Gå til innhold

Sjalottløk

Medlemmer
 • Innlegg

  750
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

2 116 profilvisninger

Sjalottløk sine prestasjoner

274

Nettsamfunnsomdømme

 1. Blir ganske dyrt å lagre media på SSDer. Har selv satt PC'en i kottet, så litt støy er ikke noe problem. Ryker forøvrig på siste SATA-kontakten hvis jeg kjøper en disk til.
 2. Fair enough.. hehe. Første gang jeg har sett at man bryter garantien ved å plukke ut disken. Har gjort det et par ganger før på 2,5".
 3. Ja. Har ikke sett noe iallefall. Vurderer denne eksterne 8TB'en til 1295 og så ta ut disken. https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/lagring/ekstern-harddisk-hdd/seagate-expansion-stasjonar-harddisk-8tb/347320
 4. Volden spiller en stor rolle her, men det er ikke vold hele tiden.
 5. Fikk sett sesong 2 av Gangs of London. totalt sett, så er nok ikke dette en kjempebra serie, men det er visse aspekter ved den jeg liker veldig godt. Selve settingen med forskjellige grupperinger av mafia i london, noen karakterer synes jeg er bra, men det beste er nok råskapen og volden. Volden her er i egen klasse. det virker veldig inspirert. Synes sesong to er mer konsistent enn sesong 1, men sesong 1 var vel hårfint bedre. Ligger an til en sesong 3.
 6. Takk for svar. jeg ser at mine innlegg har blitt flyttet over fra tråden som omhandler hvor din neste tur går, til en egen tråd der det er spørsmål om reisetips til Istanbul. Jeg trenger ingen reisetips. Min neste tur, eller kanskje ikke min neste, men snart så går turen til Istanbul. Jeg lurte bare på hva folk synes om byen
 7. Er i samme båt som deg mtp solo-turer. Venter selv på at Japan skal åpne opp, men det ser ut som vil ta sin tid. Ikke noe stress med flyvning nå etter min mening, så lenge man holder seg unna SAS og de største problem-flyplassene. Føler dette er litt oppblåst av media. Men stikkordet er vel at man kjøper refunderbart hotell.
 8. Hehe. Var i Tunisia med en blond ei. Gjelder å ha selvtilliten i orden da.. Det var ikke en veldig hyggelig ferie synes jeg. Altfor mye mas. Blir forøvrig en solo-tur dette. Er heller ikke typen som liker turist-ting.
 9. Takk for tilbakemeldinger. Er de masete folka overalt, eller bare i turistområdene? Tenker byen er stor nok til at man kan også gå utenfor turiststedene og dermed slippe unna det verste.
 10. Hva synes folket her om Istanbul?. Har lyst til å reise til skikkelig storby, så vurderer Istanbul. Er også veldig glad i Tyrkisk mat. Kursen er jo bra nå også.
 11. Synes generelt at PS+-spillene faller mellom to stoler. De spillene jeg synes er av interesse, har jeg kjøpt på release, så da sitter man igjen med middelmådige spill. Noen unntak finnes, og det hender også at man finner noe som er av interesse, men stort sett så blir denne tjenesten noe jeg bare betaler for for å kunne spille online. Gamepass er i mine øyne en tjeneste som er mer relevant med sin day one-filosofi. Når jeg ser på utvalget her, så er det et par titler jeg gjerne kunne tenke meg å teste ut. Death Stranding og Miles Morales. Da blir det nok å teste ut tjenesten. Etter en kjapp gjennomgang, så ser det ikke ut som jeg kan oppgradere for bare én måned, men må oppgradere for min resterende 180 dager? Nei, gi meg en billig tjeneste som bare tilbyr online-spilling, sier nå jeg.
 12. Takk. Der ble jeg litt klokere, og jeg mener ikke det i en slags overfaldigs-måte. Det er nok en kulturell-greie, ja. Men litt vanskelig å forstå seg på. For meg så er Mike mer interessant. Eller, kanskje Saul/Jim er mer interessant fra et karakter-perspektiv, men synes Mike er mer interessant fra et underholdnings-perspektiv. Tror ikke mange ville falt av hvis de ville valgt Mike som en spinnoff.
 13. Ja blir vel BB-univers fra ca sesong 4. Har alltid synes det var rart at de lagde en spinnoff på Saul/Jim og ikke Mike. Synes sistnevnte er mer interessant.
×
×
 • Opprett ny...