Gå til innhold

Hedonism

Medlemmer
 • Innlegg

  4 305
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Hedonism vant dagen sist 25. juni 2018

Hedonism hadde mest likt innhold!

Om Hedonism

 • Bursdag 06. mai 1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

21 804 profilvisninger

Hedonism sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

5

Hjelpsomme svar

 1. Min 15 Pro Max er på vei i DHL-bilen til henteboks på nærmeste 7/11, men jeg har såpass tett program med ting i dag og i morgen at jeg sikkert ikke rekker å få pakke den ut og satt den opp før søndag. Kameraten min sin ordre hos Telia står med status "Pakket, venter transport" og leveringsdato i dag men han får ingen treff på sporing hos Jetpak. Han tok hjemmekontor i håp om at de kommer kjørende med den i løpet av dagen men foreløpig er det vanskelig å vite om det blir i dag eller over helgen.
 2. Hadde ikke noe problem med trådløs Android Auto på Samsung S23 Ultra til vår Audi eTron. Kan ikke huske å ha mistet posisjonen, og i hvert fall ikke slik at den var borte over lang tid. Gjorde ikke noen spesielle innstillinger på Android Auto på mobilen for at det skulle fungere som det burde. Jeg foretrekker dog CarPlay når jeg nå er tilbake til å bruke iPhone men Android Auto gjorde jobben sin helt greit i de månedene jeg brukte Samsung som hovedmobil.
 3. Ja 😅 Han oppgraderer fra en iPhone XS og er nok veldig spent, så han holder meg fortløpende oppdatert.
 4. Han skrev til meg at leveringsdatoen er tilbake hos Telia nå, 25.09. Så det er nok sikkert nettsiden som roter litt innimellom med manglende status.
 5. Får håpe det bare er visningen som ikke fungerer riktig og at dere får mobilen som forespeilet 25.09 eller om heldige på fredag.
 6. Min 15 Pro Max fra Apple er på status klargjøring for forsendelse så den er nok i rute til levering på fredag. En kamerat sin bestilling fra Telia lå med levering på mandag 25.09, han fikk igjennom bestillingen 14:08 på fredag, og nå står det "Ikke tilgjengelig" på forventet levering når han sjekker bestillingen. Så han håper den kommer mandag men vanskelig å vite når de ikke lengre oppgir noe om leveringsdato.
 7. Jeg tror du bør ta ditt eget råd og tenke litt ja. En Starlink-antenne med aktiv internett-dekning mottar en tjeneste levert av et amerikansk selskap. Dette er ikke diskutabelt. Jeg velger å tro du vet dette og ved å komme med irrelevante sammenligninger prøver å få fokus bort fra at primærkildene om hvordan sanksjonene fungerer ikke underbygger din mening. Hva er det Starlink leverer til Ukraina og andre land om det ikke er en tjeneste.
 8. Du kan lese selve presidentordren med sanksjoner mot Krim som Obama innførte i 2014, som blant annet sier: Blocking Property of Certain Persons and Prohibiting Certain Transactions With Respect to the Crimea Region of Ukraine Section 1 . (a) The following are prohibited: (iii) the exportation, reexportation, sale, or supply, directly or indirectly, from the United States, or by a United States person, wherever located, of any goods, services, or technology to the Crimea region of Ukraine; Det er ingenting som stinker her når det gjelder hvordan sanksjonene fungerer, verken Starlink eller noen andre amerikanske selskap har lov å levere teknologi eller tjenester i Krim-regionen som ble okkupert av russerne i 2014. Starlink som amerikansk selskap har etter presidentordren over ikke lov å levere tjenesten til noen i dette området, din tolkning av at sanksjonene ikke hindrer Starlink fra å levere tjenesten i okkuperte områder er direkte feil.
 9. Jeg hadde den originale Samsung Fold og Fold 2, det er er en spennende form-faktor men for meg så blir innerskjermen for lite motstandsdyktig i forhold til støv, jord, sand o.l. I tillegg så er FaceId topp når fingrene er full av dritt etter å ha drevet gårdsarbeid hele dagene mens fingeravtrykkene ikke vil la seg avlese som jeg opplevde med S23 Ultra´en støtt og stadig. Fold 5 er nok en spennende mobil å bruke, er flott å ha en diger skjerm i lommen selv om mobilen fortsatt er litt tykk sammenlignet med iPhones og andre ikke-brettbare modeller. Tipper du blir fornøyd med den og er alltid gøy å prøve noe nytt! 😃
