Jump to content

peterjohn

Medlemmer
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvilke bokkene dekker det følgende eksamen som privatist ? 1- Norsk hovedmål skriftlig: NOR1211 2- Norsk sidemål skriftlig: NOR1212 3- Norsk muntlig: NOR1213 Hvis jeg klar B2 nivå eksamen fra Kompetanse Norge, kan jeg ta fritakk i Norsk 393 timer mot Generell studiekompetanse 23/5 ?
 2. Dette betyr at bare tomt er veldig billig.
 3. Dette er mye penger. Jeg ser at noen leiligheter på Finn som ligger utenfor byen med rundt 1 times kjøretur, de koster totalt 2,5 mil. Hva egentlig kostet å bygge opp ?
 4. Hva er forskjell mellom Årlig forv.-honorar (%) Løpende kostnader (TER) (%) Må vi betale både hver år ? https://www.dnb.no/sparing/fond/kurs-avkastning.html
 5. Hvis jeg kjøpe en tomt område som er godkjent allerede for bygd en boliger enn hva koster nesten for a bygge opp to 70-80 kvadratmeter leiligheter ?
 6. Jeg har funnet noen leilighetsannonser med to soverom på finn som er 70 kvadratmeter og koster rundt 3 mil. I det samme området har jeg sett noen annonser om tomme uten konstruksjon som kan være rundt 1 mil og har et areal på ca 500-1000 kvadratmeter. Spørsmål: Hvor mye koster det normalt å bygge to leiligheter på 70-80 kvadratmeter med to soverom ?
 7. Det mener at vi kan investere i DNB Aktiv 80 og DNB Aktiv 100 for langsiktig for fem til ti år hvis vi ikke har mye kjennskap om hvordan sammenligne aksjefond. Hvilke av desse fond har mindre årlig kostnad ? og hva de egentlig koster årlig ? DNB Aktiv 80 DNB Health Care N DNB Tecnology N Hva er forskjell mellom DNB Tecnology N og DNB Tecnology A ?
 8. Er det mulig å diskutere med en advokat om familieinnvandrings visum. Har vi rett til å få gratis råd ? Hvis vi ikke har det, hvor mye det normalt koster å diskutere ? Hvordan finne advokate ?
 9. Tusen takk !! Nå førstår jeg.
 10. Hei, Jeg sier at det er positiv avkastning i DNV Aktiv 80 og DND Aktiv 100 som er fond i aksjer men de er dyrt å kjøpe på grunn av årlig kostnad. Jeg lurer på hvilke fond vi skal sjekke når det kommer å investere i dette år. Noen forslag ?
 11. Hei, Jeg jobber på universitet og jeg ser i HR portal at jeg har rett til 12 dagger velferdspermisjoner. Hva er egentlig det ?
 12. Beklager meg en gang til, jeg lærer norsk. Min spørsmål var at hvilke fradrag jeg kan få i skatt hvis min kona ikke har noe inntekt og vi ikke har barn enna.
 13. Beklager meg, det mener at for å få ekstra fradrag som enslig forsørger, må ha barn først.
 14. Nå med ny regel, er det mulig å få noe fradrag fra skatt for enslige forsørgere uten barn ? Jeg mener bare kona på hjem som venter for barn.
×
×
 • Create New...