Jump to content

Sjalottløk

Medlemmer
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

251 :)

Recent Profile Visitors

1785 profile views
 1. Noen som vet om god og rimelig gassarm? Har en iiglo som ikke er helt god for 34" https://www.komplett.no/product/1153444?noredirect=true#. Tilten sliter litt på denne da den sægger over tid, selvom jeg strammer til mer enn hva som føles riktig.
 2. Vil ikke si at norden er broken basert på fargene til kirkene. Det er mye feil på bygninger hvis man tar fram mikroskopet.
 3. Flott med bilder, spesielt fra Norge. Værnes er bra detaljert, ja. Nesten litt i overkant..
 4. Gangs of London sesong 2. Ingen dato foreløpig annet enn at den kommer i år. Likte sesong 1, så jeg ser fram til denne.
 5. Ser bra ut det der. Gjerne post flere bilder etterhvert som du får flydd mer.
 6. Ja, uten tvil. Flyet er over ett år forsinket. Dels pga. simulatoren, men også pga flyet i seg selv.
 7. HiFi-Klubben tror jeg fortsatt har åpent kjøp på IEM's. Ihvertfall sist jeg sjekka. Returnerte ett par WF-1000XM3 sommeren 2020. Det føltes faktisk ikke helt riktig at de hadde det tilbudet. Kjøper man derimot på nett, så må de vel forholde seg til 14 dagers angrerett?
 8. Da er den klar. Blir nok å vente på -800 for min del. Prisen er såpass høy at det blir litt mye med flere versjoner.. https://pmdg.com/pmdg-737-700-for-microsoft-flight-simulator/
 9. Har sett de 2 første episodene. Synes ikke dette var så bra. Kan ikke si at jeg bryr meg stort om dattera sin historie som tilsynelatende får mye fokus nå. Bosch skulle hatt mer screen-time. Synes heller ikke storyen her er veldig bra.
 10. Leverte laptopen min hos Elkjøp etter at jeg fikk problemer med den for noen måneder siden. Ingen problemer med Elkjøp utenom at de kløna til feilbeskrivelsen slik at jeg måtte komme ned til butikken en ekstra gang for å vise og forklare. Jeg var tydelig på hvordan man kunne fremtvinge problemet, men dette ble ikke skrevet ned slik jeg forklarte det, slik at de ikke fikk til å få fram problemet. Laptopen ble reparert hos Infocare. Det tok rett over 2 uker. Ny vifte ble bestilt. En ganske smertefri opplevelse, sett bort fra at jeg måtte komme ned på butikken en ekstra gang. Fikk også en helt grei låne PC i mellomtiden. For ca. 15 år siden opplevde jeg problemer med dem da de ikke ville heve kjøpet på en laptop de ikke klarte å fikse. Dette løste seg til slutt etter mye om og men. En ganske frustrerende opplevelse.
 11. Synes ikke det, ihvertfall ikke sammenlignet med de første sesongene. Men et stikkord for hele serien er vel at den tar seg god tid.
 12. Synes den er ganske treg i de 2 første sesongene såvidt jeg husker. Men det er ikke dårlig av den grunn.:)
 13. Better Call Saul er usedvanlig treg i starten. Hadde ikke jeg sett BB, så hadde jeg nok falt av ganske raskt.
 14. Ser den, men personlig så velger jeg heller å se alle i en jafs hvis jeg kan det. Pleier som regel å la sesongen avslutte før jeg begynner å se. Better Call Saul er nok unntaket her. Ser den ikke avsluttes før i August, og det blir litt lenge å vente, samt at den er veldig spennende.
×
×
 • Create New...