Jump to content

TuxRacer

Medlemmer
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 :)

Recent Profile Visitors

3798 profile views
 1. Hvis du misliker japanske spill så hardt hvorfor gidder du å kommentere? Det blir som jeg skal si at alle bilspill anmeldelser er helt på tryne fordi jeg ikke kan fordra bilspill. Til anmelder, tusen takk for en velskrevet å god anmeldelse. Jeg er ikke noe utpreget fan av japanske spill, har prøvd en del som ikke falt helt i smak, men noen har vært veldig bra. Har hørt såpass mye bra om nier at jeg føler jeg nesten må gi dette spillet en sjanse!
 2. Forsiktig optimist. John wick er dritbra, ghost of tsushima har jeg ikke fått spilt enda men rapportene sier det er dritbra. Witcher har bevist at det går ann å lage film/serier basert på spill, selv om det er nok av eksempler på det motsatte. Til de av dere som har spilt det, tror dere man klarer å få med seg det viktigste av historien i løpet av en film på 2-3 timer?
 3. Spennende, sier ikke at spillet blir dritbra, men vi trenger spill som tør prøve å være litt anderledes. Trenger vi flere battle royale, souls like, eller fps spill? Hva var det siste spillet du spilte som virkelig hadde god magical combat?
 4. TSMC som lager chippene klarer ikke å møte den ekstreme etterspørselen til AMD for øyeblikket. RX 6000 serien, ryzen CPU-er, epyc server CPU-er samt CPU/gpu til både xbox series x og ps5. Med unntak av epyc så er det mangel på alt. Mistenker at AMD bruker mye av den allokerte kapasiteten sin hos TSMC på ryzen og threadripper CPU-er all den tid det er stor etterspørsel. AMD er bare en av mange kunder hos TSMC, qualcom(snapdragon) er en annen. Det gir mening for AMD og prioritere de chippene som de tjener mest pr chip på. De har mye bedre marginer på disse epic/threadripper sammenlignet med chippene de selger til Microsoft/Sony i forsendelser på titusenvis av gangen.
 5. Man kan klage en del på epic med dems praksiser og manglende funksjoner i launcheren. Men fy søren de har gitt bort mye bra spill siste par ukene!
 6. Ett spørsmål dere også gjerne kan stille forbrukerrådet på ett litt mer generelt plan. Er en mobiltelefon i dag ett produkt, en tjeneste eller en form for hybrid. For ett fysisk produkt er det ofte veldig enkelt å karakterisere en mangel. Ett kjøleskap som slutter å fungere har en mangel, en vaskemaskin som starter å bråke veldig mye har en mangel, en mobiltelefon som ikke klarer å ta bilder lenger har også en mangel. Men hva skjer når det er mangler på tjenestene som følgere med de fysiske produktene som er litt viktige, men ikke den bestemmende faktoren i kjøpsprosessen. De færreste velge tesla eller huawei ene og alene p.g.a software og tjenestene som følger med, men det er alikevel en faktor som kan være med å bestemme...
 7. Kjempeglad i analogier selv, men her kjører du litt for langt ut på vidda er jeg redd Hvis funksjonalitet forsvinner fra telefonen så er det helt klart en mangel på produktet du har ingått kontrakt på. Jeg tviler sterkt på at tjenestene det gjelder slik som Play Store, Google Maps, Chrome osv vil forsvinne fra eksisterende produkter. Her har google ingått en avtale med Huawei om å levere disse tjenestene. At de gjerne ikke oppdateres er fult mulig, men at de forsvinner fra allerede solgte telefoner ser jeg ikke på som ett realistisk scenario. I mange land inkludert norge bør man ha gode muligheter til å heve kjøpet da man ikke lenger får det produktet man gjorde ved inngåelse av avtale. Premissene for avtalen er brutt og man burde få heve kjøpet.
 8. Sånn jurdisk sett så har du jo fått det produktet du har betalt 10 000 kroner for. Det er ikke sånn at produktet ditt slutter å fungere. Du har basert på tidligere erfaring forventninger om å få oppdateringer, men er det noe som huawei aktivt har markedsført og som ble lovet i det du inngikk kontrakten(når du kjøpte telefonen)
 9. At dette skjer etter press fra myndighetene i Amerika tviler jeg ikke på. Siden Google/Alphabet er ett amerikansk selskap og må forholde seg til både regler og krav som måtte komme fra uttøvende myndigheter. Det jeg håper å få litt svar på etter hvert er hvorfor bare Google bøyer seg over og lar myndighetene kjøre over dem. Jeg tror mye har skjedd i kulissene over lang tid. Tviler sterkt på at Google lar sin største kunde forlate dem helt uten videre. Det setter også en farlig presedens, hva om plutselig Samsung eller LG plutselig skulle være en fare for rikets sikkerhet.
 10. Det begynner å bli litt utvalg her av skjermer med denne oppløsningen og størrelsen. De fleste er basert på ett IPS panel i fra LG som skal ha forholdsvis mye lightbleed. Alternativt har man samsung S34E790C som har ett VA panel som enkelte klager på ghosting. Jeg er klar til å bestille en skjerm nå, men er veldig usikker på om jeg skal gå for en IPS versjon eller VA fra samsung. Er det noen her som eier en av disse? Komplett har en ganske så fin pris på Philips sin non-curved versjon nå: https://www.komplett.no/philips-34-led-bdm3470up/827986 Acer kommer med en skjerm i 3 kvartal med 75hz og gsync/freesync, men jeg tror ikke jeg klarer å vente. Den kommer også til å koste halvannen formue!
×
×
 • Create New...