Jump to content

SIR WOLFIE 87

Medlemmer
  • Content Count

    1203
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

194 :)

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  1. Jeg la inn bestilling på denne i dag, kun på impuls. Selvfølgelig før jeg tenkte over toll osv. Håper jeg får avbestilt i tide, ellers blir det en dyr stol (rundt 5500). Skal visstnok være av det beste du får kjøpt, dog.
  2. Takk for svar. Bruksanvisningen er funnet, men den sier ingenting om hvordan man åpner den når den er av. UPO WF 6044 D er modellen.
  3. Hei. Jeg satte i dag på vaskemaskinen (10+ år gammel UPO) og sikringen gikk kort tid etter maskina var i gang. Sikringen røk igjen umiddelbart når jeg vippet den opp. Dette er automatsikring. Prøvde et annet uttak på en annen kurs og denne sikringen røk også med en gang jeg satte inn støpselet. Maskinen er mest sannsynlig blitt låst i et vaskeprogram som fortsetter med en gang jeg setter i støpselet. Problemet mitt er nå at jeg ikke får åpnet luka for å ta ut klærne. Har tømt maskina for vann og jeg finner ingen ekstra ''sikkerhetsknapp'' jeg kan trykke på for å få åpnet. Noen som har vært borti lignende eller som vet hvordan jeg kan få opp døra? Regner med at maskina har tatt kvelden for godt ettersom at sikringene ryker med en gang. Mikrobølgeovn osv funker helt uten problemer på samme uttak.
  4. Eneste forskjell jeg merker fra min forrige dekoder er at den bruker noe lengre på å starte opp samt at de første 10-20 sekundene er ganske hakkete. Må skifte mellom et par kanaler før alt flyter som det skal. Bruker bridge mode, mulig det har noe med det å gjøre? Uansett ikke noe som irriterer meg nok til å gjøre noe drastisk.
  5. Skulle tro det, men kabelen streika også med 1080p. Bytta til en gammel en jeg hadde liggende og har nå sett på 4k/50 uten problemer i to dager. Er nok bare en tilfeldighet selvfølgelig.
  6. Hei. Jeg har nylig fått ny hjemmesentral og Huawei Q22. Som jeg forstår så jobber du i Altibox, så jeg har et par spørsmål. Sammen med dekoderen så fikk jeg en ''High Speed With Ethernet'' kabel. Denne er kun testet for 4k/30fps og jeg trenger en Premium High Speed for å garantere 4k60 uten signal dropouts. Jeg har prøvd med både 4k60 og 4k50 som fungerer en stund, opptil flere timer. Plutselig så mister jeg signalet og må slå dekoderen av og på igjen for å få ting til å funke. Dette er med en LG C7 TV, og jeg har slått på HDMI Deep Color som må være på for å få signal i det hele tatt. Akkurat nå er ikke dette et veldig stort problem ettersom det er mangel på 4k content, men planlegger dere å oppgradere disse kablene som følger med til Premium High Speed eller de nye 2.1 kablene som har kommet? Kan tenke meg at det ikke er bare meg som har fått eller kommer til å få problemer med å få 4k til å kjøre problemfritt med litt ugunstige kabler. Akkurat nå kjører jeg i 1080p og synes bildet er minst like bra.
  7. Sant nok. Inntil videre venter jeg til EU/service i Oktober med mindre batteriet svikter helt. Er vel uansett ingenting å risikere ved å kjøre med svakt batteri? Driver ikke med langkjøring.
  8. Da regner jeg med at en slik skal gjøre jobben? https://www.jula.no/catalog/bil-og-garasje/biltilbehor/bilbatterier-og-tilbehor/batteritester/batteri-ladetester-604178/
  9. Jeg skal sjekke spenningen i morgen, mulig det er som du sier.
  10. Burde ikke dette blitt fanget opp på service for 3 mnd siden? Er det mulig å måle seg frem til om batteriet leverer nok kraft? Kan godt teste det på den måten, men vil ikke risikere at det dør helt nå før helga hvertfall. Spenningen på batteriet viste forresten 12.7v etter lading forrige uke og lå på rundt 12.3v før lading.
  11. Kjøpte bilen i sommer, men så vidt jeg forsto det så er det ikke blitt byttet (er en 08 modell).
  12. Hei. Jeg lurer på om startmotoren på min Volvo S60 oppfører seg normalt. Synes at den virker til å slite litt med å starte kjapt selv når den har stått i sola hele dagen. Om den har stått i kald garasje gjennom natta virker den kjappere å starte. Den blir enda svakere om aircondition med avkjøling+radio er påslått ved oppstart. Batteriet ble fulladet forrige uke. Legger ved en liten video som viser hvordan det høres ut under oppstart. Fullt mulig dette høres helt normalt ut. https://www.youtube.com/watch?v=iA_vRFJ55bU
  13. Mottok min Pro i dag, tok kun 2 dager å motta den etter at de sendte den på Mandag. Nå gjenstår det bare rundt 10 timer overføring av i underkant av 400GB fra min gamle PS4.
  14. Har mye å si med tanke på postgang så tett opptil jul.
  15. Da håper jeg virkelig at de har lært av den feilen.
×
×
  • Create New...