Jump to content

Uxzuigal

Medlemmer
 • Content Count

  4433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

213 :)

About Uxzuigal

 • Birthday 11/04/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8082 profile views
 1. Dårligeste laget, men de klarer fremdeles ikke slå det? Lover ikke bra for "tøffingene" i Nordavind. Følger forøvrig ikke med på Esport, ser dog sak på sak med dustete uttalelser fra eplekjekke tenåringer. Null sportsmanship, frister lite.
 2. Skal også nevnes at etter alt å dømme kommer de med Tensor Memory Compression som vil gjøre at minnet lagrer 20-40% mer enn det som er oppgitt, mao. 10gb vram= 12-14GB Vram.
 3. Tydelig at du ikke vet hva du snakker om. Det finnes mange anti trust lover, inkl. Sherman Act som Apple tilsynelatende bryter. Om det var så lett som du sier her "Apple vinner" - så hadde dommeren dismisset hele saken umiddelbart.
 4. Trodde i utgangspunktet det selv, men tror det er noe mer nærliggende å tro at de ville ut av kontrakten sin med DrDisrespect når Mixer "la ned" knappe en uke etter de signerte den, men - de får ham jo ikke tilbake til Twitch ved å banne ham - så noe skurrer. Det kan dog hende at de ser på YT som en mindre farlig konkurrent. Uansett, advokat mat nå så får man se i fremtiden.
 5. Eller... så kan det hende folk satt pris på den innovative løsninger i produksjonen av The Mandalorian, samt at det er en ganske underholdene historie for mange. (Og om du ikke vet hva den tekniske bragden med the Mandalorian var, anbefaler jeg å ta en titt på hvordan det ble produsert). The Witcher var for meg mer underholdene - men det gjør det ikke automatisk til en bedre serie.
 6. Det er bedre å lappe skroget enn å pumpe ut vannfra båten.
 7. Jeg er ganske sikker på at de aller fleste hos Activision Blizzard bryr seg om saken. Ganske tonedøvt å hevde noe annet. Det som skjer i statene er grusomt. Utviklere og utgivere består av mennesker, at de vil tjene penger gjør de ikke hjerte, tanke og føleseløse.
 8. Bioware hadde et bra konsept som ble forskrudd. De brenner fremdeles for Anthem, ellers hadde det ikke vært folk som jobbet med det.
 9. De blir vel dratt ned på samme nivå som kundene sine.
 10. For min del er alle Trackmania spillene sin naming convention såpass rotete nå at jeg ikke lenger vet hva som er hva. Kombinert med verdens desidert verste launcher og in game menyer så fungerer ikke lenger spillene som de skal heller for min del pga. account rot fra deres side. Selv med steam kjøpte spill.
 11. Scam? Nei, det blir å trekke strikken for langt. Historiens mest udugelig bruk av ressurser og offer for feature creep? Uten tvil. Hvorvidt det er kriminielt dårlig, vil tiden vise. Jeg håper at spillet kommer ut en dag, men har mine tvil.
 12. Hvor ble det av PUBG? Det samme spørsmålet ble stilt om Blockbuster.
×
×
 • Create New...