Jump to content

LaStrada

Medlemmer
 • Content Count

  1079
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

About LaStrada

 • Birthday 09/09/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Lenge siden jeg kastet ut D-link ruter og nettverkskort. Aldri vært borti en leverandør med så dårlig software... Måtte restarte ruteren minst en gang om dagen for å ha nogenlunde stabilt nett.
 2. Synes Apple Music generelt har fungert dårlig. Min gratis prøvetid er nå over og det er uaktuelt å betale for dette. Problemer jeg har hatt: - Apple TV (siste generasjon) sovner selv om jeg hører på musikk (Airplay og via Apple TV appen). Dette skjer ikke med Spotify med Airplay. - Sliter med å bufre når jeg hører på musikk gjennom iTunes selv om jeg har 100/100 linje fra GET. - Mine spillelister / offline musikk dukker ikke alltid opp på enhetene og må derfor legges til på nytt eller logge ut og inn igjen for å hente de fram igjen. Kjempegøy når dette skjer på ferie. Skal sies at jeg har opplevd dette med Spotify også for noen år siden. Blir nok Spotify på meg igjen, så får vi heller se hva jeg velger når Apple Music blir mer stabilt.
 3. Det finnes mange sånne overganger på feks ebay. Bare å søke så får du tusenvis av overganger. Bestilte selv en her om dagen.
 4. Hvor måler du at det er 250Kb/s? Kan du ta screenshot av det sånn at vi får se?
 5. Bra artikkel! Har ikke prøvd WP selv, men synes det ser bra ut. Har Android som jobbtelefon og iPhone privat og er vant til dette, selv om jeg hater Androiden (mest pga bluetooth bugs, den liker ikke bilene jeg kjører). Skal vel kjøpe ny jobbtelefon om ikke lenge, og til mitt bruk så holder det med en telefon som kan sende meldinger, ringe og lett surfing. Satser på å overtale sjefen til å kjøpe en billig WP telefon sånn at jeg får prøvd det.
 6. Vil heller si at om du mister telefonen i bakken er det DU som er problemet. Har hatt iPhone i en del år og aldri mista den fra høyere enn stuebordet/sofaen. Ingen riper eller bulker.
 7. Jeg sitter fortsatt og venter på at Apple skal komme med en ny versjon som støtter flere apper. Krysser fingrene for at det blir lansert i oktober, ellers blir det å kjøpe noe annet, feks chromecast eller lignende.
 8. Jeg satte telefonen opp på nytt og opplever noen små bugs. Den mest irriterende er at innstillinger-appen kræsjer noen ganger når jeg starter den. Slet også med at bluetooth-headsetet hadde lavt volum på alt bortsett fra samtaler og Siri (headsetet tror vel at det er en samtale), men dette løste seg ved å sette opp headsetet på nytt et par ganger. Dette skjedde vel fordi jeg kjørte en restore fra iCloud og noen gamle innstillinger hang igjen.
 9. Har hatt problemer på "uoriginale" arduinoer fra dealextreme, men ikke på de originale jeg har liggende.
 10. Jeg kjøpte en 24" iMac i 2009 og var kjempefornøyd med denne. Men nå som laptoper har blitt så kraftige og billige, kjøper jeg heller en kraftig bærbar med ekstern skjerm. Nå har iMacen blitt pensjonert og blitt til server Det jeg synes er litt "bortkasta" med alt-i-ett-pcer er at de nærmest er ubrukelige etter noen år. Ikke er hardwaren kraftig nok og skjermen kan ikke tas ut. Men mulig iMac fortsatt kan brukes som ekstern skjerm? Min kan hvertfall ikke det, men mener det ble mulig fra og med 1. generasjon med 27" (late 2009).
 11. Helt enig. Har gitt opp Sony pga sånne ting. Hopper mest sannsynlig over denne generasjonen.
 12. Litt tungvindt å måtte lagre det som String for å så endre det til int. Og hvor kaller du parseCommand? Se på dette eksempelet (ikke prøvd det selv): http://www.baldengineer.com/blog/2012/07/30/arduino-multi-digit-integers/
 13. LaStrada

  Bli blodgiver nå!

  Lite liv i denne tråden Har lenge tenkt på å melde meg inn og gjorde det nå nettopp. Har ofte fri midt på dagen så håper dette passer fint med jobben!
 14. Jeg likte at man kan svare på SMS fra OSX. Jeg er svært dårlig til å svare på SMS siden jeg sjelden gidder å svare på lengre meldinger. Sikkert greit å ha muligheten til å ringe fra OSX også, men langt i fra noe jeg har savnet. Ellers er jeg spent på hvordan HomeKit og HelthKit blir i praksis
 15. Det enkleste er å kjøpe noen som er lagd for arduino: http://www.dx.com/s/arduino+5v+relay
×
×
 • Create New...