Jump to content

TuxRacer

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

107 :)

Recent Profile Visitors

3992 profile views
 1. Hvis du misliker japanske spill så hardt hvorfor gidder du å kommentere? Det blir som jeg skal si at alle bilspill anmeldelser er helt på tryne fordi jeg ikke kan fordra bilspill. Til anmelder, tusen takk for en velskrevet å god anmeldelse. Jeg er ikke noe utpreget fan av japanske spill, har prøvd en del som ikke falt helt i smak, men noen har vært veldig bra. Har hørt såpass mye bra om nier at jeg føler jeg nesten må gi dette spillet en sjanse!
 2. Forsiktig optimist. John wick er dritbra, ghost of tsushima har jeg ikke fått spilt enda men rapportene sier det er dritbra. Witcher har bevist at det går ann å lage film/serier basert på spill, selv om det er nok av eksempler på det motsatte. Til de av dere som har spilt det, tror dere man klarer å få med seg det viktigste av historien i løpet av en film på 2-3 timer?
 3. Spennende, sier ikke at spillet blir dritbra, men vi trenger spill som tør prøve å være litt anderledes. Trenger vi flere battle royale, souls like, eller fps spill? Hva var det siste spillet du spilte som virkelig hadde god magical combat?
 4. TSMC som lager chippene klarer ikke å møte den ekstreme etterspørselen til AMD for øyeblikket. RX 6000 serien, ryzen CPU-er, epyc server CPU-er samt CPU/gpu til både xbox series x og ps5. Med unntak av epyc så er det mangel på alt. Mistenker at AMD bruker mye av den allokerte kapasiteten sin hos TSMC på ryzen og threadripper CPU-er all den tid det er stor etterspørsel. AMD er bare en av mange kunder hos TSMC, qualcom(snapdragon) er en annen. Det gir mening for AMD og prioritere de chippene som de tjener mest pr chip på. De har mye bedre marginer på disse epic/threadripper sammenlignet med chippene de selger til Microsoft/Sony i forsendelser på titusenvis av gangen.
 5. Det begynner å bli litt utvalg her av skjermer med denne oppløsningen og størrelsen. De fleste er basert på ett IPS panel i fra LG som skal ha forholdsvis mye lightbleed. Alternativt har man samsung S34E790C som har ett VA panel som enkelte klager på ghosting. Jeg er klar til å bestille en skjerm nå, men er veldig usikker på om jeg skal gå for en IPS versjon eller VA fra samsung. Er det noen her som eier en av disse? Komplett har en ganske så fin pris på Philips sin non-curved versjon nå: https://www.komplett.no/philips-34-led-bdm3470up/827986 Acer kommer med en skjerm i 3 kvartal med 75hz og gsync/freesync, men jeg tror ikke jeg klarer å vente. Den kommer også til å koste halvannen formue!
×
×
 • Create New...