Gå til innhold

Norsk butikk tatt for piratsalg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Han gutten som hade en DC++ hub, Stavanger hubben eller hva den het. Fikk ikke han en ganske betydelig bot? Greit, han hadde relativt mange GB med ulovlig materialet han delte, men han tok ikke betalt for det. På noen måte.

 

 

Han fikk 4000kr i bot. Pga alder etc...

Endret av filter69
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Det er nok i Brsund ja. Og for den som gidder undersøke litt så burde det være enkelt å finne ut hva sjappa heter, siden det er den eneste datasjappa i Br.sund. Noe som også er grunnen til at de i hele tatt overlever.

 

Bedriftene skriker etter et alternativ. Men dessverre er det omentrent ikke alternativer lokalt.

 

De driver for det meste bare svindel. Overprising, lurer uvitende kunder osv er standard prosedyre der. I tillegg er de fleste som jobber der direkte ufyselige i oppførsel.

 

Faktisk kjenner jeg til databedrifter som har spurt folk fra Brsund området som har søkt jobb om de hadde hatt noenting med den sjappa å gjøre..

 

Den dagen noen starter et seriøst konkurerende firma i området er det nok kroken på døra der rimelig kjapt :)

Lenke til kommentar
Bra de klarte å fange enda en skurk :ninja:

 

fanget og fanget Fru Blom, ble jo ikke noe politisak ut av det. Firma fikk åpenbart "kjøpt seg fri" ved å betale det Business Software Alliance (BSA) forlangte.

 

Denslags praksis kan vel egentlig sies å være "usosial" i og med det avhenger av ens økonomi hvorvidt en kan kjøpe seg fri, eller havner på politistasjonen og senere ender opp som straffedømt.

 

Har vært en god del diskusjon i Danmark der den såkallte AntiPiratGruppen sender ut pengekrav på opptil flere tusen kroner til "vanlige fildelere" som de har innhentet identiteten til fra ISP. Hvis man ikke betaler den "minnelige summen" de foreslår, så truer APG med politianmeldelse/straffesak. For de som har nok penger eller en rik pappa, er det sikkert en "grei ordning", men for andre som ikke har/kan skaffe penger, slår det desto hardere.

 

Utfra et rettferdighetssyn burde vel kanskje alle slike saker være politiarbeid :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...