Jump to content

SIR WOLFIE 87

Medlemmer
 • Content Count

  1336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

225 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da ser det ut som at Elkjøp har sendt min Xbox Series X Halo Infinite Edition.
 2. Immunforsvaret vårt har blitt dårligere ettersom alt er blitt desinfisert, folk har brukt masker osv. Derfor anbefaler han folk å ta influensavaksinen ettersom den spesifikt hjelper mot vanlig influensa som kommer til å blusse opp igjen (det har den vel allerede gjort). Selvfølgelig kan du fremdeles bli forkjøla, men det er jo en greiere ting å gå gjennom enn influensa. Så nei, immunforsvaret generelt blir vel ikke "bedre", men nå er det vel heller ingen andre skumle ting ute og går som det er grunn å bekymre seg for. Derfor: Er du bekymret for influensa eller bruker å bli svært dårlig når du får det, ta vaksinen. Enkelt og greit.
 3. Trenger vel ikke kilder for å se hvor få som som dør/blir dårlige på verdensbasis nå sammenlignet med Mars/April 2020. Etter hvert som vaksineringen øker, synker sykehusinnleggelsene og dødsfall. Det er eneste bevis du trenger. Land med stor vaksineskepsis sliter også mer enn land med stor andel vaksinerte.
 4. Fikk faktisk lagt inn en bestilling på denne før de fjernet den fra salg, spent på om jeg faktisk får den.
 5. Sjekk håndboka til bilen, mulig du har et automatisk "rensesystem" for dette allerede. Har selv en S60 som har gitt meg 2 beskjeder de siste 2 årene der "sotfilter fult" kom opp i displayet. Da var det bare å kjøre seg en tur i en halvtimes tid, så ble filteret brent rent av motoren.
 6. Nei, venter nok med det til jeg har ny kjøler i hus. Om pumpen synger på siste vers så vil jeg ikke fremprovosere en tidlig død ved å koble til/fra før jeg har muligheter til å koble til ny.
 7. Det jeg trodde når jeg begynte å høre lyden for rundt 1.5mnd siden også. I dag tidlig forsøkte jeg å finne frem til lyden og det virker som at den kommer fra høyere opp enn selve pumpa, nær vifta bak i kabinettet eller selve radiatoren i toppen. Virka hvertfall ikke som at det var pumpa som lagde lyden. Uansett har Komplett sendt en ny kjøler, så om lyden blir verre eller kjølingen endrer seg så vil jeg bytte. Nå ligger CPU (5900x) på rundt 37c idle og max 80-85c ved gaming.
 8. Er ikke det veldig rart når alle komponentene kun har vært i bruk 2mnd? Ødelagt lager er jo et slitasjeproblem.
 9. Nei, vet mer i morgen. Åpner kabinettet og sjekker hvor lyden kommer fra, bør være lett å finne ut. Kan jo selvfølgelig være vifta og, men rart at lyden ikke er konstant isåfall. Er litt mer logisk om det er luft i vann som flyttes fra pumpe til radiator ved oppstart.
 10. Den videoen viser jo at alt er koblet riktig hos meg. Hvorfor virker det da som at det er luft i pumpa? Lyden der virka jo litt lik som den jeg har. Er det normalt at det samles luft i pumpa når PC'en er avslått over tid? Lyden går også over av seg selv, er det normalt?
 11. Fant en video som gjorde det, var samme lyd i den visstnok. Skal se nærmere på den neste gang jeg cold-booter, blir nok i morgen tidlig. Lyden forsvinner som sagt et par-tre minutter etter oppstart.
 12. Slik er min og det skal være ypperlig i følge Corsair f.eks: https://help.corsair.com/hc/en-us/articles/360049358271-How-should-I-mount-the-radiator-of-my-AIO-cooler-
 13. Nei, alt er plassert korrekt (Av Komplett). Radiator ligger i topp, pumpen nedenfor. Komplett sa at pumpen kan være i ferd med å dø, så jeg skal nok få de til å sende meg en ny bare så jeg har. Relativt nybegynner, men håper ikke installasjonen er altfor vanskelig. Blir vel lettere når jeg ser hvordan alt er montert nå. EDIT: I følge bildet ditt så er pumpen øverst? Er det riktig plassering?
 14. Hei, når jeg cold-booter PC'en får jeg denne lyden i et par minutter før det blir stille: Etter et par minutter så forsvinner den. Fant lignende lyd i en annen video: Er det pumpen som er "problemet"? Noe å bekymre seg om ettersom lyden forsvinner? Vært slik i et par måneder nå og PC'en er ~3.5mnd gammel. Vannkjøling er denne: https://www.komplett.no/product/1154902/datautstyr/pc-komponenter/vifterkjoelingvannkjoeling/cpu-vannkjoeling/cooler-master-ml240l-v2-rgb
 15. Problemet er egenandelen og tiden det tar å skaffe nye deler.
×
×
 • Create New...