 10. Jeg vil tro 10x zoom hos S23 Ultra vil slå Apple sin 5x zoom. De månedene jeg brukte S23 Ultra så var 10x-zoomen som å ha med seg en kikkert i lommen, det var dog ikke så ofte jeg faktisk tok bilder hvor jeg zoomet inn 10x eller men men å ha muligheten er noe jeg savner etter jeg gikk tilbake til 14 Pro Max´en. Min hovedgrunn for å holde meg til Apple nå er at Android fortsatt ikke har fått på plass skikkelig backup-løsning til cloud eller PC. Med iPhone så kan jeg miste den på sjøen, kjøpe en ny mobil og laste inn en 100% kopi fra sist jeg ladet mobilen jeg mistet. Om du prøver noe slik med en en Android-mobil, enten det er Samsung til Samsung eller noen andre så vil du aldri få med alle data siden apper håndterer backup ulikt, noe lastes opp i Google sin sky og noe hos Samsung. Dataene mine er for verdifulle for meg til å ta sjanser med å miste dem skulle mobilen bli ødelagt, stjålet eller mistet. Men det blir uansett en digresjon i denne tråden. 🙂 Tenkte å gå innom Eplehuset i løpet av uken for å høre om de vil ha 15 Pro Max skjermbeskyttere fra Belkin som de kan legge på med maskin til lanseringsdagen, så jeg i det minste får på skjermbeskytter fra første stund. Når det gjelder deksel til 15 Pro Max´en så har jeg bestemt meg for å la det blå finvev-dekselet fra Apple gå i retur til dem. Det må være et av de meste skuffende Apple-produktene jeg har fått i hende på åresvis, nesten på nivå med den Clear Case´en de lanserte for 10-serien med dårlige knapper og som var tilnærmet umulig å ta av mobilen igjen uten å lage sprekk i dekselet. Venter på et Andard skinndeksel med forventet levering mandag 25.09, så får ta risken å gå uten deksel neste helg om ikke et annet deksel faller i smak for variasjonen sin del. Hvilke deksel har dere som forhåndsbestiller mobilen tenkt å gå for? Utenom de som tar sjansen på å droppe deksel, jeg er ikke blant dem som tar sjansen på det.
 11. Årsaken står jo i saken fra ArsTechnica: Twitter’s verification policy temporarily removes verification from accounts that change profile pictures, which the UAW did in conjunction with the walkout. Hvorfor i alle dager er dette en sak?
 12. Da var en 15 Pro Max 512 GB i fargen "Svart Titan" bestilt, estimert ekspresslevering fredag 22. september ifølge Apple. Fikk bestillingen igjennom klokken 14:05, som må være første gangen jeg har klart å komme igjennom hos en nettbutikk ved iPhone-lansering på mindre enn ti minutter de siste årene.
 13. Det er vel akkurat samme lysstyrke på 14 Pro og 15 Pro, opptil 2000 nits ved utendørs bruk? iPhone 15 (ikke Pro) fikk mer lyssterk skjerm enn 14-serien, men jeg tror som sagt ikke det er noe forskjell mellom 14 og 15 Pro på det området.
 14. Jeg har 14 Pro Max, den har grei nok batteritid men dårligere enn 13 Pro-serien. Et større problem med 14-serien har vært at batteriet har falt i kapasitet raskere enn tidligere generasjoner iPhone. Min 13 Pro Max var på 99% batterikapasitet etter ett år med bruk mens min 14 Pro Max med tilsvarende bruksmønster over ett år er falt til 94%. Det har stått en del om dette i media som, her fra 9to5mac.com og The Verge, og jeg vil faktisk fraråde de som tenker å kjøpe en iPhone for å ha den i mange år fremover å gå for 14-serien i håp om at 15-serien har fått bedre kontroll på batterikvaliteten. Selve 14 Pro som modell er ellers veldig bra med en topp skjerm, godt kamera og ytelse som vil levere en fin brukeropplevelse i flere år fremover. Det er egentlig kun batteriet som gjør meg skeptisk til å kjøpe den som en oppgradering for fremtiden, men det kan jo selvfølgelig byttes om det blir for dårlig men noe virker å være feil med batteriene i iPhone 14-serien.
 15. Utfordringen med Honor Magic V2 er at den kun er lansert i Kina og Midt-Østen og kan ikke fås offisielt i Europa i det hele tatt, så Honor må nesten lansere den på kontinentet vår før den blir aktuell for norske butikker. Pixel Fold er kun lansert i USA, England, Japan og Tyskland så den er nok enklere å skaffe via grå-import siden den i det minste selges i Europa. Det er nok en vurdering fra Google å ikke lansere den i Norge eller de fleste europeiske land basert på lavt produksjonsvolum sammenlignet med resten av Pixel-serien, og at det er en form-faktor de tester ut. Om det blir en Fold 2 så kommer den kanskje hertil. Det jeg tenker er at det ikke bare er snakk om dårlig utvalg av alternative brettbare mobiler i Norge, men generelt i Europa. Vil tro det endrer seg når flere produsenter kommer på banen med denne slags modeller, men Norge er blitt veldig Samsung- og Apple-sentrert da det er merkene nordmenn vil ha om man skal tro salgslistene.
×
×
 • Opprett ny...