Gå til innhold

Nutel på vei til å gå konkurs?


Anbefalte innlegg

http://teleavisen.no/ Får dessverre ikke linket direkte til artikkelen da man må logge seg inn, men dette så ikke bra ut.

 

Viktig melding til alle som har noe utestående hos Nutel A/S. (Nutel A/S er blitt slått konkurs).

 

Nutel sine kunder som har utestående beløp hos Nutel må gjøre følgende for å melde sitt krav til selskapet:

 

Alle som har forhåndsbetalt må sende navn, kontonummer og og annen kontaktinformasjon, slik at de kan få tilbakebetalt det de har utestående. Se under for informasjon for å kontakte konkursboet.

 

Informasjon hentet fra:

 

http://forbrukerportalen.no/Artikler/2007/...ytte_leverandor

 

Det er viktig å være obs på at selskapet er ikke konkurs enda.

 

 

Informasjon angående portering osv:

 

* Nutel-kunder som har bestilt abonnement hos andre operatører FØR

17.12.2007, stenges ikke ned før etter at nummeroverføringen er fullført.

 

* Nutel-kunder som ikke har bestilt abonnement hos annen operatør FØR

17.12.2007, får avsluttet sine abonnement.

 

* Nutel-kunder som får avsluttet sine abonnement, kan ved henvendelse til

Nutel/Ventelo, få reaktivert sine abonnement og holdt disse åpne for

innkommende trafikk, inntil nummeret er overført ny operatør.

 

Kontaktinformasjon angående Nutel sitt konkursbo:

Viktig melding

 

Mandag den 17. desember ble Nutel AS på bakgrunn av siste ukes hendelse slått konkurs. Alle henvendelser også presse, skal derfor rettes til bostyrer Leif Petter Madsen med e-post adresse [email protected]

 

Vi beklager på det sterkeste belastningen dette eventuelt vil medføre deg som kunde.

 

Hentet fra nutel.no

 

Med andre ord så ikke betal inn til selskapet med mindre det er snakk om betaling for tjenester som du har brukt. Ikke forhåndsbetal til Nutel sitt konkursbo, da blir det værre å få igjen pengene senere.

Endret av KVTL
La til informasjon om at Nutel er konkurs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nutel sømfarer markedet i et forsøk på å finne noen som vil kjøpe kundene, men kjøpeviljen synes å være lav. Selskapet står på kanten av stupet

 

Inside Telecom meldte tidligere denne uken at en emisjon var nært forestående og at Nutel hadde skaffet til veie de nødvendige midler for fortsatt drift. Samtidig bekreftet selskapet at de første annonsøravtalene var signert.

 

Samtidig var det klart at Nutel var presset, og at kreditorer, antakelig med Ventelo i spissen, har satt kniven på strupen på teleselskapet med tilhold i Nydalen i Oslo.

 

Styremøte sist tirsdag

Nutel avviklet sitt foreløpig siste styremøte på tirsdag ettermiddag, og lovte å komme tilbake til Inside Telecom så snart dette møtet hadde funnet sted. Men selskapets pressekontakt, markedsdirektør Siri Wormdahl, ønsket i bakkant av møtet likevel ikke å uttale seg før senere i dag, fredag.

 

– Det jobbes med noen alternativer, du kan få informasjon på fredag når vi har besluttet, sier hun i en kort kommentar.

 

Fra flere uavhengige kilder får Inside Telecom likevel bekreftet at Nutel nå forsøker å selge unna hele kundemassen, rundt regnet 15.000 kunder. I forrige uke skal det også ha pågått hektisk aktivitet i selskapet, da gikk forsøkene derimot ut på, ifølge informerte kilder, å selge fordringer for å frigjøre sårt tiltrengte midler.

 

Ventelo neste?

Ingen av aktørene Inside Telecom har snakket med omtaler seg selv som aktuelle kandidater til å kjøpe Nutel-kundene. Samtidig er det klart at Nutel ennå ikke har rukket å gå runden med alle potensielle kjøpere.

 

– Det foregår ingen dialog mellom Ventelo og Nutel om overtakelse av kundemassen, sier for eksempel direktør Baard Henningsen i Ventelo Wholesale til Inside Telecom.

 

Ventelo synes å være en av flere åpenbare kandidater til å overta kundene, ikke minst med tanke på de garantikravene selskapet stiller til Nutel, garantier Nutel nå har problemer med å oppfylle. Men Henningsen avviser at tilbudet engang er presentert.

 

– Det har ikke kommet tilbud fra Nutel til oss som omfatter overtakelse av kundemassen, konstaterer han.

 

Chess på handler’n

Flere omtaler Nutel-kundene som en lite attraktiv kundemasse. Mange av kundene er knyttet til de uvanlige, reklamefinansierte mobilabonnementene, en modell mange vil finne vanskelig å videreføre.

 

I rekken av selskaper som har penger til gode i Nutel, troner kanskje Chess høyest. Sistnevnte skal ha flere millioner til gode fra den gangen selskapene samarbeidet. Og at Chess er villig til å kjøpe inne nye kunder, ble effektivt demonstrert ved at de denne uka tar over kundene til 815mobil.

 

– På generell basis kan jeg bekrefte at vi gjerne kjøper, gitt at prisen er den rette. Men Nutel har så vidt meg bekjent ikke vært hos oss med noe tilbud, sier administrerende direktør Per Christian Andersen i Chess.

 

Også Tele2-sjef Haakon Dyrnes er åpen for gode tilbud, selv om det begynner å bli lenge siden hans selskap handlet noe som helst her til lands. Han vil derimot ikke kommentere hvorvidt han er i samtaler med Nutel.

 

– Slike spørsmål kommenterer jeg aldri. I sin alminnelighet er det likevel slik at våre dører er åpne for samtaler med aktører som har et godt produkt til riktig pris, sier Dyrnes, hvis suksess likevel i hovedsak er tuftet på organisk vekst.

Lenke til kommentar

Takk KVTL, var akkurat på vei for å poste en lenke til brreg.no.

 

Ser ikke positivt ut for Nutel med revisor som fratrer og artikkelen fra Inside Telecom gir ikke et positivt inntrykk av situasjonen.

 

Enig i at man kan søke slikt frem selv, men er man ikke kjent med Brønnøysundregistrene så forstår jeg at det ikke er like logisk hvor man finner slik informasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...