på ja. Men du trenger ikke dra til Esso. De selger trykkluft på boks på plasser som Jula, Biltema, Clasern. Kjekt å ha stående til når noe skal renses.
 3. Apper som er laget med krav om Google Services vil neppe bli skrevet om for noen få mobiler fra Huawei. Tror heller Huawei må låse opp bootloader så man kan legge inn en egen ROM og dermed få godkjent Google Services.
 4. Dankort? Høres uinteressant ut.
 5. Hvem er først ut å kjøpe en? Og finne ut om man kan jukse inn Google services og få den verified sånn at Vipps mfl virker? Hadde det ikke vært for Corona så hadde jeg slått til 🤔 Nå tenker jeg meg om litt ekstra
 6. Kan vel hende at folk faktisk ikke synes en DHL-Simulator fortjener mer enn 5?
 7. 5000 kroner med dårlig mic, ingen chatmix og svett-skinn (beklager, kunstlær)?! Yeah, nei takk.
 8. Jepp, og spesielt i Playstation-landet Norge.
 9. Mac har full kontroll på egen hardware og software. Og mail-appen som sletter eposter er også laget av Apple.
 10. Fin etterfølger til min Mate RS, 90Hz utgjør virkelig en forskjell.
 11. Tro om det kommer ny versjon hvert år, som med feks Farming Simulator? Death Stranding 2021, nå med den nye DHL logoen!
 12. Jeg går rundt med en Huawei Porsche Design Mate RS, men ingen bryr seg om det, inkludert meg. Så statussymbol? Neppe. Kanskje noen eplehoder ser på siste iPhone som et statussymbol, de fleste bryr seg ikke. En brettbar mobil bil nok skape oppmerksomhet og nysgjerrighet, men statussymbol blir det neppe.
 13. Tesla release notes: "Like Summon, Smart Summon is only intended for use in private parking lots and driveways. You are still responsible for your car and must monitor it and its surroundings at times within your line of sight because it may not detect all obstacles. Be especially careful around quick moving people, bicycles, and cars," Fra Summon: "Summon also integrates with HomeLink and will open your garage door to pull your car out of the garage. Du får ringe Elon og si at han har glemt å si at den ikke takler garasjer, selv om den åpner porten...
 14. Summon fungerer slik den skal. Summon er dessuten ikke FSD. Si det til personen som prøvde å få bilen til å gjøre noe så sinnsvakt som å kjøre 6 meter rett fram, gjennom en stor og vid garasjeport. Teslaen fant ut at det var smart å legge hardt venstre og krasje siden på bilen i en stolpe...
×
×
 • Create New...