Jump to content

Foxteren

Medlemmer
 • Content Count

  483
 • Joined

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Telefonen kommer veldig dårlig ut hos DXOmark. Det synes jeg egentlig er ganske merkelig, etter erfaringen jeg har med telefonen nå. Edit: Veldig mye dårligere enn jeg hadde sett for meg.
 2. Jeg har i det minste fått sporing, men ser ikke ut til at de er sendt enda.
 3. Klager i hvert fall ikke på batteriet på Ultra.
 4. Har siste versjon (Android Sikkerhetsnivå 1. februar). Har vært en del på mobilnett uten wifi i helgen. Men er stort sett tilkoblet wifi. Men har ikke merket forskjell med eller uten wifi.
 5. Jeg har skrudd av AlwaysOnDisplay, og har fått mye bedre batteritid i det siste. Faktisk sjelden god batteritid fra en Samsung-mobil synes jeg.
 6. De to det står "Levert" på, som ikke er levert. Mener jeg har endret fra "Ordre lagt inn" til "Levert" bare i dag. Gidder ikke sitte i lang kø nå.
 7. Jeg har ett par Buds Pro som det står "Levert" på. Ett par som er på "Klargjør forsendelse". Har ikke mottatt noen. To stk. Tags står på "Levert", men har bare mottatt en. 😏
 8. Jeg har fått melding fra posten om at pakke fra Fedex er innlevert i Oslo. Jeg kommer ikke på noe annet jeg har bestilt. Så da antar jeg det er budsene som er på vei 🤷‍♀️
 9. Med tanke på den er helt ny. Driver telefonen å oppdaterer apper og/eller laster opp/ned mange filer? Dette kan nok i så fall påvirke batteri/varme en del.
 10. Da var min også i hus 😁 Det ble slik allikevel. Og jeg må si førsteintrykket er veldig bra. Håper batteritiden er brukbar. God å holde i, men ganske glatt uten deksel etc. Tynn skjermbeskytter på montert. Kamerakvaliteten ser ut til å være grei, men bare fått testet i dårlig lys. Fikk også bestilt med kampanjekoden. I fjor mener jeg de kom veldig raskt, så tenker de kommer mandag tirsdag neste uke? Sender ut 29. jan, og sier 1-5 dager levering.
 11. Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra hands-on review: Camera, software, wrap-up (gsmarena.com) Synes ikke bildekvaliteten imponerer 😒
 12. Det har det i hvert fall vært på de jeg har hatt. Er nok lettere å se forskjell på filene når man arbeider med dem, enn hva man kan lese ut av tester. S20`en jeg hadde var som sagt en tidlig firmware versjon.
 13. Jeg forsøkte meg på en S20 Ultra da den kom i fjor. Jeg vet den har blitt bedre etter oppdateringer, men ungene sine mobiler leverte bedre bildekvalitet enn den gjorde. Og det er eldre LG-mobiler. Jeg gikk så over til en Huawei P40 Pro, men savnet GPay, så jeg byttet til en Note 20 Ultra på høsten. Samsung er milevis unne bildekvaliteten jeg hadde på Huawei. Kan på ingen måte sammenliknes. Jeg bruker riktig nok raw-filer en del. Men Note 20 Ultra var også veldig skuffende på det området. Nå vet jeg ikke om det er en Huawei jeg må tilbake til for å få noe dugende...
×
×
 • Create New...