Jump to content

Uxzuigal

Medlemmer
 • Content Count

  4417
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

205 :)

About Uxzuigal

 • Birthday 11/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er nok noe mer komplisert enn den gjennomsnittlige bransjen, selv innen tech. Spillutvikling handler om å balansere en rekke systemer som krever mye, grafikk ,audio og utvikle helt ny teknologi på toppen av det for å få det til å fungere - så skal du i tillegg ta hensyn til millioner av konfigurasjoner på PC, og utvikle til konsoler samtidig. Kaster du inn feedback fra brukergrupper som er såpass negativ, eller graverende at man må endre ting - så er det ikke vanskelig å få 10mnd ekstra utviklingtid. Store "uventede" problemer er ganske vanlig. Man forventer problemer, men hvor store de er og hvor vriene de er å løse er det vanskelig å estimere. Men det er ikke lett å se utenfra - bransjen er i stor grad lukket - bla. fordi det er konstante endringer hele tiden for å tilpasse seg. En liten endring kan medføre at man må endre hele systemer.
 2. Man vet ikke hvorvidt man kan holde en launch 100% sikkert, noen gang. Det er mange faktorer i bransjen som spiller inn... Mister et firma nøkkelansatte er det ikke bare å "finne nye" helt uten videre. Overtid er vanlig i alle bransjer med deadlines, det er begrenset hvor lenge man kan utsette ting, pga. drift mm. Dette er en bransje som er langt mer komplisert enn det folk ser utenfra.
 3. Problemet er at det er så sinnsykt mange misforståelser rundt opphavsrett. Man kan ikke beskytte enkelte dansemoves, det er del av en større koreografi - og kun koreografi kan beskyttes.
 4. "Jeg har et konsept. Jeg skal selge melk, jeg har noen nye kartonger som er super fancy, de holder på melken minst tre ganger så lenge som Tine og Q sine. Den skal også koste det samme, kanskje litt mindre enn melken deres. Såklart fra Norske kuer. Jeg selger produktet som jeg annerkjenner at ikke er helt der det skal enda, med lovnad om at alt blir bedre- bare du gir meg mer penger. Men enn sålenge får du 0.7 liter melk, som varer halvparten av tiden som Tine sin melk, og attpåtil er fra belgiske blå. Skal også nevnes at jeg nå har nesten vært konkurs to ganger, men i det minste har jeg kjøpt meg en massiv villa. Mine tildligere erfaringer innebærer massiv krangling med utgivere og andre utviklere, beskyldninger om vaporware. Time magazine og samtlige eksperter har liten eller ingen tro på meg, men jeg vet best såklart. Sånn ellers er jeg mål for et søksmål om misbrukte rettigheter som jeg ikke helt usannsynlig kan komme til å tape med mindre jeg klarer å omskrive hele spillet lynkjapt til å ikke bruke en eneste linje eller referanse til den forrige melkemotoren vi brukte." Ser du ikke problemet med slikt? Feature creep er en farlig ting, og har blitt advart om for lengst. Sunk cost udyret durer derimot fremover i full fart. Chirs Roberts er en "idea guy" uten styring.
 5. Det handler ikke om å være tålmodig. Prosjektet har vært nesten konkurs to ganger, features som ble lovet for flere år siden er fremdeles ikke ferdigstilt og de legges stadig til nye ting for å lokke folk i honningfella. Vedder på at når de går konkurs kommer de til å prøve å skylde på rettsaken for motoren de tilsynelatende har stjålet kode fra. Kan bli spennende. En ting er ihvertfall sikkert - Star Citizen blir aldri ferdig, går garantert konkurs. Dette har folk med innsikt forstått for mange år siden.
 6. Sunk cost fallacy og feature creep... Farlig kombo. Helt kontroll.
 7. Mulig du har problemer, men har ikke hatt noen her personlig med min Samsung CRG9.
 8. Det begynner å bli en del, men de er ikke billige. Har selv en Samsung CRG9. Det er Gsync støtte igjennom Freesync 2, funker plettfritt.
 9. Dette er en grov NDA sak. Og det er viktig at slike saker kommer frem i retten. NDA brudd er noe som ikke blir tatt spesielt seriøst av veldig mange. På tide med litt ris.
 10. Så PC versjonen får støtte for HDR når særdeles få monitorer støtter HDR mens X1X versjonen ikke har det når veldig mange moderne TVer støtter HDR? Forstå det den som kan Fordi de vet at folk som eier HDR monitorer nå stort sett er super entusiaster og vil ha alle HDR titler. *rekker opp hånden*.
 11. Forkastlig for mange, men gamere føler jeg at i det store og hele ikke bryr seg om dette er tilfellet. Kanskje en kommentar i et felt før nesa snur seg mot G2A igjen. Faktisk tipper jeg den siste tids bråk kun har økt kundemassen til G2A.
 12. Dessverre hjelper det lite når bokstavligtalt hvert eneste game i gold/plat ranked har 2-3 cheater squads uten unntak.
 13. Hadde byttet alle spill de siste 10år for dette. Baldur's Gate 3 ftw. Kos! Interessant at de tripplet studioet, Divinity 2 er allerede en 80timer+ opplevelse. Kan man tørre å håpe på 200t+ slik som gamle Baldurs Gate 2:TOB kanskje...
 14. Mener du at det er greit spre usannheter og være destruktiv bare fordi man er uenig i en ting?
×
×
 • Create New...