Jump to content

Lock-Aze

Medlemmer
 • Content Count

  3998
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 :)

About Lock-Aze

 • Birthday 11/10/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Uten drev og jeg bestilte 17.09 ser jeg 😅 (så litt unøyaktig å si «rett før jul» for min del)
 2. Hadde ikke fulgt med, la inn bestilling på DustinHome litt før jul. Plutselig kom melding om at «din ordre er på tur» 😄
 3. Der fikk jeg beskjed om at pakke er sendt til meg. Får bare vente på min ps5 😄
 4. En trøst er jo å se at prisene begynner å "normalisere" seg på finn.no... Flere og flere annonserer rundt 10K og jeg tipper prisene snart vil falle til 7-8K. Ja, det er ganske mange som fremdeles ikke har fått tak i en PS5, men det virker som om det er færre og færre igjen som gir blodpris for en PS5.... Joda, jeg vil ha en PS5, men ikke til over 10K, til den prisen så kan jeg kjøpe meg en ganske ok gamingpc.....
 5. Kan den kjøre standard SSH og VIM så er jeg fornøyd.
 6. Ja, det er ganske fantastisk at EU sier: lag ett alternativ, men ikke samtidig tvinger Apple til å åpne opp for andre å bruke NFC på Apple enhetene. Det gjør det i praksis umulig å lage ett fullgodt alternativ. Jeg tipper vipps hadde hoppet på muligheten hvis Apple hadde blitt tvunget til å åpne tilgangen til NFC.
 7. [ ironi ] Slapp av, det er i visse tilfeller mer enn nok informasjon i arbeidsgiver, kommune og tittel for å finne ut hvem ett enkeltindivid er. Er man «heldig» så trenger man ikke e-post adressen i tillegg hvis dataene skulle komme på avveie. [ /ironi ]
 8. Verifisere med e-post? Nei takk. 10 min mail får til nød holde. Fortelle hvor jeg er ansatt? Og i hvilken kommune? Fylke, tittel og fagfelt burde holde lenge. Dere kunne løst dette med kapcha og skippet e-post, løsningen deres fungerer dårlig på mobil og henter flere opplysninger enn dere strengt tatt trenger. Denne testen var overraskende dårlig.
 9. Hadde den kostet 5000 og ikke 25000 så kunne denne sikkert vært vurderbar
 10. Vel, han burde ikke bruke nåværende arbeidsgiver som referanse for fremtidige jobber hvis han bestemmer seg for å plutselig ikke møte opp. Det normale er mellom 1 og 3 måneders oppsigelse, det enkleste er nok å snakke med sjefen din. Si at du ønsker å si opp og det var uklart i kontrakten hvor lang oppsigelsestid du har.
 11. Ja, $190 begynner å bli rimelig. Da kan de kanskje konkurrere med chromebooks. Men til 10K pluss, så er det jo mer i konkurranse mot macbook enn chromebook.
 12. Prisen ligner jo ikke grisen. MS må kraftig ned i pris, chromebook'en gjør samme jobb til 1/3 av prisen.
 13. Takk for gode tilbakemeldinger, har nå handlet inn unifi for å teste ut. Hvis dette produktet er så bra som det virker mtp. enkelhet/oppsett og drift så vil det forenkle den trådløse hverdagen enormt.
 14. Ah, så jeg trenger egentlig ikke cloudkey'en med en gang? Jeg trodde jeg måtte ha den. Men da skal jeg prøve med kun ett accesspunkt. (Det at man får samlet alt på en plass er noe jeg synes er veldig greit når man skal sjekke ut problemer/overvåke system)
 15. Så, hvis jeg har lyst til å teste dette ut. Så vil det være en grei "start" å kjøpe en cloud key og ett accesspunkt (jeg likte virkelig produktene til Ubiquiti) Så kan jeg senere utvide med flere accesspunkt?
×
×
 • Create New...