Gå til innhold

peterjohn

Medlemmer
  • Innlegg

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

peterjohn sine prestasjoner

8

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, jeg spør etter en venn her. Han skal få andre barn om noen uker. Den første treåringen går i barnehagen for tiden. Kona kan ikke hente barnet fra barnehagen på grunn av 15 min gangavstand og hun er gravid. Min venn som er far har en jobb som krever mer enn 1 time å gå på jobb. Han kan levere treåringen barn om morgenen i barnehagen, men han kan ikke komme tilbake i tide på ettermiddagen for å hente ham. Hvilke muligheter han har for å når det gjelder å hente barn fra barnehagen. Om noen måneder kan kona selv hente barnet fra barnehagen, men de trenger litt hjelp i noen måneder. Hvordan hjelper samfunnet eller kommunen i slike tilfeller ?
  2. Om egenmelding dagene. Jeg hørte at man kan ikke brukes egenmelding eller register egenmelding etter arbieddag har begynt. Egenmelding dekker hele arbeid dag ikke bare en del av dag.
  3. Er det sant at bachelor og mastergrad utdaning innen ingeniør er gratis i norge og norsk student ikke betaler fee til universitet ? Det er ikke det samme i stor bartania eller i canada ? Der student betaler fee til universitet, sant ?
  4. Hva er reglen i staten når det gjelder til sykdom del av dag ? Jeg leste at når en ansatt drar hjem på grunn av sykdom etter at arbeidsdagen har startet kan man ikke registert egenmelding. Fordi egenmelding dekker eller regnes for hele dag, ikke for del dagen. Hvis en ansatt føler ikke bra tidlig om morgnen til å dra på jobben men etter to timmer ansatt er klar til å dra på jobben. Hva er alterntive for en ansatt jobber i statlig sektor ? Flexitid eller man kan også brukkes "sykdom del av dag" mulighet ?
  5. Dette er en god ordning i norge at NAV dekker 10 omsorgsdager per kalenderår når man har ett eller to barn og man jobber i privat sektor.
  6. Tusen takk for kommentar. Men hva er reglene til syk barn fravær ?
  7. Tusen takk for informasjon. Er Kongsberg discovery eller Kongsberg maritime IA bedrifter eller ikke ?
  8. Jeg jobber på universitetet hvor vi har 5 uker betalt ferie og også 24 dager som egenmelding ved sykdom som ikke trenger legeattest. I tillegg får jeg også 10 dager fri for syke barn. Hvis jeg bytter jobb til privat sektor i norge, får jeg også 5 uker betalt ferie, 24 dager egenmelding og 10 dager for for syke barn.
  9. Hei, jeg lurer på hvilket fond som er best å investere nå. Jeg har hørt at indeksfond gir bedre avkastning. Kan du være så snill å foreslå ? DNB eller Nordnet ? Har vi et forum hvor vi kan diskutere investeringen i aksjefond?
  10. Jeg tror også at aksjefond er bedre enn å betale boliglån raskere.
  11. Jeg spiser bare 10 styker cashew og 10 styker pistachio. Ikke hverday. Tre eller fire dager i uka. Jeg var bekymret for at overflødig mengde nøtter kan være helseskadelig.
  12. peterjohn

    Nøtter

    Hvor mange man på 40 år kan spise hver dag ? eller etter to dager ? Hvor mye stykk ? 1- Cashew nut 2- Pistachio nut
  13. Jeg hadde Egenmeldinger: 2 dager Skye fravær: 4 dager Ferie: 5 uker Hjemmearbeid: ikke mer enn 20 dager Hva skal jeg trekke fra
  14. Tusen takk for svar. Når det gjelder arbeidsdager og reise til jobb. Bør jeg fjerne dagene da jeg var syk eller jobbet hjemmefra ?
  15. Hvis man har 2 mil boliglån igjen med 20 år nedbetalingstid. Man også har 0.5 mil i konto. Er det lurt og betale 0.5 mil mot boliglån eller investere i mutual fond for the same periode ?
×
×
  • Opprett ny...