Jump to content

thklinge

Medlemmer
 • Content Count

  4813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thklinge last won the day on April 18 2016

thklinge had the most liked content!

Community Reputation

1525 :)

About thklinge

 • Birthday 09/19/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. En P30 Pro hadde en verdi på 430 kroner. Tror den går på finn heller 😂
 2. Ny dag, ny pakke fra Samsung, denne gangen trådløsladeren (som er pre-order reward med Watch4). Ikke sett noe til S-Pen Fold Edition eller klokka enda
 3. Ikke når du bestiller fra Samsung, stasjet ligger i handlekurven.
 4. samsung.no Bestilte Z Fold3 og fikk med noe deksel og en S-pen Fold, men deksel og penna er ikke mottatt. Bestilte også Watch4 og fikk med en trådløslader, men ikke sett noe til noen av de.
 5. Så spørs det om det er Watch4, Fold3 eller noe av tilbehøret som er i den pakken.. Forlot Gardermoen klokka 10 så er vel odds for at jeg ser den i dag omså. Blir spennende. Hadde Huawei Mate XS, som var super, og er skuffa over at ikke Samsung klarte å få den til å folde helt flat, men er vel bra nok til å teste.
 6. Ingen har tid til å ta toget. Noe 500km/t lyntog (som fortsatt er for tregt) er utopi i Norge.
 7. Lucid er ikke i strupen på hverken Porsche eller Tesla. Tesla lager ingen biler i luksussegmentet og Taycan er primært en sportslig bil, ikke luksus. Så Lucid Air har pr idag ingen konkurrenter. Og den eneste jeg kommer på som er i horisonten er Mercedes EQS. Altså deres ren-elektriske versjon av S-klasse. Det stemmer at det er en fordel å komme med en elektrisk stor luksus-sedan før Mercedes kommer med EQS og evt. en E-Tron utgave av A8 fra Audi. BMW derimot sier forferdelig lite om elektrisk framdrift og har til og med økset i3. Om noen av de store tyske er i trøbbel er BMW hovedkandidaten. De ser ut til å ha små ambisjoner om ren-elektrisk framdrift. I hvert fall per nå. VW går det sakte med? Hjelpes... Du burde google følgende modeller: ID.3, ID.4, ID.Buzz, E-Tron, Q4 E-Tron, E-Tron GT, Taycan, Enyaq, osv. VW skal ha minst 16 fabrikker som produserer elektriske biler innen utgangen av 2022. Det er ingenting som tyder på at Mercedes går konkurs. De har gjort det bra med EQC allerede og en V-klasse-lignende EQV er neste ut. Deretter kommer modellene som perler på en snor og EQS, det elektriske svar på S-klasse vil nok bli Lucid Airs første ordentlige konkurrent. BMW derimot snakker lite om el, og har økset i3. Foruten i4 så ser de ut til å ha kommende i-modeller av både femserie og syvserie, men da produsert samtidig med bensin og dieselmodeller og vi vet alle at et ICE-chassis med elmotorer kastet nedi fungerer dårlig. Ifølge webcasten lover deres VP of Manufacture (forøvrig en Tysker, som er bra!) at bilene skal bygges med kvalitetsmål og ikke med mål om produksjonsvolum. Det lover bra!
 8. Det hjelper på ja. Men du trenger ikke dra til Esso. De selger trykkluft på boks på plasser som Jula, Biltema, Clasern. Kjekt å ha stående til når noe skal renses.
 9. Apper som er laget med krav om Google Services vil neppe bli skrevet om for noen få mobiler fra Huawei. Tror heller Huawei må låse opp bootloader så man kan legge inn en egen ROM og dermed få godkjent Google Services.
 10. Dankort? Høres uinteressant ut.
 11. Hvem er først ut å kjøpe en? Og finne ut om man kan jukse inn Google services og få den verified sånn at Vipps mfl virker? Hadde det ikke vært for Corona så hadde jeg slått til ? Nå tenker jeg meg om litt ekstra
 12. Kan vel hende at folk faktisk ikke synes en DHL-Simulator fortjener mer enn 5?
 13. 5000 kroner med dårlig mic, ingen chatmix og svett-skinn (beklager, kunstlær)?! Yeah, nei takk.
 14. Jepp, og spesielt i Playstation-landet Norge.
×
×
 • Create New...