Jump to content

Sjalottløk

Medlemmer
 • Content Count

  314
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Må si meg enig her. Er ingen Star Wars fan, og synes ikke serien er så bra som man kan får inntrykk av. Jeg så ferdig sesong 1, men har ikke noen trang til å fortsette. Serien var ikke dårlig heller, med den virker ganske episodisk og enkel, selvom den har en gjennomgående handling. Jeg vet ikke med dere andre, men synes den har et feelgood-preg over seg.
 2. Nå har jeg hatt min 5900X i noen måneder, og jeg må si meg selv fornøyd med dette kjøpet. Jeg hadde en 3570k tidligere, som jeg faktisk var veldig fornøyd med. Men jeg fikk en real overraskelse av ytelsesforbedringen i diverse spill. Mesteparten av dette trodde jeg skyldtes grafikkortet, men det viste seg at den gamle CPUen jeg var fornøyd holdt meg tilbake mer en det jeg trodde. Håper at denne kan være arbeidshesten i lang tid fremover.
 3. Synes serien hadde hatt godt av mer handling rundt politiets etterforskning eller de kriminelle sin planlegging. Vet ikke om det er det som er problemet, men det hadde gitt den mer fokus til serien tror jeg. Det kan jo være at serien trenger en sesong til for å finne seg selv(det hørtes pretensiøst ut)?
 4. Noen andre her som også har oppjustert størrelsen på pila/musa etter at de gikk over til denne oppløsningen, størrelsen, bredden?
 5. Astro var ganske enkelt, ja. Fikk min første plat i det spillet.
 6. På generell basis, så har du selvfølgelig rett, men i dette tilfellet så tror jeg vi alle kan være enig i at logikken ødelegger for Waterworld.
 7. City on A hill(HBO/Showtime) Bra skuespillere, skuespill og stemning, men det er et eller annet den mangler som jeg ikke greier å sette ord på. Synes allikevel den har en kvalitet over seg. Serien minner meg litt om stemningen i Mystic River og The Town b.la. Noen av de samme produsentene står bak, og samme by. Har troa på at sesong 2 kan bli bedre. Sterk 7/10
 8. The Night of(HBO) Bra denne. Har startet på den før, men kom bare til episode 3 den gang. Ga den et nytt forsøk her om dagen, og det ble suksess. Fant ut at James Gandolfini skulle egentlig spille advokaten son John Turturro spiller. 8/10
 9. Ja. Litt synd at Sony har begynt å ta premium for sine produkter. Nintendo gjør det samme, men de kan slippe unna med, siden de har noe unikt og spesielt noe.
 10. Kris85 er inne på noe. Sjekk ut siste Giæver-podcasten med Thomas Gjertsen, der tar de opp dette med intervju av en sentral person. Vi er med i NATO, så Russland kan ikke angripe oss uten å få kraftig motstand. Dette vet de.
 11. Jeg tror jeg skjønner hva du liker med serien, men for meg passer det ikke inn når resten av fundamentet er lite troverdig. Da blir det bare til at serien prøver litt for hardt å være noe den ikke er.
 12. Your Honor. Ikke veldig bra. Synes det er litt rart at denne har fått så mye oppmerksomhet som den har fått. Det har nok noe med at Bryan Cranston spiller hovedrollen, men spør du meg, så var det mer fornøyelig å se Carmen Ejogo. Bryan Cranston er for meg Walter White. Serien er lite troverdig samtidig som den har karakterer som tar dumme valg som får meg til å mislike dem. 6/10 Hva synes dere?
 13. The crew(Netflix) med Kevin James får terningkast 2 av Filmpolitiet https://p3.no/filmpolitiet/2021/02/the-crew-s01/ Jeg lurer på om KoQ ville vært like bra i dag om den kom ut nå. Jeg liker ihvertfall den serien veldig godt, og synes det er litt synd å se at Kevin James bare spiller i dårlige serier. Jeg fikk sett noen episoder av Kevin Can't Wait, og den er også ganske middelmådig.
 14. Enig i den. Litt annen klasse. Fant forøvrig det du spurte etter i innlegget over https://www.justwatch.com/no/tv-series/the-same-sky Men det visste du kanskje allerede.
×
×
 • Create New...