Gå til innhold

freedomseeker

Medlemmer
 • Innlegg

  278
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

freedomseeker sine prestasjoner

411

Nettsamfunnsomdømme

 1. I et sett så skal det følge med løpehjul og strammer, så da er sikkert alt ok på den fronten.
 2. Det kan man trygt si at det er, dysene til bilen min fikk jeg nye originale Denso for 3800kr stykket på nettet. Forhandleren skulle ha 32 000kr pr stykk. Jeg har hørt fra folk i bransjen at de omtrent ikke tjener penger på å selge nye biler lengre så de tar det igjen på deler og verksted, men grådigheten har tydeligvis ingen grense.
 3. Justert register reim som lager lyd? Aldri hørt om før. Uansett, når man bytter regreim så må må man også bytte strammer, løpehjul og evnt vannpumpe. Det er veldig kjedelig å gjøre jobben to ganger, og ved 100 000 eller 150 000 avhengig av intervall så er disse dele også slitt. Ang dyse så er det noe man dessverre må forvente at kan skje på en eldre diesel bil, det er også nødvendig å blåse ren rørene og montere nytt dieselfilter. dieselfilteret det uansett lurt å bytte en gang i året for å være på den sikre siden.
 4. Bøtene burde i større grad være justert for inntekt. Det er min mening. For noen så er det lommerusk, for andre så ryker sommerferien. Bøtesatsene og da spesielt på motorvei klasse a er for høye, det går ofte fra 110 til 100 og en liten forglemmelse kan føre til at man får en bot på hele 5000kr.
 5. At det står er Apple Pay kan være en intern kommunikasjonsfeil, men at man heller implementerer nfc betaling med vipps på iphone. https://www.digi.no/nyhetsstudio/apple-gir-etter-tredjeparter-faar-tilby-nfc-betaling-paa-iphone/49364 For ellers så kunne man ha gjort det for lenge siden.
 6. Madeira er å anbefale. Om man er på et trangt budsjett så er også Tyrkia blitt veldig populært, men virker å være veldig mye kriminalitet og svindel i det landet så man være litt på tå og hev.
 7. Det er bare helt uforståelig at samene har fått status som urbefolkning, det er absolutt ingen logikk i det.
 8. Du påstod også at strømkablene til Tyskland og Storbritannia skulle føre til fortsatt lave og enda mer stabile strømpriser, for mange år side så påstod du også at flere kullkraftverk i kina ikke ville medføre økt kull forbruk. Så din rasjonalisme og virkelighetsforståelse kan det stilles spørsmålstegn ved. Rart da at yrkesdeltagelsen blant innvandrere er langt lavere enn nordmenn generelt.. Påstanden om at nordmenn ikke ønsker å vaske "rumper" faller på sin egen urimelighet, da det er en blank løgn.
 9. Men på aliexpress så er det faktisk mulig å få kjøpt produkter av rimelig god kvalitet og produkter som ikke selges i norge, i motsetning til temu som kun selger billig juggel.
 10. Venstresiden i Norge er bare ufattelig radikal når det kommer til innvandring, det er ingen andre land i Europa som kommer i nærheten av norsk innvandringspolitikk. Man gir bort 3 ganger flere statsborgerskap i året enn Tyskland, og 11 ganger flere enn Danmark. Korrigert for befolkningsstørrelse. Selv APs søsterparti i Danmark fører en minst like restriktiv linje på dette feltet enn det FrP står for. Samtidig som vi har en eksplosjonsaktig befolkningsvekst og stadig flere fattige, så skal man i tillegg føre verdens mest radikale klimapolitikk.. Nå kuttes norsk matproduksjon i rekordfart som konsekvens, skyhøye energipriser og mindre produksjon i industrien. Hvordan man kan styre et land og med viten å vilje kjøre økonomien i grøfta er for meg uforståelig
 11. Tror faktisk ikke det er lov til å selge slik gass til privatpersoner i Norge, det er i hvert fall mye avgifter på det. Å kjøpe det fra kina er kanskje det beste alternativet, da de ofte ikke merker pakken korrekt.
 12. Dette gjenspeiler hvordan demografien i Norge endrer seg gjennom masseinnvandring over tid, ser man i de yngre kullene i enkelte bydeler så eksisterer det ikke etnisk norsk lengre. Kall meg rasist, men dette er bare fakta.
 13. Kan være at det er for lite olje, eller at oljen er gammel. Når man kjører så overvåker gcuen om det foregår slurring mellom friksjonsplatene, om dette oppdages så vil den gire hardere for å motvirke dette.
 14. Man betaler ikke kun renter/avdrag og strøm.. Det er også kommunale avgifter, vedlikehold, forsikring++, det blir fort store summer i løpet av ett år. Når så mange nå har fått økonomiske problemer så tyder det på at utlånsforskriften ikke har vært for streng, ja kanskje det stikk motsatte. Problemet er at boligprisene de siste 15-20 årene har skutt i være, og lønningene omtrent på stedet hvil. Med 1,4 mill i lån hos idehus med rente på 15% så blir bare rentekostnadene på 13k i mnd, så selv med høy inntekt så er det ikke rart at han har havnet i økonomiske problemer når han tar så dristige valg.
 15. Det er vel gaver fra seerne som inntekten primært er basert på, kanalen er tross alt ikke så stor og det er 6 år siden en av videoene gikk "viral".
×
×
 • Opprett ny...